čtvrtek 13. prosince 2012

Výsledky obdarovávání a novinky

Dnes jsem měla úspěšný den, takže jej zakončím článkem :). Slavnostně vyhlásím, které dvě z Vás vyhrály knížku a ukážu Vám věci, které jsem dnes koupila v drogerii Jasmín. Z Vašich komentářů se mi nejvíce líbily následující:

Tezz

"Líbí se mi zelená :) Ale určitě by stála za hřích i ta červená! Ach jo! :D
Nejlepší dárek? Když mi bylo 6, dostala jsem od prarodičů obřího dvoumetrovýho plyšovýho hada z Německa, kterej se mi tam neskutečně líbil (ale stál hrozně moc marek)... Dodneška ho mam v posteli a často se k němu tulim :) Vždycky se našlo něco, co mi udělalo obrovskou radost, ale... nejvíc šťastná jsem, když měm někoho, s kym můžu bejt a všechno to sdílet, to je lepší než miliarda dárků... Bohužel se to poslední roky nedaří :( Tak bych brala aspoň tu knížku, abych na chvíli na všecko zapomněla a odlítla v myšlenkách pryč a do děje..."

Len

"Dárky obvykle dostávám celkem konvenční - jakože mě hodně z nich i překvapí, ale nešokuje. :-)
Předloni jsem mimo jiné dostala od přítele netradiční dárek - skladbu z Toma a Jerryho, kterou našel a sestříhal - konkrétně melodii, kterou jsem si oblíbila v dětství - vždycky hraje ve scénách s mravenci. :D Od dětství ji zbožňuju, ale nikdy jsem se k ní nedostala.Dá se najít třeba v tomhle díle:
http://www.youtube.com/watch?v=3qTKCvur4UA
v 5:42. Nejlepší je na tom ta fanfára! Ještě mám nahrávku jiné "mravenčí" melodie, ale tu na youtube nemůžu najít.

Jo a ještě jsem jednou dostala od tety "cuc na kládě", v jejím podání žvýkačku zabalenou ve fólii připevněnou na klacku. :D Ale to bylo v rámci fórových vánoc v srpnu, kterými každoročně děsíme sousedy. :-) (to by bylo přinejmenším na samostatný článek - nesmí nám chybět bramborový salát, koledy, cukroví, ani nevšední a hlavně vlastnoručně vyrobené dárky).

Jo a přes GFC tě sleduji až ode dneška; vždycky jsem sledovala přes bloglovin a musím říct, že tohle je pohodlnější; mail z bloglovin jsem stejně otevírala jen kvůli tvým článkům. :-) Aspoň to teď bude jednodušší. Vím, že mi to teď trvalo tak 3 vteřiny navíc (a hlavně teď ušetřím spoustu času, když nebudu muset hledat nový článek od tebe), ale zaboha jsem nebyla schopná se k tomu dokopat. Prostě jako v té pohádce "jak se línej strhal", jak říká moje mamka. :-)

Preferuji knížku v červeném kabátě - přece jen červená je krásná vánoční barva. Ale zelená vlastně taky, takže bych tenhle odstavec mohla úplně vyhodit. :D".

Takže Tezz získala zelenou a Len červenou knížku. 

VÍTĚZKÁM GRATULUJI A V PONDĚLÍ JIM POŠLU BALÍČKY

Během dneška jsem toho stihla opravdu hodně, v neposlední řadě i návštěvu drogerie Jasmín. Drogerie Jasmín je brněnská síť drogerií, mívají hodně dobré slevy a akce, mají tam kosmetiku, která jinde není k sehnání (Ziaja, Freeman a jiné méně obvyklé značky) a já jsem tam šla pro tělové mléko a sprchový gel s kozím mlékem od oblíbené značky Ziaja (tyto dvě věci jsou pro mou sestřenici na Vánoce, má atopický ekzém stejně jako já, a výrobky z této řady si pochvalovala). Jak můžete vidět na fotce, uspěla jsem, byla jsem v Jasmínu na České, kde mají podle mě největší výběr. Brněnské fanynky Ziaji, rozhodně se tam zajděte podívat, mají tam i vánoční dárkové sady ;-). A když už jsem tam byla, nemohla jsem vynechat slevový stojan s výrobky Freeman. Mají tam toho celkem dost, akorát ty slevy mi nepřipadaly tak závratné. Nakonec jsem si vybrala kondicionér s papayou a mangem, který jsem si chtěla koupit už dlouho, ale odrazovala mě jeho cena 130 Kč. V Jasmínu byl za 89, takže jsem neváhala ;-).



Doufám, že jste měly taky tak hezký a úspěšný den. Do Vánoc zbývá už jen jedenáct dní, taky Vám připadá, že podzim vždycky tak rychle uteče?

4 komentáře:

  1. holkám moc gratuluji! :-)
    a jinak já vůbec výrobky Ziaja nemůžu sehnat :-(
    Tereza♥

    OdpovědětVymazat
  2. Jé, moc děkuji, vůbec jsem nečekala, že bych mohla vyhrát! Doufala jsem, že tím výčtem alespoň někoho pobavím. :-) Mimochodem, to vzpomínání bylo na celé soutěži to nejlepší, dostalo mě to do skvělé vánoční nálady. :-)

    OdpovědětVymazat
  3. Jééé!!! Jéééé!!! Díííky!!! První věc, kterou jsem v Giveawayích vyhrála, a zrovna knížka!!

    OdpovědětVymazat

Děkuji všem za milé komentáře, dělají mi radost :-).