čtvrtek 22. listopadu 2012

Vánoce


Jednoduchá otázka: jak se těšíte na Vánoce, co máte na nich nejraději? A jak jste na tom s dárky? Co si přejete? Čím rády obdarováváte? Mi se moc líbí předvánoční atmosféra, vánoční trhy v Brně, okukování stánků, popíjení svařáku a v neposlední řadě mám ráda i vymýšlení a nakupování/výrobu dárků. Dárky kupuji různě, někdy přes internet, někdy u stánků na vánočních trzích, většinou ale v kamenných obchodech. Snažím se, aby to vždy bylo něco, co daného člověka potěší a co mu přinese radost a užitek. Myslím, že se mi to snad daří. Něco už mám nakoupeno, něco vymyšleno, musí se to ale ještě doladit. Strašně ráda kupuju knížky a nejrůznější kosmetiku :). Mám ráda vánoční přípravy, balení dárků, pečení i úklid. Na našich Vánocích doma mám potom nejraději, když se sejdeme u jednoho stolu, nikdo nikam nespěchá a v klidu si popovídáme a jsme prostě spolu. Přikládám foto našeho vánočního stolu, bramborový salát nesmí chybět.



4 komentáře:

  1. Já Vánoce zbožňuji! :-) Miluju nakupování dárků, tu atmosféru, vůni..no prostě všechno! :-)
    Tereza♥

    OdpovědětVymazat
  2. Já mám Vánoce ráda až poslední 2 roky, kdy je trávím s přítelem, u nás doma to bylo vždy spíše o shonu a hádkách než o pohodě a klidu

    OdpovědětVymazat
  3. Já už se Vánoc nemůžu dočkat!:)Jsou to moje nejoblíbenější svátky. Miluju tu vánoční atmosféru. Mám zatím koupených jen pár dárků, ještě mijich hodně chybí dokoupit. Ale už mám většinu alespoň promyšlených:) A samozřejmě jek dárečky ráda dostávám, tak je stejně ráda rozdávám:)

    OdpovědětVymazat
  4. Má mám poslední roky velmi netradiční Vánoce, letos je budu slavit asi na 4x :-)
    Tak hlavně ať jsou šťastné a veselé :-)

    WorldByBella

    OdpovědětVymazat

Děkuji všem za milé komentáře, dělají mi radost :-).