pátek 21. prosince 2012

Spotřebováno (Brno) a nákupy v Rossmannu

Dnes jsem Vám slíbila ještě jeden článek, takže tady je. V první části se budu věnovat Vašemu oblíbenému tématu, tedy tomu, co jsem spotřebovala. Výrobky, které Vám dnes budu doporučovat, se hodí především pro suchou a citlivou pleť, jsou ověřené na mně. V druhé části Vám ukážu své úlovky z drogerie Rossmann.


Spotřebováno



L´oréal Nutri-gloss šampon a kondicionér: MOŽNÁ

Největší předností tohoto šamponu a kondicionéru je jejich krásná vůně, která na vlasech drží i po umytí. Mi na vlasy vyhovovaly, ale já nepotřebuji žádnou extra péči. Zdá se mi ale, že se mi po nich vlasy o trochu rychleji mastily, takže Vám je spíše nedoporučuji.

Dove sprchový gel s kokosem a jasmínem: ANO

Tyto sprchové gely z řady Purely pampering prostě miluji. Všechny nádherně voní (tento mi připomíná nějaké cukroví nebo tak něco, po kokosu mi moc nevoní), nejlepší ale je, že opravdu hydratují kůži, takže ani já, ekzematik, se nepotřebuji po každé sprše mazat. A jejich vůně je z kůže cítit i dlouho po umytí. Rozhodně Vám je doporučuji, jsou vážně luxusní a pečující. 

Krém se zinkem od firmy Blue cap: !!!!!ANO!!!!!

Tento krém jsem si koupila opět na doporučení lékárnice z Chytré lékárny v Brně a musím říci, že je fakt zázračný. Konečně jsem našla něco, co mi účinně léčí ekzémy na rukou (i kdekoli jinde), a není to kortikoid. Údajně je tento krém k dostání pouze v Chytré lékárně na Kobližné, takže pokud Vás trápí ekzém a jste z Brna nebo tam budete mít cestu, zkuste se na něj poptat. Mají k dispozici i vzorky. Mi neuvěřitelně pomohl, bohužel nemám fotky před a po, ale tak pěkné ruce bez ekzémů už jsem dlouho neměla. Krém je poměrně drahý, 50 g stojí myslím 380 Kč, ale já jsem ochotná jej vyvažovat zlatem. Účinkuje rychle, především na mokvavý ekzém, "pupínkovou" fázi ekzému, na bolestivé ekzémy, kam by se mohla dostat infekce atd. Mamince zafungoval i na rozjíždějící se opar na obličeji, jeho využití je tedy široké. Mám už druhé balení a nemohu si ho vynachválit.

Deodorant Bourjois minéral růžový: ANO

Tento deodorant je moc příjemný, neobsahuje alkohol, aluminium ani parabeny. Má velmi jemnou vůni, takže pokud se moc nepotíte a hledáte kvalitní a šetrný deodorant (který zároveň není drahý, stojí kolem 70 Kč), mohl by to pro Vás být ten pravý. Mou citlivou kůži vůbec nedráždil. Náročnější provoz (například cvičení) moc nezvládá, ale to mi ani tak moc nevadilo.


Rossmann

A teď už k nákupům v Rossmannu. Šla jsem tam pouze pro krycí laky better than gel nails top sealer od Essence, které jsem kupovala jako dárek k Vánocům pro mou skorotchýni. Obdivovala totiž, jak pěkně mám nalakované nehty, tak jsem jí prozradila, že za to může tento krycí lak ;-). No a pak jsem podlehla slevám:

Stíny Color Infaillible jsem pořídila ve čtyřech odstínech, jedny mě vyšly na 149 Kč. Zleva: světle béžový (Sahara treasure myslím, ale už je zabalený jako dárek :) pro maminku, vpravo nahoře Forever pink pro sestru, obojí už je součástí kosmetických balíčků, které ode mě mimo jiné dostanou na Vánoce. Vlevo dole je Naughty strawberry a vedle něj Forever pink, oba jsou mé. Dále jsem si pořídila fixační pudr od Dermacolu, který jsem už dlouho chtěla, ale nechtělo se mi za něj dávat tolik peněz. No a teď stál 160 Kč, takže to bylo jasné. Poslední věcí je řasenka od Maybelline Colossal volume express Smokey eyes, na kterou jsem hodně zvědavá (stála mě 179 Kč), klasickou Colossal volume express jsem měla hodně ráda. Na recenze všech novinek se můžete těšit v lednu a v únoru ;-).



Doufám, že se Vám článek bude líbit ;-). A co Vy, kupujete kosmetiku k Vánocům? Využily jste slevy v Rossmannu? Přeji Vám krásný a klidný předvánoční čas.

P. S. S tímto příspěvkem je tady celkem 114 příspěvků a 114 pravidelných čtenářů, no není to pěkné? ;-)

2 komentáře:

  1. Pěkný nákup, stíny jsou úžasné! :)

    OdpovědětVymazat
  2. Zľavy som teda nestihla ;) Nevadí.. pri mojom šťastí.. Veľmi sa mi páčia laky aj puder vyzerá super :)
    To s tým 114 je veľmi romantické :D
    Inak šťastné a veselé prajem
    Nataly

    OdpovědětVymazat

Děkuji všem za milé komentáře, dělají mi radost :-).