čtvrtek 21. ledna 2016

Lednová giveaway

Milé čtenářky,

slibovala jsem vám giveaway, neboť počet zobrazení blogu překročil 150 000. A konečně jsem se dostala k realizaci :). Mám teď více práce, tudíž mi na blog zbývá méně času, ale budu se snažit udržet počet tří (čtyř, pěti) příspěvků měsíčně. Určitě vás ale zajímá, co jsem si pro jednu z vás nachystala. Jedná se o můj nejoblíbenější olej na vlasy od Garnier, který urychluje a usnadňuje dénování, chrání vlasy před teplem a naprosto božsky voní. Vlasy krásně vyživí, ale nezmastí je, je jednoduše geniální. V podstatě teď na vlasy nepoužívám žádný jiný stylingový přípravek, tento olej je krásně uhladí.



Podmínky jsou velice jednoduché, sledujte můj blog před gfc a dejte mi "Like" na Facebooku (odkaz na Facebook naleznete vpravo nahoře). Do komentáře mi můžete napsat, co vás zatím v lednu nejvíce potěšilo :-). Giveaway ukončím v pátek 29. 01.

Přeji vám krásný pátek a víkend! :)

8 komentářů:

  1. Zrovna si říkám, že by to na vlasy chtělo v zimě možná něco víc než jen šampon (klasické balzámy a kondicionéry nemám ráda, po všech se mi děsně mastí vlasy) a tohle vypadá vážně zajímavě. A zatím mě v lednu nejvíc potěšilo, že už mám v práci napsané všechny čtvrtletky a zítra kompletně uzavřu klasifikaci a bude na chvilku klid (myslím, že mě to známkování stresuje víc než žáky :-)

    OdpovědětVymazat
  2. Nejvíce mě potěšilo, že jsem zvládla bez problémů všechny zkoušky, že jsem opět začala přispívat na svůj blog. A v neposlední řadě mě potěšilo, že jsem se naučila říkat ne, začala si věřit a postupně plnit sny.

    http://veronikascorner.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  3. nejvic me potesilo, ze jsme se s pritelem domluvili a v unoru letime do londyna, to mi po vanocich udelalo desnou radost a co jeste? asi slevy na zootu, protoze jsem zjistila, ze diky zkouskam do obchodu nechodim, tak nakupuju na netu
    tomanova.katerina@centrum.cz

    OdpovědětVymazat
  4. najviac ma potesilo asi to, ze sa konecne zajtra stahujem :) vierka.sedlakova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  5. Jeej, no snáď aj Slovensko sa môže zapojiť :)
    FB: Just - angelity
    Musím najprv prísť na to, ktorý mesiac to je leden :D ale nie, toľko ešte viem...tak potešilo ma asi, že som zvládla skúšku o ktorej sa hovorilo, že je to ako učiť sa telefónny zoznam :)

    OdpovědětVymazat
  6. Zatím mě nejvíc potěšilo, že mi to jde v práci a zlepšuji se v ní každý týden.
    GFC a FB: Anežka Koroze

    anezka.koroze@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  7. Dobrý den,

    Potřebujete naléhavou půjčku? Hledali jste úvěrového věřitele Legit? Nebo podnikatelský úvěr? Byli jste jednou odmítli půjčku od své banky nebo nějaké finanční firmy? Nabízíme soukromé, komerční a osobní půjčky. Mezi 5.000 až 10.000.000 dolarů, s velmi nízkými ročními úrokovými sazbami až 3% v rámci splácení jednoho roku až 10 let. Kontaktovat společnost A-One Loan Limited okamžitě za účelem rychlého půjčování. Jsme online 24 hodin denně. Email: michaelandrewloanfirm@hotmail.com

    Celé jméno:
    Kontaktní adresa:
    Země:
    Částka potřebná jako půjčka:
    Doba trvání půjčky:
    Účel úvěru:
    Obsazení:
    Sex:
    Stáří:
    Telefon:

    S pozdravem,
    Pan Michael Andrew
    Ředitel / MD

    OdpovědětVymazat

Děkuji všem za milé komentáře, dělají mi radost :-).