pátek 17. prosince 2021

Spotřebováno a novinky v listopadu

 Milé čtenářky,


troufám si tvrdit, že v listopadu byla spotřeba rekordní (což se před Vánoci hodí), tak pojďme na to :).


Spotřebováno: Tělo


Bioderma Atoderm krém: ANO: Moje stálice, kupuji stále dokola :).

Tělové mléko se zelenou mandarinkou a květy pomerančovníku od oriflame: ANO: Toto tělové mléko jsem adoptovala od mamky, která ho nepoužívala. Je překvapivě skvělé, nádherně voní, pokožku osvěží, dobře hydratuje, je tak akorát tekuté, asi si ho koupím někdy znova.

Tělové máslo Swedish spa od oriflame: ANO: Toto tělové máslo miluji, je boží, kupuji si ho opakovaně.

Krém Radioxar na suchou a podrážděnou kůži se sklonem k atopii: ANO: Jednu dobu mi velmi pomáhal na ekzémy na krku, dokázal kůži vyživit i zklidnit, pokud vás trápí ekzém, rozhodně jej vyzkoušejte, má i skvělé složení a stojí poměrně málo peněz.

Maska Baby soft feet od Lirene: ANO: Tuto masku necháte působit cca 90 minut a v následujících dnech se vaše nohy oloupou ze staré kůže jako had :). Funguje opravdu dobře, používám ji cca jednou za dva až tři měsíce.

Sprchový gel Esprit woman: ANO: Příjemný sprchový gel, hezky voněl, kůži umyl :).

Spotřebováno: Vlasy




Kondicionér s aloe vera od Garnier: ANO: Chválila jsem ho tady mnohokrát, je úžasný a kupuji si ho pořád znova a znova :).

Šampon Moisture and Care od Lavery: ANO: Jemný a šetrný šampon, nevím, kolikátá spotřebovaná lahvička to byla :).

Maska na vlasy Balea after sun: NE: Spíše průměrná maska, ale chtěla jsem ji dopotřebovat.

Melounová maska Hair food od Garnier: ANO: Celou řadu Hair food mám moc ráda, melounová maska byl dárek od kamarádky, na vlasy účinkovala skvěle, voněla úžasně, doporučuji.

Spotřebováno: Pleť

¨

Garnier Sensitive advanced face SPF 50: ANO: Skvělý fluid, používala jsem jej u moře a přes léto každý den. Bleskově se vstřebává, je boží i jako podklad pod makeup, před sluncem chrání velmi dobře, mohu-li soudit.

Oriflame optimals Multi Protection SPF 30: ANO: Velmi příjemný denní krém, ale mám pocit, že ho v oriflame inovovali, takže nevím, jaký je nyní. Tato starší verze mi ale vyhovovala moc.

Noční krém Q10 Power od Nivey: ANO: Skvělý noční krém, tak akorát výživný, posiluje a ochraňuje pleť.

Oční odličovač Mixa: ANO: Xté spotřebované balení, miluju ho.

Oční maska Garnier Moisture and fresh: ANO: Výborná maska po náročnější noci, kterých s mateřstvím přichází víc než dost :). Oční okolí osvěží, hydratuje, projasní, zmírňuje kruhy pod očima.

Maska Q10 Energy od Nivey: ANO: Rozjasní? Ano. Hydratuje? Ano. Osvěží? Ano. Doporučuji.

Spotřebováno: Dekorativní kosmetika



Rozhodla jsem se vyřadit všechny rozbité/nepoužívané/ne zcela funkční výrobky. Z produktů na fotce vám můžu jednoznačně doporučit stíny Revolution, stíny Urban Decay a korektor Radiance reveal od Bourjois. 




Další spotřebovanou věcí byla pěna do koupele od značky Tesori d´Oriente. Tuto parfemaci mám moc ráda, a pěna je skvělá, takže doporučuji.



Všechny tři výrobky mohu doporučit, všechny si asi koupím znova, plní svou funkci, Batiste je asi fakt nejlepší suchý šampon, jaký jsem kdy měla.

Novinky


Koupila jsem si tělový olej a zpevňující tělový krém a doufám v zázrak :-D. Dále tady mám rozjasňovač a tři produkty na obočí; barvu na obočí, tužku a řasenku.


Koupila jsem si také dva kusy Atoderm krému od Biodermy, dva suché šampony od Isany, tři termální vody Avéne, vlasovou masku od značky Maui, stylingovou vodu od Baley a tělové mléko od Neutrogeny.


Z dekorativní kosmetiky je to pět konturovacích tužek, jedna rtěnka a paletka Revolution (náhrada za tu spotřebovanou).


Tělové mléko jsem do novinek omylem zařadila dvakrát, a ještě jsem si koupila čtvery odlakovací tamponky. 




Na notinu jsme si objednala dva kusy vyhlazujícího krému CeraVe a jeden kus sprchového vyhlazujícího gelu, ale ten dám sestře k Vánocům. Dále tři kusy krému na ruce Atoderm od Biodermy, čtyři kusy balzámu na rty Atoderm,  tři kusy hydratačního šamponu a čtyři kondicionéry ze stejné řady od Lavery. Olej Atoderm od Biodermy je naše stálice, takže nebylo nad čím váhat :). 

Celkem je to 35 spotřebovaných a 44 nových výrobků, celková bilance je tedy plus devět výrobků. Uvidíme, jak se statistikami zahýbou Vánoce :).

A co zajímavého jste si v listopadu nebo prosinci pořídili vy?



1 komentář:

  1. Ahojky,
    novinky za listopad už jsou na blogu (http://ciculka.cz/nakupy-a-novinky-listopad-2021/), spotřebováno vyjde pozítří, nějak jsem nestíhala:-) Prosincové novinky budou extrémně bohaté, nějak jsem se rozjela a dost si dopřávám. Ten krém Radioxar musím sehnat, plánuji ještě udělat nějaký větší nákup dermokosmetiky v lékárně.
    Měj se krásně,
    Hanka z ciculka.cz

    OdpovědětVymazat

Děkuji všem za milé komentáře, dělají mi radost :-).