čtvrtek 12. července 2012

Letní nákupy v Brně

Přeji Vám krásný čtvrtek, dnes bych se Vám ráda pochlubila svými kosmetickými novinkami. Vše je to kosmetika lékárenská, něco z toho jsou mé stálice a něco z toho vyzkouším poprvé. Trochu jsem to s nákupy rozjela :-). 

Mé poklady



Zleva můžete vidět Sensibio H2O 1+1 zdarma, krém na akutní projevy ekzému značky A-derma, sadu Vichy (čisticí pěna a termální voda), krém Hydreane od La Roche-Posay a nakonec Atoderm od Biodermy. Věci od Biodermy a A-dermy jsem koupila v nově otevřené Chytré lékárně na Kobližné ulici v Brně a krém od La Roche-Posay a sadu Vichy jsem koupila na parfums.cz a včera jsem si je v Brně vyzvedla.

Čtěte dále, čeká Vás detailnější přehled ;-).


Speciální péče


Krém od A-dermy s názvem Epitheliale A.H s ovsem Rhealba je dle návodu určen k urychlení hojení poškozené pokožky, dá se použít na obličej, tělo i sliznice. Napomáhá rychlému hojení. Cituji: Krém EPITHELIALE A.H spojuje účinek ovsa Rhealba s působením 0,2% kyseliny hyaluronové, aby:

  • stimuloval hojení a obnovu epidermis
  • podporoval remodelaci kolagenu v dermis
  • neutralizoval volné radikály
Tento krém mi poradila paní v Chytré lékárně, když jsem jí ukázala svoje, momentálně do krve rozpraskané, ekzémy na rukách. Nijak mě nedráždí, opravdu přináší úlevu, ekzémy nebolí ani nesvědí, uvidím, jak poškozenou kůži po delší době opravdu vyléčí. Jeho hlavní výhodou je samozřejmě to, že to není kortikoid ;-).  40 ml balení stojí 245 Kč.

Krém Atoderm už jsem tady rozebírala podrobně několikrát, ale má jednak nové balení a jednak i nové složení. Konečně do něj přestali dávat parabeny a dobu trvanlivosti snížili z dvanácti měsíců na šest. Hurá! 500 ml stálo kolem 440 Kč (účet nemám, maminka mi ho včera vyhodila :-D).


Čištění a hydratace


No a zase pěkně zleva. Kolik balení Sensibio H2O už jsem měla, to asi nikdy nespočítám. Akci 1+1 zdarma nikdy nevynechám. Zavádějí teď ale nové balení, které bude doufám v prodeji nastálo, a to balení s praktickou pumpičkou, kdy na tampónek vyteče přesné množství a nebryndáte vodu okolo (což se mi občas povede). Toto balení dvou vod mě stálo 535 Kč.

Sadu Vichy jsem si pořídila ze zvědavosti a také kvůli ceně, vyšla mě na 100 Kč, jaká bude čisticí pěna, zatím netuším, ale termální voda má nádherné balení, za což má u mě plný počet bodů :-). Navíc si ji velmi chválila Madalena, která mě na ni tak trochu nalákala.

Posledním produktem je vysoce hydratační krém na obličej Hydreane Riche od La Roche-Posay, který jsem už jednou měla a se kterým jsem byla velmi spokojená. Na parfums.cz mají ještě dva dny slevu na všechny výrobky La Roche-Posay, takže neváhejte. Tento krém mě stál 220 Kč, normálně stojí 440, takže nebylo co řešit. Plánuji jej používat spíše na podzim a v zimě.

Máte s některým z výše uvedených výrobků zkušenosti?

Doufám, že se Vám článek bude líbit a že budete pilně komentovat. Na recenze se můžete těšit.

A na závěr bych Vám chtěla říci, užívejte si prázdnin a pilně odpočívejte jako naše Rozárka :-)








3 komentáře:

  1. Vodu od Biodermy musím vyzkoušet :) Na každém blogu na ni čtu jen chválu :)

    OdpovědětVymazat
  2. Tu akci 1 plus 1 jsem bohužela nějak propásla, Biodermu mám ráda, takže bych klidně nakoupila do zásoby:-)
    Mila de Illusoire

    OdpovědětVymazat

Děkuji všem za milé komentáře, dělají mi radost :-).