pondělí 25. června 2012

John Irving

Týden tady visí giveaway, je čas na další knižní tip. Johna Irvinga myslím většina z nás zná, mezi jeho nejznámější romány patří Svět podle Garpa nebo Pravidla moštárny. Já bych vám ale chtěla doporučit jeho nejnovější román, Poslední noc na Klikaté řece. Od Irvinga jsem četla skoro všechny jeho knihy, a tato je jedna z mých nejoblíbenějších. Ucelený, strhující, složitý příběh, který vás pohltí a nepustí. příběh tří generací mužů, kteří všichni nějakou chybou osudu přijdou o životní partnerku. Příběh o dobrém jídle (často se vám budou sbíhat sliny), o lásce ve všech jejích podobách, o Americe a američanech i neameričanech, příběh silný a voňavý jako dobrá káva. Pokud máte v oblibě rodinné ságy a nebo pokud nevíte, čím od Irvinga začít, je Poslední noc na Klikaté řece tou správnou volbou ;-).





P. S. Pod giveaway je zatím pouze 9 komentářů, šance na výhru jsou stále vysoké.

3 komentáře:

  1. Zajímavé, myslím že by mě to mohlo bavit. Teď už jen najít čas. od té doby co jsem na vysoké, tak nestíhám číst ani všechnu povinnou literaturu, natožpak něco navíc.

    OdpovědětVymazat
  2. Irving je můj oblíbený autor, nejvíc se mi od něj líbila asi Pitná kúra. Teď mám po dlouhé době konečně čas na čtení, takže tahle knížka je pro mě dobrý tip :)

    OdpovědětVymazat
  3. Tak tuhle knihu si ráda přečtu, Irvinga miluju!

    OdpovědětVymazat

Děkuji všem za milé komentáře, dělají mi radost :-).