pátek 2. května 2014

(Prvo)májové radosti

Milé čtenářky,

dnes mám pro vás jen pár postřehů, fotek a informací týkajících se toho, co mi dělá v posledních dnech radost. Hlavní věc je to, že jsem úspěšně odpromovala a už na to nemusím myslet :). Vše vyšlo, jak mělo, do Brna přijeli rodiče i prarodiče, dali jsme si skvělý oběd v restauraci L´Abbuffata a moc jsme si to užili :).

Květy a květiny

Podle mě by se duben měl přejmenovat na květen, protože téměř vše vykvetlo už v dubnu. Z kvetoucích stromů jsem se radovala neustále a tento týden to také u nás v bytě díky mým pondělním promocím vypadalo jako v květinářství :). 

Dvorek FF MU

Promoční kytice




Knihovna

Pokročili jsme ve zvelebování našeho bytu a plánovaná knihovna v nice se konečně stala skutečností, hurá. Ještě ji čeká dodekorování, aby z ní byl dokonalý čtenářský koutek. Zatím nám knihy hlídá Audrey Hepburn.


  
 Kultura

K lednovým narozeninám jsem od (skoro)tchýně dostala dva lístky na baletní představení Romeo a Julie. Termín právě nastal, takže se dnes s mým drahým odebeřeme na víkend do Prahy. Už se moc těším.


Dárečky

Za promoci jsem dostala dvoje krásné náušnice, od našich perly s bílým zlatem, od tety (vlastnoručně vyrobené) andílky.



Nový mobil

Jelikož moje stará Nokia se už úplně definitivně pokazila, nastal čas na nový telefon. Na radu kamarádky jsem si pořídila Alcatel one touch idol mini a zatím jsem s ním spokojená. Je to můj první smartphone, tudíž se s ním teprve učím zacházet, ale dost toho už zvládám :).

A co vy, co dělá nebo udělalo v květnu radost vám?

6 komentářů:

  1. Pájo, gratuluju k promoci! Tak ať i dál vše jen vychází. :)) Náušničky jsou parádní a ta "vestavěná" knihovna - líbí se mi ten nápad. :)

    Hezký den a příjemnou zábavu na baletu! :)
    Runa

    OdpovědětVymazat
  2. gratuluji k promoci! jinak polička je pěkně plná, to se mi líbí :)
    my jsme včera jeli na návštěvu k přítelovým příbuzným k Varům a dokonce vyšlo počasí a mohli jsme letos poprvé grilovat, takže paráda. a samozřejmě polibek byl, takže neuschnu :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji, polička bude asi ještě plnější :). Z knižního veletrhu v Praze mi přibylo sedm knih :)). To ses měla taky moc dobře!

      Vymazat
  3. Moc gratuluji k promoci!!! :-)) dostala jsi krásné dárečky a ta knihovna mě hodně zaujala, skvělý nápad. :-))

    OdpovědětVymazat
  4. Gratuluju! :-) Líbí se mi polička. Ja jsem právě na literárně-turistické exkurzi, takže se mám taky dobře :-)

    OdpovědětVymazat

Děkuji všem za milé komentáře, dělají mi radost :-).