pondělí 2. července 2012

Dnešní nákupy

Ještě takový miničláneček :-). Dnešní vedra mě inspirovala k letním nákupům.







1. Šampon Sunsilk pro rychle se mastící vlasy. Mastící se vlasy sice nemám, ale teď si je myju tak obden, takže tento šampon určitě využiju :-).

2. Kondicionér Sunsilk, letní péče. Tento kondicionér jsem už jednou měla, pak Sunsilk nějak z drogérií zmizel, dnes jsem ho uviděla v drogerii Teta v našem maloměstě a už byl v košíku. BOŽSKY  voní kokosem, nádherně vlasy uhladí, je prostě skvělý. Na léto ideální.

3. Sprchový šampon Nivea Sensitive balance. Tento sprchový šampon jsem si koupila, protože moje spotřeba sprchového gelu v těchto dnech výrazně stoupá a chtěla jsem nějaký sprchový gel, se kterým se budu moci umýt několikrát denně, aniž by mi podráždil kůži. Zatím jsem ho vyzkoušela jednou, krásně jemně voní, a pokožku opravdu nedráždí.

4. Odlakovací ubrousky essence. Jsem na ně zvědavá, až je vyzkouším, dám vědět :-).

5. Colafit pro výživu kloubů. Jelikož se za dva měsíce zúčastníme s přítelem závodu B7 (Beskydská sedmička, cca 90 km, sedm beskydských vrcholů na jeden zátah), je nejvyšší čas začít s výživou kloubů. Reportáž o Colafitu jsem viděla v televizi, zaujal mě, protože jej vyrábí česká firma, a ty já ráda podporuji. Jedno balení je pro mě a jedno pro přítele ;-).

Nevíte někdo, ve kterých drogeriích/supermarketech se prodává Sunsilk? Díky za každý tip. Přeji vám hezký den.

5 komentářů:

  1. S ničím z toho nemám doposud zkušenost :) Ale jsem zvědavá na ty ubrousky Essence :)

    OdpovědětVymazat
  2. Sunsilk je super.. taky používám, u nás mají v každém DMku i Shleckeru :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. A ve kterém městě? ;-) v Brně jsem ho moc neviděla a tyto jsem koupila víceméně náhodou, taky je nemívají pořád u nás.

      Vymazat
  3. O Sunsilku jsem dlouho neslyšela. Osobně mám vyzkoušen šampon na mastné vlasy a změny jsem si nevšimla.

    Ten colafit mě taky zaujal, četla jsem o něm jen v superlativech. Chtěla bych ho koupit prarodičům k Vánocům, tak pak třeba napiš jesti ti něčemu byl. :)

    Jarmark Marnosti

    OdpovědětVymazat
  4. Dnes mi dorazila výhra za Giveaway a moc moc moc děkuji ♥

    OdpovědětVymazat

Děkuji všem za milé komentáře, dělají mi radost :-).