středa 28. května 2014

Dior Addict 681 Icône

 Milé čtenářky,

dnes bych se s vámi ráda podělila o své dojmy z první opravdu luxusní rtěnky, kterou vlastním. Jedná se o rtěnku Dior Addict v odstínu Icône, což je sytá světle růžová, nebála bych se ji nazvat ani malinovou. Jsem z ní nadšená, akorát se trochu špatně fotí, lesklý obal neustále odráží světlo a dost fotek mi vyšlo rozmazaně. Po nějaké rtěnce z řady Addict jsem toužila poměrně dlouho, a tak, když jsem ji uviděla s velkou slevou, vybrala jsem si s radostí odstín Icône. Jak si tedy rtěnka vede a jak jsem s ní spokojená?

Odstín: Je skvělý a myslím, že jsem zvolila dobře. Nechtěla jsem moc ani málo výrazný odstín, zkrátka tak akorát. Icône je nádherný, svěží růžový odstín, který se mi ihned zalíbil. Barva je na rtech krásně rovnoměrná a sytá.

Hydratace, výdrž, vůně: Tato rtěnka je opravdu úžasně hydratační, není ani potřeba pod ni použít balzám. Nezvýrazňuje šupinky, ke rtům krásně přilne a vyživí je. Co se výdrže týče, tak dle očekávání je nadstandardní. Rtěnka zvládne jídlo i pití, na rtech vydrží pěkná asi čtyři až pět hodin. Jediná změna je to, že z lesku se mění spíše do matu, jak se na rtech postupně usazuje. Nijak nevoní, což mi osobně nevadí, raději žádná parfemace než příliš silná či nepříjemná vůně. Na rtech ji zkrátka necítíte, máte jen velmi příjemný pocit hydratovaných rtů.

Lesk, třpytky nebo mat?  Jak už jsem se zmínila, asi hodinu po nanesení je rtěnka lesklá, postupně přechází spíše do matu. Třpytky v ní nenajdete, což je jen dobře, poslední dobou vyhledávám spíše rtěnky bez třpytek.

Balení: Balení je, samozřejmě, luxusní. Lesklé, holografické, s nápisem Dior, odolné a pevné. Rtěnka se vytahuje zatažením za uzávěr s písmeny CD.


Obrázek z internetu, neboť já jsem ji tak pěkně nevyfotila







Docela věrně zachycený odstín
Ve skutečnosti je růžovější a sytější :)



Na rtech jsem ji vyfotila bez blesku i s bleskem, ve skutečnosti si ji představte sytější a růžovější :). S touto rtěnkou jsem velice spokojená, splnila mé očekávání a pokud toužíte po nějaké luxusnější rtěnce, Dior Addict vám mohu rozhodně doporučit. Já jsem ji sice koupila v kamenném obchodě, ale na parfums.cz najdete širokou škálu odstínů za lepší cenu než v parfumeriích.

Co vy a rtěnky? Máte nějakou vyloženě luxusní nebo dáváte přednost těm obyčejným?

11 komentářů:

  1. Krásný odstín, i vlastnosti znějí moc dobře. No jo, člověk asi kvalitu pozná. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nevěřila bych, že to bude takový rozdíl oproti obyčejným rtěnkám.

      Vymazat
  2. Nádherný odstín, moc se mi líbí :)

    http://estrella-2012.blogspot.cz/2014/05/new-in-may-2014.html

    OdpovědětVymazat
  3. Ten odstín je úžasně letní! Kdes ji koupila ve slevě? :)

    OdpovědětVymazat
  4. Úžasná textúra.. Raz bude môj..:)

    OdpovědětVymazat
  5. Ta je nádherná!! Moc se mi líbí odstín i efekt, takovou Icone bych si taky přála :))

    OdpovědětVymazat
  6. je krásná, ale já jsem takový rtěnkový ignorant, vystačím si s essence za 50 :D od Diora mám nějakou starou, sice to je spíš rtěnko-balzám, ale je teda parádní, to se musí nechat

    OdpovědětVymazat

Děkuji všem za milé komentáře, dělají mi radost :-).