čtvrtek 9. února 2017

Clinique Party Pop


Milé čtenářky,


dnes bych vám ráda blíže představila jednu ze svých nejoblíbenějších rtěnek, Clinique Pop v odstínu Party pop. Tyto rtěnky mě zaujaly už ve chvíli, kdy se o nich objevily první zmínky na internetu, a když jsem pak na narazila na 30% slevu, zbývalo jen vybrat si vhodný odstín (plná cena v parfumeriích je kolem 700 Kč). Chtěla jsem nějaký výrazný a zároveň takový, který jsem ještě neměla, a Party pop mi připadal jako nejlepší volba. Odstínově je to totiž takový chameleon, v každém světle vypadá trochu jinak, není ani čistě růžový ani fuchsiový a má v sobě i malinko oranžové, rozhodně náleží do teplejší části barevného spektra. Hodně ale záleží, s jakým tuto rtěnku zkombinuji, vypadá trošku jinak i v závislosti na použitých očních stínech a tvářence. Po tomto delším úvodu se tedy můžeme vrhnout na jednotlivé vlastnosti rtěnky J


Odstín, pigmentace a finiš: Odstín už jsem popsala výše a podrobně si jej můžete prohlédnout na fotkách. Je opravdu sytý, což mi vyhovuje, nemám ráda slabě pigmentované rtěnky, to u Clinique Pop opravdu nehrozí. Rtěnka není ani vyloženě lesklá, ani matná, finiš se mi velmi líbí, v poslední době u mě nastal naprostý odklon od třpytek a podobných záležitostí, dávám přednost matnějším rtěnkám. Následuje spousta fotek na rtech, abyste si mohly udělat lepší představu :).

Clinique Party Pop

Nezamýšlené umělecké foto







Výdrž, vůně, pocit na rtech:


Tato rtěnka je na rtech velice příjemná, kombinuje v sobě sytý pigment, podkladovou bázi, která by měla zaručit až osmihodinovou výdrž a vyživující oleje. Ty jsou ve složení na předních místech (za to má rtěnka výrazné plusové body) a konkrétně se jedná o olej ze semen palmy murumuru, olej z meruňkových jader a bambucké máslo. Rtěnka je opravdu velice krémová a hydratační, na rtech je příjemná a zanechává je vyživené a vláčné. Výdrž je průměrná, pokud nic nejíte a nepijete, vydrží cca pět hodin, s jídlem a pitím se ale stírá a je potřeba ji obnovit. Jinak se nijak nerozmazává ani necestuje kam nemá, konturka není nutností, ale raději ji nosím s konturovací tužkou, použitím různých odstínů jako podkladu mohu dosáhnout trochu jiného barevného vyznění. Rtěnka není nijak parfémovaná, což mi vyhovuje, myslím, že Clinique má obecně převahu neparfémovaných produktů. 

Balení, pohodlnost použití:

Jedním z důvodů, proč jsem si rtěnku pořídila, je samozřejmě I krásné balení. Všechny Pop rtěnky mají stejné balení, které se liší jen barvou plastu podle jednotlivých odstínů. Balení je minimalistické, elegantní a vysoce odolné, víčko přiléhá velice dobře, v kabelce se vám rtěnka opravdu neotevře J. Velice oceňuji, že ani po dlouhodobém pobytu v kabelce se nijak zvlášť neodřela stříbrná část a i nápis vypadá stále stejně jako na začátku. Balení můžete samy posoudit na následujících fotkách:





Jak jste již určitě pochopily, tuto rtěnku mám moc ráda a rozhodně nelituji, že jsem si ji koupila. Díky jejímu svěžímu odstínu ji nosím ráda zejména na jaře a v létě (kupovala jsem ji v listopadu 2015, takže už ji mám opravdu dobře ozkoušenou). Pokud hledáte velmi kvalitní rtěnku v široké škále odstínů, rtěnku pro dospělou ženu, ale zároveň i tak trochu hravou, je Clinique Pop určitě tou správnou volbou. Na notino.cz  ji najdete ve 24 různých odstínech za skvělou cenu 502 Kč. Já bych si chtěla pořídit ještě nějaký červený odstín z této kolekce, a to Poppy Pop anebo Cherry Pop.

Doufám, že se vám dnešní recenze líbila a budu ráda, když mi do komentářů napíšete, jakou rtěnku (lesk, balzám) teď nosíte nejraději. A máte nějakou Clinique Pop? Jak jste s ní spokojené?



8 komentářů:

  1. Mám také, ale jiný odstín, příliš často po ní nesahám, zvu tě na můj blog.
    http://monalisabeautyeri.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  2. Momentálně jedu na módní vlně matných tekutých rtěnek a nejradši mám Nyx.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já mám nejraději L´oréal Infaillble :). Doporučuji vyzkoušet.

      Vymazat
  3. Je to velmi pekný odtien. Od tejto značky som ešte ruže neskušala. A moj aktuálny oblubený?? Veru ani neviem, mám ich niekolko a striedam, nejaký vyslovene oblubeny asi nemam.
    Štýl ženy

    OdpovědětVymazat
  4. Odstín ti sluší, já na takovéto růžovky moc nejsem, ale musím uznat, že někomu sluší...momentálně moje nejoblíbenější mazadlo je zabarvená pomáda, protože mám dojem, že všechny rtěnky utřu do šály...

    OdpovědětVymazat

Děkuji všem za milé komentáře, dělají mi radost :-).