pátek 2. ledna 2015

Dary, dárky, dárečky

Milé čtenářky,

doufám, že jste si užily Vánoce a Silvestra podle svých představ. Já jsem si pořádně odpočinula,  prožili jsme první Štědrý den jen ve třech (já, manžel a kocour :-), pak jsme se vydali za rodinou, podnikli jsme i několik výšlapů po zimních Beskydech a všeobecně jsme se měli skvěle. Pokud vás zajímá, co jsem dostala od Ježišků, čtěte dále. Převládaly knihy a čaje, takže jsem velmi spokojená :-).


Knihy nejsou všechny, jedna vánoční je ještě v Brně. Těším se na všechny, ale Vzpomínky, co neuletí od Hany Andronikové už mám přečtené (dočteno dnes o půl třetí ráno) a jsem z nich nadšená. Dále mě čeká Saroyan, Reiner a další vybraná společnost. Kuchařka nesmí chybět, tentokrát je to Snadno a rychle od Romana Vaňka. Mezi knížkami je také poznámkový bloček ve tvaru kočky (jak jinak :).



Čajů není nikdy dost. Tři jsem dostala od tchýně a dva od švagra (rooibos byl na mé přání).


Něco pro pohodlné jezení a pití během dne. Krásný obědový boxík od monbenta, který jsem si "objednala" od druhého švagra a termohrnek se sovičkami, překvapení od sestry. Krásně spolu ladí.


Jediná moje vánoční kosmetika, sprchový gel od Manufkatury a zelené jablko od Donny Karan. Tam to také nebylo překvapení, oboje jsem si vybrala sama :).



Velkým a příjemným překvapením pro mě ale byla cestovní šperkovnice. Tu jsem dostala také od tchýně a moc se mi líbí. Je praktická, pěkná a skladná. Nahoře ji vidíte složenou, dole rozloženou. Konec převážení šperků v kosmetické taštičce.


Velmi hezkým překvapením byly také troje náušnice. Sovičky jsou od sestry, kočičky od tchýně a stříbrné kytičky od manžela, koupil je ještě na naší svatební cestě (tajně, poté, co jsem je tam obdivovala). Pár dárků zde chybí, největším dárkem od rodičů byl tyčový mixér, ten je ale už v Brně. Dále jsem dostala sportovní vybavení a nějaké ty nezbytné měkké dárky :-).



Největší dáreček je samozřejmě náš pětiměsíční ďábel, pan Tyrion. Zde ve spící i bdící verzi.


Nakonec ještě dvě fotky našeho brněnského štědrovečerního stolu a vlastnoručního svícnu a cukroví.



Doufám, že se vám malá exkurze do mých Vánoc líbila a těším se na vaše články o Vánocích a dárcích, klidně mi do komentářů napište odkaz :-). Mějte se v tom novém roce nejkrásněji! A nebojte se, giveaway bude, akorát se bohužel balíček zdržel přes Vánoce na celnici.

9 komentářů:

  1. Krásné dárečky, z knih mám taky vždycky velkou radost :), ikdyž většinou si je po Vánocích kupuju sama, jako i tyto svátky :).

    OdpovědětVymazat
  2. Wau, cestovná šperkovnica je naozaj zaujímavá vecička a zisťujem, že také niečo by som tiež využila :) A knižky vždy potešia :)

    OdpovědětVymazat
  3. Ta cestovní šperkovnice je dobrý nápad a ty čajíky vypadají skvěle :)

    OdpovědětVymazat
  4. Moc hezké dárky, ta šperkovnice je super:)

    OdpovědětVymazat
  5. Hezké dárky. Já jsem byla letos asi hrozně hodná, dostala jsem toho spoustu a ani se to nehodí psát na net. Tak se třeba pochlubím naživo.

    OdpovědětVymazat
  6. Pěkné, pěkné :) Já asi moc zlobila, dostala jsem jen nějaké drobnosti, ale Vaněk tam byl taky :)

    OdpovědětVymazat
  7. Ta šperkovnice je naprosto boží! :)

    OdpovědětVymazat
  8. Ten termohrnek je krásnej :) pěkné dárečky
    Blog by Veru

    OdpovědětVymazat

Děkuji všem za milé komentáře, dělají mi radost :-).