pátek 22. února 2013

Tangle teezer a šampon Dusy

Milé čtenářky,
doufám, že se máte dobře a že nejste zavaleny těmi kopami sněhu. Já mám celkem obavy, jak se v pondělí dostanu do Brna, snad nějaké vlaky pojedou :-). Opět mám pro Vás jednu recenzi. Dnes Vám chci sdělit své dojmy ze šamponu Dusy pro barvené vlasy a kartáče Tangle teezer. Tyto dva výrobky jsem dostala na Vánoce jako sadu a po dvouměsíčním používání si snad mohu dovoli je objektivně zhodnotit.

Začnu šamponem. Značka Dusy je používána v kadeřnických salonech a jedná se o můj první profesionální kadeřnický výrobek. Tento šampon je určen pro barvené vlasy, a ačkoli já si vlasy nebarvím, tak si myslím, že jeho používání mi nijak nevadí. Krásně voní, úplně jinak, než všechny šampony, které jsem dosud vyzkoušela, a nemůžu přijít na to, co mi ta vůně připomíná. Na vlasech bohatě pění, je hustý, tudíž jej stačí použít maličko. Po dvou měsících mi zbývá ještě polovina z 250 ml. Nijak nedráždí pokožku a vlasy jsou po použití hebké, jemné a lesklé. Obsahuje keratin a kolageny a neobsahuje silikony. Pokud na něj někde narazíte, vyzkoušejte jej ;-).

Z kartáče na vlasy Tangle teezer jsem ještě nadšenější než ze šamponu. Chtěla jsem jej vyzkoušet už dlouho a příjemně mě překvapil. Rozhodně to není můj poslední. Chci si jej určitě pořídit ještě v té cestovní verzi. Oceňuji na něm zejména to, že se s ním velice dobře rozčesávají vlasy po umytí a opravdu rychleji schnou. Jsou také snáze upravitelné. Od té doby, co používám Tangle teezer, se mi moje vlasy zdají celkově hezčí, lesklejší a hladší, a lépe drží tvar. Mám teď poměrně dlouhé vlasy a Tangle teezer se pro mě stal od první chvíle mým nejoblíbenějším hřebenem. Česání je s ním mnohem jednodušší, poradí si i s vlasy zacuchanými od šály (Taky se Vám to stává? A taky Vás to tak štve?). Také se velmi dobře čistí, což velmi oceňuji. Jeho pověst jej předchází a on jí, alespoň u mě, rozhodně dostál.

Tangle teezer a šampon Dusy

Tangle teezer z druhé strany :)

Šampon

Co Vy, máte zkušenosti s hřebenem Tangle teezer? Nebo se značkou Dusy? Těším se na Vaše komentáře.

7 komentářů:

  1. Souhlasím s tím tangle teezerem, taky ho mám ráda :)
    howtobedivine.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  2. Mně na tom Tangle Teezeru vadí, že nemá rukojeť :( je to hrozně nepraktické a kazí mi to celý dojem z něj....

    Jane´s colours

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Už jsem viděla na internetu Tangle Teezer jako kartáč s rukojetí.

      Vymazat
  3. Jani, teď už se dělá verze Tangle Teezeru i s rukojetí :)

    OdpovědětVymazat
  4. Taky používám šampon pro barvené vlasy Dusy, kupuju ho od mé kadeřnicec a je skvělý! Zatim nejlepší ze všech možných šamponů, co jsem vyzkoušela a stojí něco přes 100 Kč.
    Tangle teezer používám už rok a velká spokojenost! :-) dohromady je tohle dvojka, jak má být :-) pěkná recenze.

    OdpovědětVymazat
  5. Se značkou šamponů nemám zkušenost, střídám drogerkové.
    Tangle teezer je super. A kompaktní verzi úplně doporučuju. Velký kartáč po roce nošení v kabelce měl zohybané štětiny, to si chudák nezaslouží:)

    OdpovědětVymazat
  6. Teda koukám, že klasický vypadá jinak, než ten cestovní, myslím samozřejmě "zoubky." Taky si mám v plánu pořídit ještě klasický na doma, přemýšlím nad tím s rukojetí, protože mi česání s TT připadá trochu jako když rozčesáváš psa :D Nebo je to jenom můj pocit...

    OdpovědětVymazat

Děkuji všem za milé komentáře, dělají mi radost :-).