čtvrtek 15. listopadu 2012

Pudr Revlon Colorstay

Přeji Vám pěkný pátek a ráda bych Vám oznámila, že tento příspěvek je už můj stý :-). Bude se týkat pudru Colorstay od Revlonu, v dalších recenzích se můžete těšit na štětec na korektor od Beauty Strokes a řasenku Ultra curl Volume glamour od Bourjois. Pudr Revlon jste mohly vidět už tady. Už jej používám asi dva týdny, což je dostatečně dlouhá doba na objektivní zhodnocení. Koupila jsem jej za deset dolarů, je ho 8,4 g a mám jej v odstínu Translucent. Na mnoha blozích vychvalovaný makeup Colorstay mě neláká, neboť je určen pro mastnější pleť, ale pudr mě zaujal, tak jsem po něm sáhla. A nákupu nelituji.






Největším kladem tohoto pudru je jeho odstín, translucent znamená, že by měl být průsvitný (předpokládám tedy, že transparentní), je velmi světlý a na pleti téměř neviditelný. Na zimu je pro mě ideální. Doporučuji jej Vám všem, které hledáte opravdu světlý pudr, na světlejší jsem asi ještě nenarazila. Dále na něm oceňuji praktické balení - po otevření se rozloží na tři části - zrcátko, pudr a houbičku, která je uložená samostatně, takže se zbytečně nešpiní. Houbička je docela praktická a velmi jemná. Pudr trochu práší, ale není to nijak hrozné. Nevysušuje pleť, nijak ji nedráždí, takže mi plně vyhovuje i po této stránce. Na dalších fotkách se můžete podívat, jak pudr vypadá rozložený a také podrobněji jeho odstín, kterýna fotce celkem odpovídá.


Detail pudru


 Odstín a houbička



Celkově pudr hodnotím velmi pozitivně, pokud hledáte kvalitní a velmi světlý, přirozeně vypadající pudr, který pleť zmatní, ale nevysuší, mohu Vám jej doporučit.

Znáte tento pudr? A jakou máte zkušenost s makeupem Colorstay?

5 komentářů:

  1. Já mám zkušenost s make-upem Colorstay a je pravda, že pokud nemáš minimálně smíšenou pleť, tak to pro tebe nebude to pravé. Mně ale moc vyhovoval, řekla bych, že je to nejlepší z levnějších make-upů.

    OdpovědětVymazat
  2. vypada fakt zajimave - hlavne to baleni! To je fakt prakticke. mOzna jsem to jen prehledla, ale kolik si za nej dala? Dekuji

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. 10 dolarů, jak je napsáno v článku. To jest cca 200 Kč.

      Vymazat
  3. Pěkná recenze :) Přemýšlím, že bych si ho nadělila pod stromeček společně s make-upem :D :)

    OdpovědětVymazat
  4. Papay, makeup revlon colorstay se dela i ve verzi pro normlaní/suchou plet :) pudr by se mi hodil!

    OdpovědětVymazat

Děkuji všem za milé komentáře, dělají mi radost :-).