úterý 24. července 2012

Kočovný týden a nákupy :-)

Zdravím Vás, mé milé čtenářky, a přináším Vám několik novinek a informací. Tento týden se snad obejdete bez knižního tipu, včera ani o víkendu jsem článek napsat nestihla, ale nebojte se, v zásobě jich mám dost a dva uvidíte i na fotografii. Poslední týden byl dost šílený. Byla u mě na návštěvě ta kamarádka z Prahy (Jana), pak jsem s ní a s druhou kamarádkou (Danou) jela do Prahy, kde jsme s Danou na pár dní zůstaly a moc jsme si to užily. Byly jsme v památníku na Vítkově (krásné výstavy a vyhlídka, doporučuju), který je jen kousek od našeho pražského bytu, o kterém jsem tady už psala, v Holešovicích na výstavišti a na kolotočích, na Kampě, na Hradě, na Letné, na absurdní výstavě v Národním zemědělském muzeu no a tak různě :-). Taky jsme si popovídaly to, co jsme třeba přes školní rok nestihly atd., super to bylo. Poslední den v Praze byl nákupní, ale byla jsem celkem skromná, koupila jsem si jen pár věcí.




Na fotografii můžete vidět ediční plán nakladatelství Academia, ten byl tedy zdarma (ano, prošly jsme s Danou mnoho pražských knihkupectví, jinak to ani nejde), knihu Linie krásy od Alana Hollinghursta (zatím ji mám rozečtenou, až ji dočtu, objeví se tady ;-), kterou jsem si koupila v antikvariátě na Nerudově ulici, stejně jako pohled mých oblíbených britských hochů. Hrnek je k tomu pohledu pěkně do sady, a má obsah 700 ml, protože čím větší, tím lepší. Vlevo dole je kniha, která je také z Prahy, ale dostala jsem ji už dříve od Dany, která mi ji koupila na knižním veletrhu, a určitě se o ní ještě rozepíšu. Dále dva letáčky z muzea, protože letáčky z muzea jsou BOŽÍ, a korálky, které jsem si koupila v CA ve slevě za 90 Kč. A to je vše.. :-)

Můj kočovný týden pokračoval, z Prahy jsem se vrátila s Danou v pátek (mimochodem, co si myslíte o Regiojetu? My jsme z něj nadšené), no a v neděli jsem se sestrou a dvěma kamarádkami jela do Brna. Program: sestřin zápis na školu, vyzvednutí víz do Kanady - ano, udělili nám je, jupííí, nákupy atd. Bylo to hezké, ale náročné, jsem ráda, že jsem doma.



Moc oblečení jsem si nekupovala, pouze jedno tričko a tři tílka. Červené tričko je ze s.Oliver za 299 Kč z původních 450 (tu značku mám ráda, jejich trička i ostatní oblečení vydrží dlouho v pěkném stavu, i při častém nošení a praní, no a červená je moje oblíbená barva), bílé tílko je z HM, stálo 70 Kč, tak jsem ho tam nemohla nechat :). Černé tílko je rovněž z HM za 199 Kč, mám ho už v tmavě modré, a je úžasně pohodlné a univerzální, takže jsem si jej pořídila ještě v černé. Barevné náramky jsou pro sestru na narozeniny (ví o nich a navíc nečte můj blog, takže je tady můžu uveřejnit).


Ještě zbývá:dárek pro tetu - přáníčka a obálky s obrázky andělů, proteinové tyčinky Herbalife (příprava na Beskydskou sedmičku) a černá taška, kterou jsem si koupila v Terranově. Velkou černou kabelku jsem neměla, a mám ráda velké tašky, tato je klasická, univerzální a stála ve slevě 199 Kč, ideální kombinace.

Tak a už víte všecko :-). A na další články se můžete těšit.

1 komentář:

Děkuji všem za milé komentáře, dělají mi radost :-).