středa 4. července 2012

Letní trio oriflame


Dnešní článek se týká letních novinkových výrobků oriflame, o nichž jsem se zmínila už tady a které už cca  tři týdny testuji. Dnes je rozeberu podrobněji. Jedná se o krém na obličej, tělový krém a gelový krém proti celulitidě. Na fotce níže je vidíte všechny pohromadě.







1. Krém na obličej Oxygen boost day shield SPF 30






 
Oficiální popis:

Denní pleťové mléko pro celodenní hydrataci a ochranu před agresivními vlivy okolního prostředí. Obsahuje okysličující hnědou řasu, komplex Aqua-Boost pro dlouhotrvající hydrataci a filtr SPF 30 pro UV ochranu. Lehké složení v praktickém malém balení je vhodné na cesty.

Mé dojmy:

Na obličeji je velice příjemný, je ideální jako podklad pod make-up, SPF 30 je mi sympatické. Jediné, co bych mu vytkla, je trochu zvláštní parfemace, cítím v něm takový ten závan typický pro samoopalovací krémy (tento krém ale samoopalovací není). Nicméně, je to fajn krém v praktickém balení do kabelky. V nabídce se objeví i chladivá tyčinka na oči ze stejné řady, na kterou si dělám zálusk.

Z deseti bodů ode mě získává osm, dva strhávám za lehce nepříjemnou parfemaci.

 
2. Tělový krém nature secrets s vůní melounu a s obsahem aloe vera



Oficiální popis:
Krém bohatý na zvláčňující látky obsahuje hydratační aloe, olej ze semínek melounu a glycerin. Bohatá textura intenzivně hydratuje pokožku a na celý den ji zjemňuje.

Mé dojmy:

Tento krém má velice příjemnou konzistenci, je lehký a rychle se vstřebává.  Na první pohled mě na něm zaujala jeho barva. Nádherně voní, pokud máte rády vůni melounu, určitě vám jej mohu doporučit ;-). Je osvěžující, nemastný, ale přesto hezky hydratuje, pokožka vydrží hydratovaná dva až tři dny. 

Z deseti bodů má deset :-).


3. Anti-celulite cream z řady Swedish spa.





Oficiální popis:

Aromatický krém vyhlazuje a zpevňuje pokožku a zaměřuje se na "pomerančovou kůži". Obsahuje kofein, který působí proti celulitidě, povzbuzující zázvorový olej a zjemňující komplex Hydracare+, který tonizuje a hydratuje.

Mé dojmy:

Tento gelový krém jsem si pořídila v sadě s peelingem ze stejné řady, který používám už dlouho a který jsem si zamilovala. Ani krém mě nezklamal. Nádherně voní, okamžitě se vstřebává a nejvíce se mi na něm líbí jeho chladivě-hřejivý efekt. Účinnost proti celulitidě zatím posoudit nemůžu, ale pokožka je po jeho použití, hebká, vypnutá a nádherně provoněná. Pokud hledáte něco nového pro letní péči o stehna, je tento krém ideální volba.

Deset bodů z deseti. 

Máte některý tento výrobek doma? A zaujal Vás některý z nich?


3 komentáře:

  1. Krém na obličej se mi zamlouvá! A vlastně všechno to vypadá dobře. :)

    OdpovědětVymazat
  2. U nás se teď bude otevírat nové Oriflame studio, takže se tam možná zajdu zeptat na ten první krém :) Zaujalo mě to jednoduché balení :)

    Jinak na nohy (respektive na pomerančovou kůži) mám teď Ryor..celulitida sice pá pá zatím neudělala, ale nohy jsou hezky hladké :)

    OdpovědětVymazat
  3. já si dělám zálusk na ten krém na tělo :) miluju vůni melounu...ae teď mám tělových krémů dost takže pořád nevím jestli objednat nebo ne ;)

    OdpovědětVymazat

Děkuji všem za milé komentáře, dělají mi radost :-).