čtvrtek 27. prosince 2012

Spotřebováno (doma)







Jak vidíte na fotce, s koncem roku se mi toho podařilo doma spotřebovat poměrně hodně.

Takže zleva:

Balea tělová emulze fíky a čokoláda: ANO

Moc příjemná emulze s krásnou vůní, rychle se vstřebává, dobře hydratuje, nemám, co bych vytkla. Pokud ji ještě někde v dm uvidíte, rozhodně si ji kupte, za těch 40 Kč stojí :-).

Saloos koupelový olej Intimia: ANO

Tento olej rozhodně nemusíte používat jen na intimní hygienu. Je příjemný na celé tělo, krásně voní, nevysušuje pokožku, uklidňuje ji po holení, dobře působí na ekzémy a lupénku. Jedinou jeho nevýhodou je, že si musíte dávat pozor na dávkování, jinak jej vyteče až moc. Jinak je ale báječný, rozhodně si jej pořídím znovu!

Radox sprchový gel Milk and Magnolia: NE

Tento sprchový gel mi silně nevyhovoval svou vůní, byla na mě až příliš sladká, vyloženě jsem se těšila, až jej spotřebuji. Koupila jsem jej v sadě s dvěma dalšími sprchovými gely od Radox, které mi naopak voní velmi, aktuálně používám ten s vůní Milk and berries.

Gel proti celulitidě Swedish spa od oriflame: MOŽNÁ

Tento gel byl velice příjemný, pěkně voněl, kupovala jsem jej v sadě za výhodnou cenu společně s  peelingem ze stejné řady. Samostatně se mi ale zdá dost drahý, jeho účinek na celulitidu jsem nějak nepozorovala, takže znova si jej už pořizovat nebudu. Neodrazuji Vás ale od jeho koupě.

Kokosový balzám a maska na vlasy Balea: ANO

Stále je řadím mezi nejlepší výrobky na vlasy, které jsem kdy vyzkoušela. Vlasy mám po jejich použití lesklé, hladké, provoněné kokosem, no prostě boží! Určitě si oba tyto výrobky budu kupovat znova. A ta cena! :) Kokosovou Baleu si ale koupím asi až příště, teď si chci koupit nový kondicionér od Garnier anebo balzám od Baley na blond vlasy.

Deodorant Nivea pure and natural s jasmínovou vůní: ANO

Tento deodorant mám moc ráda, jak už jsem psala v tomto článku, voní mi úplně stejně jako Be delicious od Donny Karan. Je příjemný, jeho vůně dlouho vydrží, nedráždí mě, jsem zkrátka spokojená a určitě si jej koupím znova. 

Doufám, že se Vám tento článek bude líbit a přeji Vám hezké povánoční dny!

5 komentářů:

  1. Masku od Baley prubnu, jsem na ni zvědavá:-)

    OdpovědětVymazat
  2. Zaujal mě olej od saloosu, ten asi někdy vyzkouším.:)

    OdpovědětVymazat
  3. Šampony i tělová mléka od Baley mám ráda, jsou levné a poměrně kvalitní :)

    http://anesagill.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  4. Na ten Saloos mám spadeno už nějakou dobu, a teď jsi mě navnadila ještě víc. Ale ony oleje jsou prostě skvělý :)Jo a úplně koukám, kolik toho vždycky spotřebuješ. Já jsem teď skoro dva týdny doma, tak sjem si říkala, kolik toho nedodělám, a ono skoro nic :D

    netestovka.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  5. Levandule: určitě ji vyzkoušej, je skvělá!

    An. a Mařena: Ano, oleje od Saloosu Vám doporučuji já i moje spokojená kůže :-). No a s tím spotřebováváním: já si obaly nějakou dobu schraňuji, aby to nebyl článek o dvou spotřebovaných věcech. Ale jo, tělová kosmetika mi mizí poměrně rychle :-).

    OdpovědětVymazat

Děkuji všem za milé komentáře, dělají mi radost :-).