sobota 30. června 2012

Vybalování, uklízení, třídění


Tak, víza máme odevzdána k vyřízení, esej jsem právě poslala, tak jsem se rozhodla potěšit Vás článkem o tom, jak to vypadá, když přijedu na prázdniny domů z Brna, dovezu si s sebou entropii věcí a najednou je toho všude hrozně moc. Dneska jsem kromě dopisování eseje třídila a uklízela šperky, oblečení a kosmetiku, takže Vám dám nahlédnout do mé šperkovnice a mých šuplíčků. 

Jak mám uložené šperky? K osmnáctinám jsem dostala od rodičů krásnou šperkovnici, ale pomalu mi přestává stačit. Mám hlavně spoustu náušnic, protože jsem na ně lehce ujetá :-), náramků a náhrdelníků zase tolik nemám. Dneska jsem je tak nějak všechny dala dohromady a některé jsem byla nucena uložit jinde, konkrétně červené, zelené a hnědé.  Tak se můžete pokochat :-). Popisek je vždy POD fotkou.


Tradá, šperkovnice.




                                                               Horní patro - náhrdelníky.




Prostřední patro - náušnice, přívěšky.



Spodní patro - všehochuť.



Separé náušničky v šuplíčkách. 


A vzorně uklizená dekorativní kosmetika, dávám tomu tak den :-). 


Přeji vám hezké prázdniny, které začínají za necelou půlhodinku. My zítra velmi brzo ráno vyrážíme na hory a odpoledne nás čeká grilovačka, tak doufám, že si taky užíváte ;-).

Doufám, že se Vám tento šmejdící článek líbil :-). A těšit se můžete na přehledový článek o pudrech, o tvářenkách a rozjasňovačích, o mých zkušenostech s kosmetikou Mary Kay, Clinique a také na recenze výrobků oriflame ;-). V pondělí se můžete těšit na další knižní tip a výherkyně giveaway během následujícího týdne na své výhry, které budu tedy rozesílat také v pondělí :-).






5 komentářů:

  1. Krásná šperkovnička. A ukázkově sis to srovnala všechno. Líbí se mi třídění podle barviček.:)
    Taky jsem úchyl na náušnice!
    Užij si hory.

    OdpovědětVymazat
  2. no tak to je parádne upratané,
    tiež som manika na náušnice, ale tlko ich ešte nemám

    http://nadkinsvet.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat
  3. Bude recenze i na Bio pudr Bourjois (mám pocit, že ho na obrázku vidím)? Ta by mě moc zajímala. Taky jsem si ho koupila, mám ho velmi krátce, ale nevím co dělám špatně, nějak se s ním nemůžu skamarádit, tak by mě zajímal názor někoho dalšího. díky

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Recenze na Bio détox bude, taky z něj mám rozporuplné pocity :-).

      Vymazat

Děkuji všem za milé komentáře, dělají mi radost :-).