pondělí 3. srpna 2020

Spotřebováno a novinky v červenci

Milé čtenářky,

červenec byl velmi výjimečný měsíc, přivítali jsme na svět druhou dceru :). Vše proběhlo v pořádku a malá Eliška nám dělá jen radost, je zdravá a krásná. A jelikož právě hluboce spí, tak mám čas napsat článek :).

Spotřebováno: péče


Sprchový gel Nivea Fresh Blends s meruňkou, mangem a rýžovým mlékem: ANO: Nivea se vydává přírodnější cestou, tento sprchový gel obsahuje 90 %  ingrediencí přírodního původu a lahev je z recyklovaného plastu. Každopádně, úžasně voní, nevysušuje, je moc příjemný, na léto úplně skvělý. Asi si jej pořídím znova.

Oční odličovač Mixa: ANO: Moje stálice, miluju ho.

Dvoufázová pečující micelární voda Garnier pro velmi citlivou pleť s výtažkem z chrpy: ANO: Velmi příjemná micelární voda, kterou jsem používala k odličování obličeje i očí, vyživuje a nedráždí pleť.

Oční krém s výtažkem z vojtěšky proti vráskám, oriflame: ANO: Velmi příjemný oční krém, používala jsem jej na den a pod oční makeup, hezky se vstřebává a pleť v očním okolí hydratuje, rozjasňuje a vyživuje. Nejsem si ale jistá, zda je stále v nabídce. 

Maska Hyaluron shot a extra výživná noční maska od Garnier: ANO a NE: Hyaluron shot je stále má nejoblíbenější a subjektivně nejvíce hydratační maska od Garnier, ta noční mi připadala mnohem méně účinná, už si ji nekoupím.

Spotřebováno: dekorativní kosmetika




Řasenka Naturally Perfect od Miss Sporty: ANO: Tato řasenka je skvělá, doporučuji ji zejména příznivkyním klasických kartáčků a středně přirozeného vzhledu řas. Neslepuje, neopadává, je určena pro citlivé oči i nositelky kontaktních čoček. A stojí 99 Kč :). Určitě si ji koupím znova.

Odlakovač Lilien a odlakovací tamponky ebelin: ANO: Oboje mám ráda, kupuji opakovaně.

Lak Sally Hansen Insta-Dri: NE: Tento lak mi vůbec nesedl konzistencí, dlouho schnul, navzdory svému názvu, nevypadal hezky, nedala se s ním nalakovat tenká vrstva.... vyhazuji.

Rozjasňovač Naked Skin Highlighting Fluid v odstínu Aura: NE: Tento rozjasňovač jsem měla dva roky a kousek, nechala jsem si jej doporučit v Sephoře, ale na můj vkus byl jeho efekt až moc jemný, mám raději trochu výraznější rozjasnění. Nebyl špatný, ale znova si ho nekoupím. 

Novinky


Doplnila jsem zásoby vlasové kosmetiky a koupila jsem si nové žiletky gel na holení.


Náhrada dopotřebovaného odlakovače, dva kondicionéry s aloe vera od Garnier (po jednom do každé koupelny), protože tento kondicionér miluju já i Zuzka, která po něm má úžasné, necuchající se vlásky. A tři nové kousky z dekorativní kosmetiky, lak z řady pure od Sally Hansen a dvě rtěnky od Maybelline. Snad je vynosím i rouškám navzdory.


Celkem je to 11 spotřebovaných produktů a 9 novinek, takže minus dva výrobky :).

No a na závěr ta nejdůležitější "novinka", Eliška :). Je to absolutní miláček a Zuzanka je ze sestřičky nadšená, tak doufám, že jim to vydrží :).



3 komentáře:

  1. Ty nové šampony od Garnier chci také vyzkoušet. :)
    Vítejte u Mišky

    OdpovědětVymazat
  2. Ahoj,
    ty sprchové gely Nivea mě taky zaujaly, brzy dodělám všechny domácí zásoby, takže budu konečně moci něco nového pořídit. S laky Sally Hansen mám jen špatnou zkušenost a určitě je nemohu doporučit.
    Hanka z blogu ciculka.cz

    OdpovědětVymazat
  3. Moc gratuluji k Elišce, ať vám dělá jen samou radost ;-) jsem zvědavá na tvé hodnocení řady Aloe od Garnier a rtěnek Maybelinne.

    OdpovědětVymazat

Děkuji všem za milé komentáře, dělají mi radost :-).