pondělí 8. března 2021

Spotřebováno a novinky v únoru

Milé čtenářky,

sledování spotřeby a nákupy nové kosmetiky je jedna z věcí, které můžu dělat i během lockdownu :). Tak jdeme na to.

Spotřebováno: Tělo a vlasy



Deodorant Nivea fresh pure: ANO: Příjemná vůně, účinná ochrana, nedráždí, nedělá skvrny a neobsahuje hliníkové soli. Voní trochu jako DKNY Be delicious.

Balea suchý šampon pro blond vlasy: ANO: Mám ho moc ráda, je skvělý, a mám po jeho použití fakt krásné vlasy, ale bohužel jsem ho v DM neviděla, a tak sj nejsem jistá, zda se ještě vyrábí. Pokud ho někde uvidíte, kupujte.

Šampon John Frieda Violet crush: NE: Chtěla jsem jej vyzkoušet, na odstín a lesk vlasů měl dobrý efekt, ale vysušoval mi pokožku hlavy, takže jsem jej používala i na kosmetické štětce, abych jej rychleji spotřebovala. Takže nedoporučuji. 

Garnier kondicionér Hair food s aloe vera: ANO: Mám ho moc ráda, kupuji si jej opakovaně. Vlasy vyživí a nezatíží.

Intimní gel Feminelle s aloe vera od oriflame: ANO: Už jsem ho měla i předtím, je moc fajn, příjemný.

Zubní pasta MEDIBLANC Healthy gums: NE: Dostala jsem ji k objednávce na notino.cz, moc mi nesedla, měla poměrně nepříjemnou konzistenci. 

Spotřebováno: Obličej



Pleťové mléko Optimals UV Day Shield SPF 30: ANO: Tento krém jsem používala celou zimu, je dostatečně hutný, velmi příjemně voní, dobře se vstřebává, doporučuji jej spíše pro sušší pleť. Obsažený ochranný UV faktor je také moc fajn a účinně chrání pleť před slunečním zářením.

Vzorek krému Neutrogena Cellular Boost: ANO: Vystačil mi asi na tři použití, je to příjemný denní krém, vzoreček mě přiměl uvažovat nad koupí plného balení.

Čisticí pásek na nos Nivea a hydratační maska Hyaluron shot od Garnier: ANO: Obojí mám moc ráda, používám tyto výrobky pravidelně.


Spotřebováno: Dekorativní kosmetika


Vezmu to stručně. Řasenka Naturally Perfect od Miss Sporty je super, tužka na oči od Urban Decay byla skvělá, ale už se neprodává, vyhodila jsem zbytek staré rtěnky od Clinique, stíny Color strike od Maybelline v odstínu Flare mě velmi zklamaly - nešly pořádně nanést na víčko a měly dost špatnou výdrž i s bází, takže jsem je asi po pěti pokusech vyhodila. Báze podoční stíny Rimmel Magnif´ Eyes je moc fajn, ihned jsem si za ni koupila náhradní. Malý tmavomodrý lak od Trend it up jsem vyhodila, neboť měl mizernou výdrž a červený lak od oriflame jsem spotřebovala.

Novinky: Dekorativní kosmetika



Koupila jsem si masku na nehty od a barevný balzám na rty od oriflame, dvoje oční stíny od Maybelline (odstíny Flare - ten už jsem vyhodila, a Spark - ten je docela dobrý). Dále jsem skoro spotřebovala odlakovač, takže jsem si koupila dva menší odlakovače od Lilien, velké balení neměli. No a samozřejmě také novou bázi pod oční stíny od Rimmel.

Novinky: Pečující kosmetika


Koupila jsem si dva oleje na vlasy od Garnier, suchý šampon Batiste pro blond vlasy (Balea už ho asi nedělá, jak jsem psala výše), avokádové tělové máslo od Nature Box, pět balení odlakovacích tamponků od ebelin (dlouho je v DM neměli, tak jsem si raději udělala zásobu), denní fluid s SPF 50 od Garnier a masku a mléko na nohy od oriflame.
Novinky: Notino


Nepodařilo se mi vyfotit celou objednávku z Notina na jedné fotce, no nevadí. Měli slevu na vše od Garnier, takže jsem si doplnila zásoby. Koupila jsem si už výše zmíněné oleje na vlasy, čtyři kondicionéry s aloe vera, výhodné balení pěti očních masek, výživný krém s arganovým olejem a 10 ks masek Hyaluron shot a 6 ks masek s vitaminem C. 

Celkem je to 17 spotřebovaných kusů a 44 novinek, to máme plus 27 výrobků. No, v březnu se zaměřím na spotřebu a nakupovat moc nebudu :). A co vy, pořídily jste si na jaro něco zajímavého?

1 komentář:

  1. Ahojky,
    to sis udělala pěkné zásobičky. Já jsem byla dlouho přesvědčená, že jsem v únoru moc neutrácela, ale nakonec jsem to sečetla a vyšlo mi částka přes 3000 Kč, což je děs:-D Mám teď pořádnou nákupní stopku, tak snad to vydržím. Teoreticky nic nepotřebuji, vše mám. Článek o nové a o vypotřebované kosmetice už je taky na blogu, můžeš se mrknout:-)
    Měj se krásně,
    Hanka z ciculka.cz

    OdpovědětVymazat

Děkuji všem za milé komentáře, dělají mi radost :-).