čtvrtek 20. února 2014

Tvářenka Mary Kay Pink pearl

Milé čtenářky,
jak jsem slibovala na facebooku, dnes mám pro vás článek o tvářence Mary Kay. Tato tvářenka mě natolik okouzlila svými vlastnostmi, že se o ni s vámi zkrátka musím podělit. Mám ji v odstínu Pink pearl, existuje ještě odstín Sheer copper (který se mi podle fotky zdá hodně oranžový). Je to tvářenka z limitované kolekce Art of Nature, ale stále je k sehnání na parfums.cz (k tomu se dostanu na konci článku) a já ji používám moc ráda. Co ji tedy činí tak zvláštní a jedinečnou?

Konzistence: Tato tvářenka není ani mastná, ani pudrová, je někde mezi. Nejlépe se nanáší prsty, štětcem to moc dobře nejde. Do pleti ji snadno a rychle zapracujete, netvoří ostré přechody.

Velikost: Má 1, 5 g, takže pokud máte problém s nespotřebovatelnými tvářenkami, tato by se vám mohla líbit. Navíc se díky svému malému balení vejde opravdu kamkoli, ráda ji s sebou vozím na cesty. Mám dvě, tu, kterou vidíte na fotkách, a druhou, které už mám jen zbytek (důkaz, že ji lze spotřebovat J ).

Odstín: Takový odstín jsem u žádné jiné tvářenky neviděla. Na světle vidíte zlatavý odlesk, ve stínu vypadá světle růžová.  Mění se v závislosti na dopadajícím světle. Zároveň se jedná o natolik jemný a decentní odstín, že to s ní téměř nemůžete přehnat, výborně se tedy hodí na denní nošení. Hodí se podle mě zejména pro světlé typy, jako jsem já, druhý odstín je zřejmě výraznější.

Rozjasňující efekt: Díky zlatavému odlesku tato tvářenka funguje zároveň i jako nenásilný rozjasňovač, používám ji někdy kromě lícních kostí i na nadočnicový oblouk.

Výdrž: Tato tvářenka mi na obličeji vydrží v nezměněném stavu od rána až do večera, neotírá se, přežije i náročný pracovní den (jako byl třeba ten včera).

Balení: V neposlední řadě musím zmínit rovněž krásné a povedené balení, díky zářivé zelené tuto tvářenku najdete i v té nejméně přehledné kabelce či taštičce.

Dosti bylo povídání, přejděme k fotkám:

Mary Kay Pink pearl




Pokus o vyfocení na ruce


Poměrně blbě se na tváři fotí, ale snad něco uvidíte :)

Takto přirozeně vypadá, ta věc vpravo od mého oka je ekzém, jen abyste se nelekly :). 

Vzhledem k tomu, že se jedná o starší limitovanou edici, myslím, že tato tvářenka už není k dispozici u poradkyň Mary Kay, rozhodně vám doporučuji objednat si ji z parfums.cz. Tvářenku najdete tady (odkaz), veškerou další kosmetiku Mary Kay pak tady (odkaz).

Jak se vám tvářenka líbí? Máte s ní nějakou zkušenost?




8 komentářů:

  1. Odstín je vážně krásný, určitě by šla použít i jako oční stín, ne? :) Docela mi barvou připomíná růžový Color tattoo. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To už jsem zkoušela, ale na víčkách bohužel moc nedrží :-/. Mám ale podobný odstín očních stínů od Clinique ;-).

      Vymazat
  2. odstín je nádherný! můžu se zeptat a ty máš svoji kosmetickou poradkyni nb jsi to koupila přes net?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jednu mám od poradkyně, druhou z parfums.cz (viz odkaz v článku).

      Vymazat
  3. Tento komentář byl odstraněn administrátorem blogu.

    OdpovědětVymazat
  4. Zkušenost nemám, ale pořád po něčem od MK koukám, určitě se tam dají najít pěkné věci - často slýchám chválu na pudry. Jdu se podívat kolik za ní chtějí :-)

    OdpovědětVymazat
  5. Jé, na tvé pleti vypadá fakt moc hezky! :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji všem za milé komentáře, dělají mi radost :-).