středa 27. února 2013

Gliss kur aneb kompletní péče o vlasy


Milé čtenářky, jelikož mám teď shodou okolností v Brně jak šampon, tak i kondicionér a masku Gliss kur, rozhodla jsem se o nich napsat článek. Moje péče o vlasy v současné době sestává z šamponu a kondicionéru Oil nutritive a masky Shea cashmere.

Všechny výrobky

Všechny výrobky Gliss kur, které jsem kdy vyzkoušela, nádherně voní a ani tyto tři nejsou výjimkou. Zejména maska, která provoní vlasy až na dva dny, což oceňuji.

Šampon: Koupila jsem si ho ve velkém balení a myslím, že to bylo dobré rozhodnutí. Je čirý, což mám ráda, vlasy umyje dobře, pění, nedráždí pokožku a luxusní vůně je příjemným bonusem.

Balzám: Tento balzám šampon vhodně doplňuje, voní stejně, vlasy uhladí, vyživí, provoní a je to prostě příjemný balzám na vlasy :-). Vlasy jsou po jeho použití hladké a lesklé. Rozhodně patří k těm lepším z drogerie.

Maska: Maska je asi nejlepší z těchto tří výrobků, používám ji i místo kondicionéru, vlasy jsou po ní snadno rozčesatelné, krásně klouzavé, poddajné, hebké, uhlazené, lesklé a nádherně  a nadlouho provoněné. Tato maska mi také pomáhá proti krepatění a nežádoucímu zvlnění vlasů. Pokud jste ještě žádnou masku od Gliss kur nezkoušely, rozhodně Vám ji doporučuji. Všechny tři výrobky obsahují silikon, ale to mi nijak strašně nevadí. Měla jsem i masky z řad Total repair a Asia straight a s oběma jsem byla velmi spokojená. Masky od Gliss kur jsou zkrátka boží!

Líbí se mi, že šampon a balzám obsahují dle složení hromadu vyživujících olejů a keratin, takže výrobce nelže :-). Doporučila bych je těm z Vás, které máte sušší vlasy a nevadí Vám silikony ve výrobcích na vlasy. Gliss kur považuji za to luxusnější, co lze v našich drogericiích koupit, a je to značka, ke které se ráda vracím. Vlasy jsou po použití těchto výrobků lesklé, vyživené, měkké a poddajné, nijak se mi nemastí ani se mi nic neblahého neděje na pokožce hlavy. Jak už jsem tady několikrát psala, nemám žádné problémy s vlasy, chci jen, aby byly po použití vlasových přípravků lesklé, hebké a voňavé a zdravě vypadající, což pro mě Gliss kur splňuje.

Na závěr jsem Vám vyfotila složení všech tří výrobků:

Složení balzámu

Složení masky

Složení šamponu




Co Vy a Gliss kur, jaké jsou Vaše zkušenosti?


3 komentáře:

  1. Teď mám Orofluido, ale Gliss Kur také není špatný (používala jsem jej dloooouhodobě před Orofluidem). Měla jsem i konkrétně tento Oil Repair, ale v poslední době jsem zakotvila u sytě růžové lahvičky proti krepacení vlasů

    OdpovědětVymazat
  2. Oil repair teď zkouším denní elixír, zatím za mě super.
    A dřív jsem používala šampon s kondicionerem byla jsem s ním strašně spokojená, ale už nevím co to bylo, měl světle růžovou lahvičku.

    Bublinka

    OdpovědětVymazat
  3. Kdysi jsem měla ten šampon a šíleně se mi po něm mastily vlasy =(

    OdpovědětVymazat

Děkuji všem za milé komentáře, dělají mi radost :-).