pátek 27. dubna 2012

Tajemství mé kabelky :-)

Dnes je to zase tak trochu jiný příspěvěk :-). Rozhodla jsem se zde uveřejnit, co skrývá má kabelka a kdo ví, třeba tam najdete nějaký užitečný tip i pro sebe. Takže v kabelce nosím, zleva a shora: Mobil v pouzdře, peněženku (je nádherná a tak akorát velká, je z Marks and Spencer za 199 Kč, miluju ji), tři propisky, kapesníčky, dále s nastupujícím jarem a létem sluneční brýle Solano v pevném obalu (brýle byly dražší, ale jsem toho názoru, že raději jedny kvalitní sluneční brýle než patery levné za sezónu). Díky nošení v pevném obalu se jim nic nestane, nepoškrábou se, nezlomí atd. Vpravo od brýlí je kosmetika pro úpravy během dne, kterou tahám v té krásné barevné taštičce essence (balzám na rty - čokoládové vajíčko od oriflame, dvě rtěnky, lesk, tvářenka Mary Kay, pudr oriflame, korektor oriflame a houbička). V tajemné lahvičce s nápisem conditioner se skrývá přelitý krém Bioderma atoderm, o kterém jsem už psala tady a který musím nosit stále s sebou, jiným si ruce nemažu ;-). Nepostradatelná součást je taky antibakteriální gel na ruce (ten od oriflame doporučuju :-)). Nad kosmetikou je krásný kapesní nůž značky Opinel, který jsem dostala od přítele. Úplně vpravo mám tyčinku poslední záchrany od Herbalife, pro případ akutního hladu. Vlevo je pro mě naprosto nepostradatelná věc, flaška na vodu, tato má obsah 0,75 ml. Vlevo u flašky je skládací hřeben a zrcátko od essence, úžasná věc do kabelky a na cestování. No a nakonec můj přenosný harddisk, krásný a veselý diář od Albi, díky kterému na nic nezapomínám. Jediná věc, kterou nosím v kabelce stále, ale na fotce není, jsou žvýkačky (nejraději mám zelené Orbit).

A co vy a vaše kabelky? Pochlubte se :)

6 komentářů:

  1. Nosím s sebou podobné věci, včetně stejné kosmetické taštičky a diáře taky od Albi (jen na tom mém jsou berušky...:))
    A peněženku si budu muset pořídit novou.
    Možná taky někdy ukážu, co s sebou nosím... :)

    propadliste-dejin.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  2. nosím v kabelce úplně stejný tužky a rovněž brýle solano v pevném pouzdře! :) celkově je obsah kabelky dost podobny...

    OdpovědětVymazat
  3. Podobne dolezite kramy taham aj ja so sebou. Ale niekedy mam pocit ze mam malu kabelku:-) inak trn diar je uzasny. Tenti rok som si kupila iba jednofarebny.

    OdpovědětVymazat
  4. Moc hezké :) Ten antibakteriální gel od Oriflame mi zrovna došel, ale teď mám z Marks and Spencer, je s lehkou citronovou vůní a nevysušuje mi ruce (jsem taky atopik :)) a stál do 40 Kč, což je super :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji ;-). V Marks and Spencer mě ten antibakteriální gel taky zaujal, tak díky za tip. Jinak já ho používám nejen na ruce, ale i na dezinfekci mobilu, klávesnice počítače atd. :-).

      Vymazat
  5. Tak nějak koukám, že nosím podobné věci, jen v jiném provedení :-)

    OdpovědětVymazat

Děkuji všem za milé komentáře, dělají mi radost :-).