středa 12. listopadu 2014

Spotřebováno v říjnu a americké nákupy

Milé čtenářky,

jelikož jsem toho v říjnu spotřebovala celkem málo a ani jsem si toho moc nekoupila na Oahu, rozhodla jsem se to tématicky spojit do jednoho článku.

Spotřebováno Brno


Micelární voda Sensibio H20, Bioderma: ANO: Novou jsem si zatím nekoupila, dopotřebovávám různé jiné micelární vody a počkám si na akci 1+1 zdarma. Jinak nemá cenu asi o této micelárce cokoli psát :).

Kokosové tělové máslo Cien: MOŽNÁ: Toto tělové máslo jsem měla už podruhé, poprvé jsem z něj byla výrazně více nadšená, nyní už se mi asi převonělo. Hydratuje ale dobře, vůně je výrazná, pokud máte rády kokos, rozhodně jej vyzkoušejte.

Bioderma Atoderm Créme: ANO: I nadále zůstává mým nejoblíbenějším univerzálním krémem na tělo, obličej i ruce, s nadcházející zimou se jeho spotřeba určitě zrychlí.

Dove go fresh sprchový gel: ANO: Tento sprchový gel nádherně voní, hodí se ale spíše na letní než zimní období, tudíž teď jej k nákupu nedoporučuji.

Spotřebováno doma


Vlasová maska Gliss kur million gloss: MOŽNÁ: Tato maska byla celkem fajn, ale mám i jiné oblíbenější, tat amska navíc stojí stejně jako její o 100 ml větší kolegyně.

Šampon L´oréal elseve volume collagen: ANO: Tento šampon je jeden z nejlepších šamponů z drogerie, které znám. Nádherně voní, je velmi jemný a šetrný k vlasům, a dokonce dodává i objem, jak slibuje.

Novinky z USA

Na svatební cestě jsme moc nenakupovali, ani to nebylo cílem, ale pár věcí jsem si pořídila. Především moje milované šampony a kondicionéry Herbal essences z jejich staré kolekce, které u nás nejsou k dostání. Dále jsem v obchodním domě Macy´s neodolala stojanu Urban decay a dokoupila jsem si tužku na oči k paletce Naked 3 a svou oblíbenou bázi pod oční stíny ve velkém balení (vydrží mi asi až do důchodu), můžete se těšít na recenzi. V jiném obchodě mě zaujal ještě krásný, hebký a na pohled kvalitní štětec na pudr do kabelky v pěkném designu, stál deset dolarů a jsem s ním moc spokojená. Zašla jsem také do GAPu a dopadlo to úspěšně, mám troje krásné kalhoty (aneb proč GAP nemůže být i u nás?). Také jsem nakoupila nějaké vánoční dárky, ale to se tady zatím nesmí prozrazovat.


Šampony, kondicionéry a Urban decay


Štětec





Detail tužky



Doufám, že se máte pěkně a že se vám dnešní článek líbil. Užívejte si krásný teplý podzim! 

6 komentářů:

  1. Ta tužka vypadá pěkně, musím si ji vygooglovat :)

    OdpovědětVymazat
  2. Mám ten Dove sprcháč a naprosto ho miluju a to i teď v zimě, takže já bych ho klidně doporučila:) A krásně po něm voní kůže:)

    OdpovědětVymazat
  3. Ten štětec vypadá moc dobře.. pěkné úlovky :)

    OdpovědětVymazat
  4. Bioderma je fantastická, nedám na ni dopustit, ale stejně zkouším všechno ostatní, že? Klasická blogerská nemoc :D

    Lesk na zuby???

    OdpovědětVymazat
  5. Ze spotřebovaných výrobků taky pravidelně používám micelárky od Biodermy a o tom, jaký je úžasný sprcháč Dove, to ani nemusím říkat :-) ale co se týče amerických nákupů, tak to docela koukám, že jsi moc nenakupovala, já bych se asi v šetřícím módu neudržela.

    Maru UltimateChic

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No, ono tam na Oahu ani tolik nákupních příležitostí nebylo :-). Pouze jsem chtěla vykoupit celý stojan Urban Decay :-D. Děkuji za milý komentář!

      Vymazat

Děkuji všem za milé komentáře, dělají mi radost :-).