středa 21. května 2014

Co uvízlo ve foťáku a v mobilu a první dojmy z drahé dekorativky

Milé čtenářky,

po delší přestávce se nyní můžete těšit na více článků a začnu tím dnešním. V květnu si užívám samé radosti: výlety do Prahy, nákupy knih, oblečení a kosmetiky (o tom více také v příštím článku), a konečně také krásné a slunečné počasí, procházky a více volna. Také jsem fascinována západy slunce, našimi rostoucími bylinkami a současným pořádkem v mém kosmetickém stolku - ten ale dlouho nevydrží. Dost bylo úvodních slov, ukážu vám nějaké ty "vobrázky".

Lavička Václava Havla na Kampě 


Pražské (žižkovské) tulipány


Západ slunce nad Brnem a sušící se růže - kýč jak bič :)


Stejně je u nás nejkrásněji, na snímku Ondřejník


Ano, i já mám ráda medovník a kávu, šokující, že?

Po mixu fotek následují první kousky z luxusnější části spektra dekorativní kosmetiky, které vlastním a které mi všechny přibyly v květnu. Rtěnku Dior Addict jsem si koupila v Praze se slevou 60 %, těch 350 Kč mi za ni nebylo líto dát. A myslím, že to byla dobrá investice. Dále jsem si pořídila další věc z mého pomyslného seznamu přání, a to paletku Naked 3. S tou se zatím sžívám a testuji různé štětce a různé kombinace. Zatím jsem nadšená z matných odstínů a trošku zklamaná z těch třpytivých. Poslední novinkou je korektor NARS v odstínu Chantilly, který mi zatím bohužel nepřipadá až tak výjimečný. Paletku stínů i korektor mi na mé přání koupila hodná Anna z 50shadesofanna, když byla v Londýně. Tímto jí děkuji, vyšlo to cenově o dost lépe než u nás.
Úplně první fotka nové rtěnky

Novinky

Odstíny Naked 3

NARS

Dior Addict



A na závěr trocha moudrosti, ta se nikdy neztratí


To je pro tentokrát vše. Ještě bych vás ráda informovala o tom, že jakmile blog překročí 100000 zobrazené (což bude asi tak za půl hodiny), uspořádám další obdarovávání, které chystám už dlouho ;-). A jak se máte v květnu vy?

7 komentářů:

  1. Jé to jsi měla štěstí s tou slevou na rtěnku, taky bych ji hned brala :)

    OdpovědětVymazat
  2. Heh, bych ti mohla vrátit ty peníze, že? :D Pardon, du na to.

    OdpovědětVymazat
  3. Joa ty třpytivé stíny se rozmalujou, neboj.

    OdpovědětVymazat
  4. Já si právě na ten korektor NARS nechala zajít chuť s tím, že mi jen juchající recenze přišly takové podezřelé :-D a říkala jsem si, že by mi určitě jak na potvoru nesednul. Tak jsem hodně zvědavá na tvou recenzi!

    OdpovědětVymazat
  5. Ten guide je nejlepší! :))
    Naked3 vypadá luxusně, ale.. když já nevím. Já bych jí měla jen na poličce a obdivovala bych ty krásné barvy.. takže bych jednu paletku měla do konce života. Nu, asi si vystačím se svým obligátním Alverde.
    <"Wonderfull Today">

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jo, má smysl ji pořizovat, pokud víš, že ty barvy využiješ. Nádherně se mezi sebou kombinují a skvěle se doplňují, na oku vypadají parádně :). Takže já jsem spokojená. Díky za pochvalu guidu :).

      Vymazat

Děkuji všem za milé komentáře, dělají mi radost :-).