čtvrtek 8. listopadu 2012

Spotřebováno (Brno)

Trochu to teď flákám s články, ale škola mi zabírá dost času. Dnes jsem si pro Vás nachystala článek na Vaše oblíbené téma - spotřebováno. V poslední době jsem v Brně spotřebovala celkem dost věcí, aby to už vydalo na článek.

Zleva a shora:

1. Gliss Kur maska na vlasy Total repair: ANO.

Gliss Kur masky patří mezi mé oblíbené, mám ráda ten efekt, které na vlasech udělají - krásně je uhladí, provoní, vlasy jsou mnohem lesklejší a poddanější. A silikony v ní obsažené neřeším, používám masky jen občas (jednou za týden, za dva, za tři), a tuto jsem měla asi rok a půl. Navíc masku nenanáším an horní část vlasů. Nemělo by se to dělat, aby se vlasy moc nemastily a mi se dodržování této zásady vyplácí. Stačí mi ji použít jednou za čtrnáct dní a výsledky jsou dlouho viditelné. Pokud máte sušší vlasy, rozhodně Vám ji doporučuji. Ale! Koupila jsem si teď masku od Gliss Kur z řady Shea cashmere a zjistila jsem (překvapeně), že je jí o 100 ml méně než té, kterou jsem měla předtím. Možná tiše zmenšili balení a cena zůstala stejná, nevím. Máte s tím nějakou zkušenost?

2. Cien tělové máslo s kokosem: ANO.

Toto tělové máslo považuji asi za nejlepší věc, kterou Lidl nabízí v oblasti kosmetiky. Nemají ho tam pořád, ale pokud na něj narazíte, kupte si jej. Stojí stovku, je ho 300 ml, nádherně voní (a vonět budete Vy, oblečení i povlečení) opravdu dlouhodobě hydratuje (stačilo se mi s ním namazat tak jednou za tři dny). Vydrželo mi dlouho předlouho. Skvělá věc za pár korun.

3. Pudr Pastel Teint od Bourjois, odstín 64 Rosé: ANO.

Tento pudr (či spíše krabičku) jsem měla schovaný dlouho, abych věděla, který že to je ten odstín pudru, který mi naprosto perfektně sedí. Tento typ pudru už bohužel Bourjois nevyrábí, byl nahrazen pudrem Mineral radiance, který je taky skvělý, ale Pastel teint byl ještě o něco lepší. Milovala jsem ho a moc mě mrzí, že už se nedá sehnat.

4. Pudr Mineral radiance od Bourjois, odstín 02 Vanille: ANO.

Velmi dobrý pudr, který mi vydržel dlouho, díky tomu, že je presovaný, ubývá pomalu. Jak můžete vidět na fotce, už má úplně sedřený nápis. Je to druhý nejsvětlejší odstín, seděl mi dobře, ale ne tak dokonale jako jeho předchůdce, o kterém jsem psala výše. Tento rozjasňující minerální pudr je vhodný pro citlivou pleť, matuje a zároveň rozjasňuje, vypadá přirozeně, rozhodně Vám jej doporučuji. Mimochodem, pudry vždy spotřebovávám "do mrtě", do posledního kousku :).

5. Rimmel korektor a rozjasňovač Match perfection, odstín Ivory: NE.

Tento korektor je hodně chválený, ale já jsem s ním v poslední době nebyla spokojená. Hodně zvýrazňuje sušší místa a šupinky, takže pro mou pleť, na které se s nadcházející zimou objevily ekzémy, přestal být vhodný, pro suchou pleť jej nedoporučuji. Nedopotřebovala jsem ho úplně, ale už je v koši. 

Snad se Vám článek bude líbit a třeba Vám pomůže při rozhodování :)

6 komentářů:

  1. Butter od Cienu jsem měla taktéž a za mě teda naprostá dokonalost!

    OdpovědětVymazat
  2. Tohle tělové máslo od Cienu jsem v Lídlu ještě neviděla. Vypadá opravdu dobře, líbí se mi i obal a o vůni ani nemluvím, ta musí dokonalá. Až ho potkám, určitě ho pořídím! :)

    OdpovědětVymazat
  3. To tělové máslo asi zajdu někdy ulovit. :)
    Jinak korektor od Rimmelu mi taky poslední dobou trochu zvýrazňuje šupinky, naštěstí už je ho jen trošička...

    OdpovědětVymazat
  4. Ten pudr od Bourjois jsem viděla na ebay, ale nevím, jak je to s odstíny :) taky jsem velká milovnice té značky :D :)

    OdpovědětVymazat
  5. ja neviem, či sa mi to zdá, ale u nás na SR ponúkajú v Lidli minimum veci od cien :/

    OdpovědětVymazat
  6. Tělové máslo z Lidlu mám též a je naprosto skvělé.. za tu cenu, opravdu bomba :).

    OdpovědětVymazat

Děkuji všem za milé komentáře, dělají mi radost :-).