pátek 13. dubna 2012

BB Cream

Náhoda tomu chtěla, že se mi do ruky dostal vzorek nového BB Creamu od Garnier v odstínu Light. Rozhodla jsem se tedy přispět svou troškou do mlýna milionů různých recenzí. Předesílám, že v současných dnech je moje pleť naštěstí téměř bez problémů, pouze místy lehce začervenalá, bez ekzémů, a také bez akné a bez černých teček, na které jsem nikdy netrpěla, jsem tedy ideální kandidát pro tento krém :-). Jak už určitě víte, má fungovat jako make-up a zároveň hydratovat, rozzářit pleť atd. Nic moc jsem od něj na základě recenzí přečtených jinde nečekala, ale o to příjemněji mě překvapil. Fotky budou, nebojte :-). Tak to vezmu pěkně popořadě.




1. Vůně

Můj nos je dost rozmazlený, ale většina věcí od Garnier mi voní, a to platí i o BB Creamu. Vůně je ovocná, svěží, nevtíravá, trošku mi připomíná můj milovaný korektor Healthy Mix od Bourjois.

2. Odstín

Tuším, že BB Cream je u nás k dostání ve dvou odstínech a troufám si říci, že odstín Light se k mé (velmi světlé) pleti hodí, dodává jí trošku barvy, nepůsobí nijak nepřirozeně, po rozetření není do žluta ani do oranžova. Dobře se roztírá a nezasychá rychle, dá se s ním pracovat celkem dlouho.

3. Krytí

Žádné extra krytí nepotřebuji, takže mi textura BB Creamu vyhovuje, čekala jsem, že bude krýt dokonce méně. Řekla bych, že krytí je střední a s případnou lokání aplikací korektoru je výsledný efekt téměř bezchybný a přirozený. Pleť se po něm neleskne, ale pro svůj dobrý pocit ho ještě trochu přepudruju, než vyrazím ven ;-).

4. Hydratace

Hydratační krém bych BB Creamem rozhodně nenahrazovala. Já jsem jej nanášela na pleť vyčištěnou vodou Sensibio a namazanou krémem Hydrabio Légére (obojí od Biodermy), ale bez krému by mi asi dostatečnou hydrataci neposkytl.

Slovní komentář prozatím stačí, zde jsou slibované fotky :-) Na fotkách mám na pleti POUZE BB Cream, nic jiného. Vlevo před použitím a vpravo po.







A na závěr fotka z větší dálky, opět pouze BB Cream :-)




Jaký z tohoto testování tedy pro mě plyne závěr? Pokládala jsem BB Cream za zbytečnost, bez které se obejdu, ale možná, až bude za nějakou dobrou cenu, do něj půjdu. (200 Kč za něj dávat se mi zdá moc). Doporučila bych ho dívkám a ženám, které nepotřebují velké krytí, spíše barevné sjednocení a prozáření pleti, na to funguje perfektně. Co vy a BB Cream? Máte? Znáte? Chystáte se kupovat?

3 komentáře:

  1. Mám ho, a jsem s ním celkem spokojená, protože je to docela dobrá varianta, když člověk ráno spěchá... :)

    http://propadliste-dejin.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  2. No, na tobě to vypadá přesně tak, jak má. Takový ten jemný nástin, že sis na sebe něco dala a vypadáš udržovaně. Ale máš perfektní pleť, pro kohokoli, kdo je na tom hůř, to bude předražený, jemně barvící krém. :-) Nedělá to takovou masku jako make-up, nevypadá tak nepřirozeně matně. Asi bych to zvolila, kdybych měla zrovna super den s pletí a chtěla se rozmazlit a vypadat oslnivě a použít tak trošku zbytečnou libůstku. :-) Většina žen takový štěstí zrovna nemá a tak si myslím, že i nadále spíš budou hrát pro většinu (i v poměru cena/výkon) prim make-upy. Já osobně s pletí problémy nemám, tak možná jestli na něj narazím v nějaké akci, vyzkouším, jak říkám, spíš taková libůstka, nemusím to mít životně nutně. :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky za komentář. No, já si tento BB Cream pořizovat nebudu, mám dost jiných make-upů/tónovacích krémů. Ale až nějaký spotřebuju, tak si možná raději spíš pořídím nějaký opravdový BB Cream ;-). Díky za pochvalu pleti, ano, když nemám ekzémy, tak ji miluju :-).

      Vymazat

Děkuji všem za milé komentáře, dělají mi radost :-).