neděle 25. listopadu 2012

Bourjois Volume glamour Ultra curl a tužka NYX

Dnes bych Vám chtěla ukázat řasenku od Bourjois Volume glamour Ultra curl a tužku na oči od NYX v odstínu Milk. Měla by sloužit jako báze pod oční stíny, zvýraznit jejich barvu a prodloužit jejich výdrž.

Řasenka od Bourjois Volume glamour Ultra curl


Bourjois Volume glamour Ultra curl

Detail kartáčku

Mám zkušenosti s řasenkou Volume glamour, Volume glamour Ultra black a Volume glamour Max. Z těchto tří asi nejlépe hodnotím Volume glamour max, ale doporučit Vám mohu všechny tři. Volume glamour Ultra curl jsem zatím nikdy neměla, tak jsem na ni byla zvědavá. A jako obvykle, nejsem řasenkou od Bourjois zklamaná. S kartáčkem se dobře pracuje, nanáší přiměřené množství řasenky, mám raději klasické než gumové kartáčky. Volume glamour Ultra curl dodává spíše objem než délku, slibuje, že řasy natočí více než běžná řasenka. Extra natočení jsem si nevšimla, ale stejně jako ostatní řasenky, které jsem výše vyjmenovala, je krásně černá, neslepuje, neopadává během dne a dobře se odličuje. Řasy vypadají pěkně, jsou tak akorát zvýrazněné. Jedna vrstva vypadá velmi přirozeně, dá se vrstvit pěkně, dvě a více vrstev pak vytvoří výraznější efekt. Troufám si odhadnout, že stejmě jako jiné řasenky od Bourjois vydrží malovat pěkně velmi dlouho. Na mých řasách ji uvidíte ještě dále.

Tužka na oči NYX: Jumbo eye pencil v odstínu Milk


Tato tužka by měla dělat dvě věci: zvýraznit barvu očních stínů a zajistit jejich delší výdrž. Jako podklad pod stíny na zvýraznění barvy se mi osvědčila stoprocentně, na ruce jsem vyfotila stíny samostatně a poté stíny na tužce. Když ji namaluji na víčko, je sytě bílá, ale pod stíny není vidět. Bázi pod stíny asi úplně nenahradí, ale je to dobrá alternativa. Když jsem si ji dnes ještě jen tak čmárla na ruku a na ni dala jiné stíny, s překvapením jsem potom zjistila, že přežila i sprchu. Takže určitě výdrž stínů prodlužuje obstojně. Jsem ráda, že ji mám, kupovala jsem ji přes internet za 150 Kč.


Tužka NYX na ruce



Nahoře stíny Bourjois samostatně, dole stíny na tužce NYX



Vše dohromady: korektor Bourjois Healthy mix, tužka NYX, stíny Bourjois, řasenka Bourjois Volume glamour Ultra curl



Doufám, že tento článek bude pro Vás užitečný, třeba Vás inspiruje k nějakým nákupům ;-). Máte zkušenosti s některým z těchto výrobků?

2 komentáře:

Děkuji všem za milé komentáře, dělají mi radost :-).