sobota 31. května 2014

Spotřebováno v dubnu a v květnu

Milé čtenářky,

s posledním květnovým dnem tady mám i spotřebováno za poslední dva měsíce.

Spotřebováno doma


Takže zleva:

Bioderma Atoderm Nutritive krém: ANO, ale... Tento výživný krém byl příjemný a pleť opravdu vyživil. Bohužel jsem si ale na začátku používání nezkontrolovala, kolik krému v balení je, a mám silné podezření, že je tam bylo méně, než bylo deklarováno. Krém mi totiž podezřele brzy došel, na to, jak málo jsem ho používala.

DKNY Be delicious: ANO. Jeden z mých nejoblíbenějších parfémů, který si nejspíše koupím znova. Už jsem tady o něm psala víckrát.

Dermacol invisible fixing powder: ANO. Tento pudr je zázračný, miluju ho a asi dlouho budu. Doma mám aktuálně třetí a čtvrté balení (myslím :)). Chci jen najít stejně skvělý tuhý pudr, ať ten od Dermacolu pořád netahám v kabelce.

Vzorek gomáže na obličej Quiriness z parfumerie Marionnaud: MOŽNÁ. Tento přípravek byl velmi jemný,  vydržel mi asi na pět použití, pleť byla po jeho použití jemná, hydratovaná a prozářená. Je ale dost drahý a myslím, že ho nutně k životu nepotřebuju. Znáte tuto značku kosmetiky?

Sprchový gel Nivea Double effect: ANO. Tento sprchový gel je asi můj nejoblíbenější od Nivey. Má nádhernou unikátní parfemaci, je krémový a velmi hydratační. A ano, pohodlně si s ním oholíte i nohy :).

Kondicionér na blond vlasy Balea: ANO. No jo, můj nejoblíbenější, co víc dodat.


Sprchový gel Radox Oriental lotus: ANO. Nádherně voní, nevysušuje, takže jsem s ním byla velice spokojená.

 Spotřebováno Brno


Rozjasňující korektor Lumi maqique od L´oréal: ANO. Skvělý výrobek, který si určitě pořídím znova. Psala jsem o něm v tomto článku.

Lesky na rty Glam Shine od L´oréal: ANO. Jeden průhledný a jeden růžový lesk, oba byly mé oblíbené, ten růžový se už asi nevyrábí, byl z limitované edice Glam shine Blush. Každopádně tyto lesky vám můžu doporučit, krásně voní, hydraují rty a nelepí.

Rtěnka Power shine od oriflame v odstínu Sexy plum: ANO. Opět krásně vonící a výživná rtěnka, k dostání v  mnoha odstínech, musíte ale tolerovat třpytky, které poslední dobou moc nevyhledávám.

Pleťová voda Meduňka od Saloos: ANO. Tato voda voněla jako zelený čaj s citronem a trošku po meduňce, velmi příjemná byla obzvláště v letních parnech na osvěžení.

Sprchový gel Bourjois minéral Anti-stress: NE. Byl fajn, ale úplně mě nanadchnul, znám lepší. 

Maska na vlasy L´oréal Total repair: NE. Tato maska pro mě byla zklamáním, vlasy moc nevyživila, její efekt se rychle ztrácel, o nějaké větší jemnosti, uhlazenosti či lesku vlasů nemůže být ani řeč. Takže vám ji rozhodně nemůžu doporučit.

Balzám na rty Růže od Saloos: ANO. To je ten záhadný šedý kulatý kelímek. Balzám byl fajn, kelímek jsem si nechala pro další použití, je lehký, šroubovací a praktický na cesty.

Krém na obličej Eau cellulaire od Institute esthederm: MOŽNÁ. Tento krém na obličej byl velmi příjemný, ale ze čtyř použití se nedaly vypozorovat nějaké objektivní účinky. Mám jej ještě ve větším balení, takže se o něm na blogu nejspíš ještě zmíním.

Eucerin Skin Calming Creme: ANO. Tento krém jsem měla ještě z Ameriky, a říkala jsem si, že už ho musím spotřebovat. Byl příjemný a dobře hydratoval, nevím ale, zda je u nás k dostání.

Šampon na zhuštění vlasů od L´oréalu: ANO. Na rozdíl od masky jsem s tímto šamponem byla velmi spokojená. Vlasy dobře umyl, nedráždil vlasovou pokožku, dodal objem, krásně voněl a dlouho vydržel.

Micelární voda Sensibio Bioderma: ANO. Asi už dvacáté spotřebované balení. Lahev s pumpičkou si nechávám, vždy ji vymyji, nechám vyschnout a naliji tam novou vodu, je to mnohem paktičtější dávkování než to klasické.

Celkem je to 19 spotřebovaných produktů. Za duben a květen jsem si koupila 30 výrobků (které jsem zde poctivě uveřejňovala), celková bilance je tedy plus 11 výrobků.

Máte zkušenosti s některým z výše uvedených výrobků? A co jste spotřebovaly vy? Podělte se o odkaz ;-).

8 komentářů:

  1. já mám pocit, že ten double effect sprcháč už se nedělá, dlouho jsem ho neviděla :( a jestli něco k smrti nesnáším, tak je to ta biodermí pumpička, já z ní úplně rostu, vždycky mi to cáká všude kolem :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak mi právě ta pumpička vyhovuje mnohem více než klasické balení :-). A jestli ten double effect sprcháč přestali vyrábět, tak budu zase naštvaná. A bude mi to k ničemu.

      Vymazat
  2. Se sprchovým gelem od Nivea jsem byla i já velmi příjemně překvapená. Bioderma za mě určitě také ano :)

    OdpovědětVymazat
  3. Ten pudr od Dermacolu mám moc ráda a určitě vyzkouším ten sprcháč od Radoxu, na tu vůni jsem zvědavá :)

    http://estrella-2012.blogspot.cz/2014/06/s-essence-na-cestach-limitka-road-trip.html

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Vyzkoušej, vůní určitě zklamaná nebudeš :).

      Vymazat
  4. Qiriness - měla jsem vzorek chemického peelingu a byl super, asi bych za něj těch 700 dala. Ale ouha, jdu do Marionnaud a už tuto značku neprodávají. Hm. :-/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No, tak mám o rozhodování méně. Škoda ale, asi to byla celkem povedená kosmetika.

      Vymazat

Děkuji všem za milé komentáře, dělají mi radost :-).