pondělí 28. října 2013

Momentální oblíbenci od Bourjois

Milé čtenářky,

přeji vám hezky prožitý volný den (tedy spíše už večer). Už delší dobu se chystám napsat článek o mých - momentálních i dlouhodobých - oblíbených výrobcích od Bourjois. Jak víte, tuto značku miluji a velmi ráda ji propaguji. Takže, co z toho, co jsem vyzkoušela, vám mohu doporučit?

Dekorativní kosmetika

Mou stálicí v této oblasti jsou řasenky, a moje nejoblíbenější je Volume glamour max, kterou mám momentálně v klasické verzi i ve verzi Holidays (na tu bude brzy podrobnější recenze). Řasy natočí, prodlouží a dodá jim skvělý objem, přitom je neslepuje, drží celý den, neobtiskuje se ani neopadává. Testuji také novinku Twist up the volume, na jejíž recenzi se můžete těšit později. Další stálicí (a to doslova) je tvářenka, kterou mám pouze v jednom odstínu, Rose de Jaspe, což je krásná a sytá růžová barva. Pokud se rozhodnete pořídit si tvářenku této značky, vybírejte odstín velice pečlivě, neboť vám bude dělat společnost mnoho let. Jsou velice dobře pigmentované, nepráší, jsou takřka nerozbitné a téměř neubývají (díky speciální technologii napékání na mřížku). Já ji mám asi sedm let a vidím to tak ještě na deset. Velice povedené jsou také stíny na oči, hlavně ty v triu s názvem Effet lumiére, ty se ale bohužel už nevyrábí. Sehnala jsem ale nové v září, v Paříži ve výprodeji, takže neztrácejte naději :). Stíny od Bourjois jsou obecně velmi dobře pigmentované a rovněž zapečené, při jejich nanášení se tedy musí trochu tlačit anebo je můžete nanášet namokro. Na fotce vidíte některé mé oblíbence, se kterými se líčím velmi často. Tužky na oči od Bourjois jsou v podstatě jediné, které používám, ve zkratce: jsou tak akorát měkké, skvěle pigmentované a drží. (O mých tužkách na oči bude i podrobnější článek.) Mým jediným makeupem, který teď používám, je Healthy mix radiance, o kterém si více můžete přečíst v tomto článku. Plánuji pořídit si jej na zimu i ve světlejší verzi, je to asi nejlepší makeup, který jsem kdy vyzkoušela, ideální pro sušší pleť, která nepotřebuje velké krytí. No a mým největším miláčkem je korektor Healthy mix, který se ale zřejmě přestal prodávat. Mám doma poslední nenačaté balení a pak nevím, co si počnu :-D. Podrobněji si o něm můžete přečíst tady. Měla jsem ráda víc věcí, ale ne všechny jsou nyní k dostání, proto píšu o tom, co se převážně dá sehnat.


Stíny, tužky, řasenky, tvářenka



Makeup
Tělová kosmetika

Bourjois má i velmi povedenou tělovou kosmetiku, jejich sprchové gely a deodoranty mají krásný a typický design, jsou většinou optimisticky barevné a jejich používání je i potěchou pro oko. Na fotce vidíte dva sprchové gely, které jsem používala přes léto a naprosto jsem si je zamilovala. Sprchové gely od Bourjois nádherně voní a nevysušují pokožku (což jako atopik mohu opravdu dobře posoudit). Na zimu bych vám doporučila jakýkoli sprchový gel z minerální řady nebo Bonheur en mousse, což je sprchový gel, který zároveň funguje i jako holicí pěna, je extra výživný a nádherně voní po vanilce. Deodorant uprostřed je z těch, co jsem od Bourjois vyzkoušela, mi osobně nejpříjemnější, velice jemně a svěže voní, účinkuje celý den a neobsahuje aluminiové soli ani parabeny. Už mám v Brně koupený nový ;-). Podrobnější dojmy naleznete tady.



To by bylo asi vše, jen ještě dodám, že nemusíte být smutné, pokud u vás Bourjois není k dostání, na parfums.cz naleznete široký výběr jejich výrobků za mnohdy lepší ceny než v parfumeriích ;-). Takže nemusíte váhat! A pokud jste se ještě neúčastnily giveaway, kde můžete soutěžit o oční stíny Bourjois, vzorek makeupu a miniaturku parfému Christian Dior, tak směle do toho. Doufám, že jste si krásně užily nádherné počasí a byly jste někde venku, pokochat se podzimní přírodou.

Budu také ráda, když mi napíšete, co z nabídky Bourjois vyhovuje vám :).

GIVEAWAY

8 komentářů:

  1. Jééé ty spcháče mám taky a miluju :) A tvářenky sice jen 2 - ale oboje parádní.

    Napadlo mě - nechtěla bys doporučit nějaké přípravky pro atopiky?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Určitě ráda doporučím, takových článků asi není nikdy dost.:) Díky za nápad.

      Nechceš se zúčastnit mé giveaway o stíny Bourjois, na kterou odkazuji?

      Vymazat
    2. To máš pravdu - moc ráda si ho přečtu :) a doufám, že bude brzy :)

      Já bych ráda - chtěla jsem se zúčastnit už v den zveřejnění - ale nesplňuji podmínky :)

      Vymazat
    3. Aha, a které podmínky nesplňuješ? Třeba by se dalo nějak to vymyslet ;-).

      Vymazat
  2. Healthy Mix Radiance bych ráda vyzkoušela i já, určitě se po něm někde podívám. Bourjois mám ráda, nedávno jsem vypotřebovala jejich tělový oční stín, který byl naprosto famózní a konečně vím, jak vypadá jejich kulaté balení na dně:-D.

    Nedám dopustit na makeup Flower perfection, používám ho velmi často, po správném rozetření vydrží na pleti celý den, vypadá přirozeně a velmi dobře kryje. Ten rozhodně doporučuji. V minulosti jsem měla Bio detox makeup, ten mi naopak nevyhovoval vůbec, hrozně rychle zasychal.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky za komentář! Ten Healthy mix radiance je fakt úžasný, nikdy jsem neměla makeup, který by vypadal přirozeněji. Ke spotřebování stínu gratuluji, to asi budu oslavovat, až se mi to povede :-D. U tvářenky to vidím tak za dvacet let, u stínů možná tak za deset. Flower perfection mě taky zajímá. A Bio detox mě nepřesvědčil ani při zkoušení na ruku, mám z té řady pudr a taky nic moc. Článek o méně povedených výrobcích taky bude :).

      Vymazat
  3. Pěkná sbírečka :) Těším se na recenzi tužek, ty mě zajímají nejvíc, potřebuju nějakou výborně pigmentovanou a dlouhodržící tužku, tak vybírám :)

    OdpovědětVymazat
  4. ja mam od nich najradsej licka a tiene :)

    Pozyvam na narodeninovu giveaway o GUCCI RUSH 75ml. Tu:http://biancaprincipessa.blogspot.sk/2013/10/najlepsia-giveaway-ever.html

    OdpovědětVymazat

Děkuji všem za milé komentáře, dělají mi radost :-).