středa 18. března 2015

Giordani gold Luscious Volume mascara



Milé čtenářky,

dnes je na řadě řasenka od oriflame z řady Giordani gold. Tuto řasenku jsem dostala jako dárek a nic moc jsem od ní nečekala. Ukázalo se ale, že tato řasenka je rozhodně nadprůměrná.

Co o ní tvrdí výrobce?

Půvabné husté řasy jedním tahem

Okamžitý, lehoučký objem
Báječně hladká objemová řasenka Giordani Gold Luscious okamžitě zvýší plnost řas bez zatěžování. Již po jednom tahu budou řasy vypadat hustší* a dlouhotrvající receptura je uchová krásné celý den.

Lash Enhancing System

Složení obsahuje Lash Enhancing System, který vyživuje řasy a pomáhá bránit jejich vypadávání.** Obohaceno o technologicky vyspělé objemové mikroperličky, které viditelně zvyšují plnost řas. Řasenka má fantasticky lehkou strukturu, je obohacena o panthenol a vitamin E a pomáhá zvláčnit řasy.
*Spotřebitelsky testováno. **Na základě ingrediencí in vitro a klinických studií.

Kartáček z křížených vláken

Speciální kartáček z křížených vláken má rozšířený povrch, který umožňuje báječně hladkou aplikaci jedním tahem. Jeho precizní, hladce kuželovitě zahrocený design obalí řasy od kořínků ke konečkům. Výsledkem je sofistikovaný objem každé jednotlivé řasy.

(Zdroj: cz.oriflame.com). 

Po trošce reklamní masáže se podívejme na balení řasenky a kartáček. Řasenka je v klasické černé tubě se zlatými nápisy, a inzerovaný kartáček z křížených vláken je opravdu hustý, jinak je jeho tvar klasický, ideální pro ženy, které nemají rády gumové kartáčky. Je velký tak akorát a dobře se s ním manipuluje.




Detail kartáčku
Teď ale to nejdůležitější, a to vlastnosti řasenky. Musím říci, že reklamní text tentokrát nelže a opravdu se dočkáte VÝRAZNÉHO  prodloužení, natočení i objemu, který vydrží. Řasenka během dne neopodává, neobtiskává se, na řasách je příjemně měkká, ani nevím, že ji na řasách mám. Ačkoli je výrazná, stále vypadá přirozeně a je tak ideální na denní líčení. Já jsem z ní nadšená, neslepuje řasy, je černočerná a dělá přesně to, co od řasenky očekávám. Vyrovná se i mým milovaným řasenkám od Bourjois. A teď už důkaz místo slibů, a to hromada fotek :).

Nenalíčené řasy



A s řasenkou








Tuto řasenku seženete u jakékoli oriflame lady a její plná cena je 299 Kč, doporučuji si tedy počkat na nějakou akci. Její koupí rozhodně neprohloupíte.

Znáte tuto řasenku? Co na ni říkáte? A která řasenka pozitivně překvapila vás, která je vaše nejoblíbenější?

1 komentář:

  1. Byl jsem bez herpetické choroby pomocí bylinné medicíny Dr. Sacre, která ji vyléčila, šel jsem na lékařský test, doktor mi potvrdil, že jsem bez herpetické choroby, funguje to jako kouzlo a bylinná medicína je nejlepší, tady je číslo Dr. Sacre WhatsApp +2349076034359 nebo e-mailová adresa doctorsacrehealing@gmail.com,
    Kontaktujte ho, pokud máte jakýkoli problém nebo chorobu, kterou potřebujete, je kontaktovat ho, pomůže vám vyléčit tuto dlouhodobou nemoc ve vašem systému pomocí bylinného léčiva

    Mary

    OdpovědětVymazat

Děkuji všem za milé komentáře, dělají mi radost :-).