sobota 23. června 2012

Minisada Avéne

Omlouvám se, že jsem nepřispívala na blog, ale jednak jsem byla mimo internet (byli jsme s přítelem na pár dní v Praze, za kulturou, máme tam byt po pradědečkovi, který nám výborně slouží právě na občasné návštěvy Prahy) a jednak jsem nemocná. Nicméně, už je mi trochu lépe, tak Vám přináším alespoň minirecenzi minisady Avéne. Šla jsem do lékárny s tím, že bych chtěla mini micelární vodu Sensibio H2O a mini termální vodu Avéne, právě kvůli té cestě do Prahy, kde měla být tropická vedra. Vodu Sensibio neměli, ale nabídli mi minisadu Avéne, která obsahuje micelární vodu (50 ml), termální vodu (50 ml) a mini mini krém Hydrance Optimale se SPF 20 (5ml), to vše za 99 Kč. I byla jsem zvědavá, tak jsem si onu sadu pořídila, mimo jiné i kvůli praktické mini cestovní taštičce (viz foto). Tuto sadu jsem koupila v Brně, v Chytré lékárně na Veveří.



A jaké jsou mé dojmy? Začnu od nejhoršího.

1. Micelární voda. Chtěla jsem vyzkoušet jinou vodu než mou nejmilovanější Sensibio od Bidermy, ale bohužel mě velmi zklamala. Negativa: špatně odličuje, pleť po ní lepí, pálí v očích. Pozitiva:  příjemná jemná vůně. Nejvíce mi vadilo to pálení v očích, Sensibio totiž používám i poránu, na osvěžení očí. Tuto vodu asi vyliju a budu používat tu malou lahvičku na cestování, je praktická.

Máte s touto micelární vodou nějaké zkušenosti?

2. Krém. Tak tento krém mě překvapil velmi pozitivně. Dlouho hledám ideální krém na obličej, a tato varianta Légére mi vyloženě sedla, krásně hydratoval celý den, krásně voní, vůbec mě nedráždil, použila jsem jej dvakrát (na obličej i krk), nevím, zda vystačí i na třetí použití, snad ano. Zřejmě krémy od Avéne ještě prozkoumám.

3. Termální voda. Tuto vodu jistě nemusím příliš představovat, mi pomáhá na vyrážky, zarudnutí pleti, na osvěžení....aktuálně i na spáleninu od žehličky, kterou jsem si šikovně vyrobila na stehně, když jsem v Praze naší tamní prehistorickou žehličkou žehlila příteli košili do divadla :-D. Voda samotná stojí myslím kolem 100 Kč, ale bývá i jako dárek k různým časopisům atd. Dá se koupit i ve velikosti 150 ml za cca 180 Kč nebo 300 ml za 300 Kč (takové ceny jsem našla na internetu). Pro mě je to jedna z nejlepších věcí z lékárny. Máme ji doma i ve velkém balení a nedáme na ni dopustit.

Co vy a Avéne? ;-)

Přeji vám hezký víkend a jdu zase spát.

P. S. Trochu se posnažte v komentářích pod giveaway :-). 

3 komentáře:

  1. Tuhle sadu si mám také v plánu pořídit, hlavně kvůli termální vodě, protože ta sama o sobě stojí kolem té stovky ;)

    OdpovědětVymazat
  2. Tuhle sadu jsem zatím ještě nikde neviděla. :( Tedy u nás. Ale moc ráda bych ji vyzkoušela...

    OdpovědětVymazat
  3. S těma minisadama už mě pěkně štvou, u nás ji ani v partnerských lékárnách nikdy nemají :( To samé Bioderma...O všech ostatních akcích mají přehled, ale tohle nikdy.

    OdpovědětVymazat

Děkuji všem za milé komentáře, dělají mi radost :-).