neděle 27. dubna 2014

New in v dubnu

Milé čtenářky,

na začátku dubna jsem si rozhodně nemyslela, že bude tolik nákupní. Nakonec se ale sešly příznivé nákupní okolnosti a také neodbytné potřeby a bylo :-). Věci zakoupené v první polovině dubna jsem vám ukazovala už v tomto článku. Byly to velké nákupy Biodermy, čtyři řasenky Bourjois (z toho dvě pro mě), oční stíny Pebble grey od L´oréalu, dvakrát krycí lak better than gel nails od essence, šampon, kondicionér a maska na vlasy z nové řady Essence ultime od Schwarzkopf. To je snad vše :-).

V druhé polovině dubna jsem byla na ošetření pleti dermokosmetikou od značky Institut Esthederm (sesterská společnost Biodermy). Od této značky mám doma již celulární vodu a vzorek denního krému. Ošetření mi bylo nabídnuto v Chytré lékárně formou voucheru zdarma. Jeden čtvrtek jsem se tedy s velkými očekáváními vypravila do Chytré lékárny, kde se o mě hodinu a půl starala velmi sympatická paní, která mi vysvětlila vše ohledně této značky a doporučila mi výrobky nejvhodnější pro mou pleť. Nakonec jsem odešla se čtyřmi výrobky (denní/noční krém a oční krém z řady Sensi calm a čisticí krém na pleť pro mě a hydratační gel pro mého milého). Jako dárek jsem dostala 10 ml vzorek denního krému a malý čisticí krém v cestovním balení. Nákup to byl dražší, výrobky mě vyšly celkem na 5000 Kč, ale zatím jsem z denního a očního krému nadšená, splňují to, co jsem očekávala (zklidňují a vyživují mou suchou pleť, zmizelo mi začervenání kolem očí atd.), investice tedy rozhodně nelituji. Dostala jsem také voucher na další ošetření přímo v kosmetickém salonu Institute Esthederm. Podrobnější recenzi můžete očekávat během května :-).

Zleva: čisticí krém, denní/noční krém, oční krém, pleťový gel, vzorek krému a čisticího krému
Dále jsem už bohužel spotřebovala vzorek parfému Versace Bright Crystal Absolu. Dostala jsem jej k nákupu ve Fann parfumerii a moc se mi zalíbil. Líbí se mi mnohem více než klasický Bright crystal. Je to docela výrazná ovocná vůně, ale ani přesto není příliš sladká. Ve složení najdete granátové jablko, malinu, lotosový květ a další krásné složky. Srdce mi něčím připomíná Acqua di Gioia, je to zkrátka moc příjemná vůně, nad jejímž plným balením silně uvažuji.


A od vůně zpět k pleťové kosmetice. Přišel mi mail od firmy Guy de On, zda bych si nechtěla vybrat výrobek k recenzi. Tak jsem si vybrala pleťový peeling, který mi přišel tento týden. Po jednom použití můžu říci, že krásně voní :-). Podrobnější recenze ještě potřebuje čas.


Také nesmím zapomenout na další dvoje stíny L´oréal Color Infaillible, které jsem vám ukazovala v minulém článku, Purple obsession a Sahara treasure.

Purple obsession vlevo dole, Sahara treasure vpravo dole
Tak, a jelikož mám zítra promoce, potřebovala jsem si koupit nějaké reprezentativní šaty. I vyhlédla jsem si dvoje naprosto dokonalé na stránkách Espritu, ale v obchodě jsem bohužel byla konfrontována se skutečností, že tam z celé kolekce (asi čtyřicet různých typů šatů) měli asi dvoje, ani jedny z nich nebyly ty, které jsem chtěla. Po bezúspěšném chození po celé Vaňkovce jsem nakonec skončila v Peek and Cloppenburg, kde jsem našla krásné, dostatečně formální a elegantní šaty v námořnické modři od značky Jake´s. K nim jsem si rovnou pořídila i červené sako od stejné značky, do kterého jsem se zamilovala na první pohled. Pokusila jsem se i vyfotit, ale nevím, kolik z té krásy skutečně uvidíte.



Tak a to je vše. Je toho teda dost, ale v následujících měsících to vzhledem k blížící se svatbě asi nebude o moc lepší. Jak se vám líbí moje nákupy? Znáte kosmetiku Institut Esthederm? A co pěkného jste si v dubnu pořídily?

8 komentářů:

  1. Kosmetiku Institut Esthederm vůbec neznám, ale vypadá dobře, má takový luxusní obaly mi přijde. :)
    Beauty of pink

    OdpovědětVymazat
  2. institut esthederm poznám, v lekárni, kde som praxovala, sme ju mali v ponuke a navyše tam chodila jedna podarená kozmetička ako promotérka- tá bola touto kozmetikou úplne unesená a postupne, ako sme aj my, praktikantky, spoznávali IE, tak sme sa zamilovali tiež :D bohužiaľ, tie ceny nie sú zatiaľ pre študentov

    OdpovědětVymazat
  3. Krásné šaty a krásné sako. :) Zato kosmetiku esthederm vůbec neznám, tak jsem zvědavá na recenze. :)

    OdpovědětVymazat
  4. šaty jsou nádherné, moc ti sluší!
    IE kosmetiku neznám, těším se na recenze :)

    OdpovědětVymazat
  5. To jsou opravdu řádné nákupy :) IE taky neznám a jsem zvědavá na nějaký tvůj verdikt!

    OdpovědětVymazat
  6. IE poznam podla mena z nejakych francuzskych blogov, ale zatial som taka nerozhodna, ci skusit alebo nie :)

    OdpovědětVymazat
  7. jůůů ty šatičky na poslední fotce...chci detailnější fotku ! :-)

    OdpovědětVymazat

Děkuji všem za milé komentáře, dělají mi radost :-).