čtvrtek 14. února 2013

Spotřebováno (Brno) a lednová bilance


 Dnešní článek se bude týkat spotřebovaných věcí v Brně a také nových výrobků, které jsem si v lednu pořídila.
Balea tělová emulze s vůní čokolády a fíků: ANO

Tyto emulze jsem si koupila dvě a bohužel toto je už druhá spotřebovaná z nich. Pokud na ni někde narazíte, kupte ji. Třeba ji ještě někde v dm budou mít. Nádherně voní a velmi dobře hydratuje, je škoda, že už není normálně k dostání.

Tělový peeling oriflame Milk and Honey: ANO

Pokud máte rády tělové peelingy, vyzkoušejte tento. Krásně voní, obsahuje dostatek peelingových částeček (cukrových) a pokožku opravdu zjemní a vyživí. Používala jsem jej cca jednou za týden nebo za dva, vydržel mi asi rok. Je opravdu hustý, stačí jej použít jen trošku.


Parfém Woman od PUMY: ANO

Tento parfém mám moc ráda, je to pro mě taková ženská, originální, výrazná vůně. Koupila jsem si jej sama, byl ve slevě ve Fann parfumerii, vydržel mi necelý rok. Považuji jej za jeden z nejlepších parfémů z drogerie.

Intimní sprchový gel Feminelle od oriflame: ANO

Můj stálý oblíbenec, není třeba dodávat nic dalšího.

Denní krém Optimals Oxygen boost od oriflame: ANO

Tento okysličující denní krém je moc příjemný a pořídím si jej určitě znova. Je dobrý jako podklad pod makeup, pleť hydratuje, ale přitom není moc mastný. Díky své velikosti je praktický na cesty a do kabelky. Ochranný faktor SPF 30 je příjemným bonusem.

Když tyto spotřebované výrobky sečtu s těmi z minulého článku, je jich za leden celkem dvanáct.

A co jsem si pořídila nového? Kupovala jsem si pouze kosmetiku na tělo, žádnou dekorativní.

Potřebovala jsem náhradu za tělovou emulzi Balea, a v drogerii Rossmann jsem sáhla po sadě Dermacol aroma ritual s vůní pistácie, která obsahuje tělové mléko a sprchový gel. Tato sada mě vyšla na 70 Kč. Dále jsem tam nemohla nechat Lactacyd (400 ml) za 70 Kč, což je asi nejméně, kolik jsem kdy za tuto velikost zaplatila.





V dm jsem si na začátku ledna koupila balzám a masku na blond vlasy, kokosovou masku na vlasy a tělové mléko s ureou. No a nyní, v půlce února, můžu říci, že jsem se všemi výrobky spokojená. Balzám na vlasy je jako tradičně skvělý, hezky zvýrazňuje blond barvu vlasů, krásně je provoní, vlasy jsou hebké, lesklé a snadno se rozčesávají. Tělové mléko hezky voní, dobře se roztírá a vstřebává a pokožku opravdu dlouhodobě hydratuje, rozhodně není nutné se s ním mazat každý den. Hledala jsem univerzální tělové mléko, které budu moci použít i na velmi suchá místa a na ezkémy, a myslím, že toto mléko mé nároky splnilo.


Ještě jsem si pořídila dva intimní gely Feminelle od oriflame a masku na nohy Swedish spa, takže nových věcí v lednu bylo celkem deset.

Celková lednová bilance je tedy příjemných -2 kosmetických výrobků.

Doufám, že se Vám tento trochu nově dělaný článek bude líbit a že v něm najdete užitečné tipy ;-). 

4 komentáře:

  1. Teda ty jsi vychytala perfektní slevy v Rossmannovi a ta spotřeba já mám všechno na dlouho a obrovský seznam výrobků které chci vyzkoušet.Pěkný článek.Tyhle mám nejradši.

    OdpovědětVymazat
  2. Gratuluju k -2 výrobkům. :)

    OdpovědětVymazat
  3. Lactacyd je prostě bezkonkurenční!

    OdpovědětVymazat
  4. podla mmna velmi dobra bilancia a super ze si bola viac menej spokojna :)
    Inak ak ta trapia suche nohy alebo paty odporucam:
    http://biancaprincipessa.blogspot.sk/2013/02/krasne-nohy-s-allga-san.html

    OdpovědětVymazat

Děkuji všem za milé komentáře, dělají mi radost :-).