čtvrtek 28. února 2013

Spotřebováno (doma) a únorová bilance

Milé čtenářky, opět je zde článek na Vaše oblíbené téma Spotřebováno, v únoru jsem nic nespotřebovala ani si nekupovala v Brně, ale doma ano :-).

Spotřebováno za únor

Vezmu to opět zleva:

Zcela nahoře vlevo:

Sypký pudr Air Soft oriflame: ANO

Tento pudr byl příjemný, odstín jako tradičně u oriflame byl dost světlý, ale Dermacol fixing powder je lepší :-). Tento pudr jsem nedopotřebovala úplně, ale už jsem jej měla doma asi pět let, takže putoval do koše.


Pod pudrem:

Balzám na rty Figs and Rouge, máta a teatree: NE

Tento balzám jistě většina z Vás zná, já jsem jej měla z říjnového (?) Senzaboxu (můj první a asi i poslední box). Balzám jako takový byl fajn, hydratoval průměrně, kupodivu mi nevadila ani parfemace, z čehož jsem měla ze začátku strach. Co mě ale štvalo v průběhu používání, byla krabička, do které se po trošku důkladnějším uzavření balzámu téměř nedalo dostat. Takže znovu si ho rozhodně nekoupím, už kvůli té strašně pevně uzavíratelné krabičce.

Lak na nehty Invisible od Sally Hansen: MOŽNÁ

Tohoto laku mi zbyla menší půlka, ale byl již natolik vyschlý, že jsem jej taky vyhodila. Není to pro mě nutnost, je to prostě obyčejný průhledný lak na nehty :-).


Tělové mléko Balea s Ureou pro citlivou pokožku: ANO

Hledala jsem intenzivně hydratační mléko, které by nedráždilo atopickou pokožku a toto můj požadavek splnilo. Obsahuje 15% Urey, což je asi nejvíce, co jsem kdy u tělového mléka viděla, a já jsem z něj nadšená. Krásně jemně klasicky voní, dobře se roztírá i vstřebává, pokožka zůstane dlouho vláčná a jemná (já jsem se s ním mazala třeba jednou za dva nebo tři dny). Toto tělové mléko Vám rozhodně doporučuji, obzvláště pokud máte hodně suchou kůži.

Balzám na blond vlasy Balea: ANO

Ani tento přípravek z oblasti vlasové péče Balea mě nezklamal, pěkně zvýraznil mou přirozenou barvu vlasů, krásně voněl, vlasy nezatížil, šly snadno rozčesat, byly hladké a lesklé. Takže rozhodně ano, doporučuji jej.


Vyhlazující denní krém Garnier: ANO

Do tohoto krému jsem se naprosto zamilovala a nejspíš si jej pořídím znovu. Skvělá vůně, ultralehká textura, osvěžující efekt, dlouhodobá hydratace, to jsou jen některé důvody, proč jej miluji.

Řasenka Bourjois Volume Fast and Perfect: MOŽNÁ

Tuto řasenku jsem si koupila v dubnu minulého roku za třicet korun přes internet a jsem ráda, že jsem za ni nedala plnou cenu. Byla fajn a hodně mě bavil ten efekt rotujícího kartáčku, ale občas řasy slepila a ke konci, když vysychala, se s ní už moc nalíčit nedalo. Po nějakém tom měsíci jsem se odhodlala a vyhodila ji :-). S jinými řasenkami od Bourjois mám lepší zkušenosti.

Krém Blue cap: ANO, ANO, ANO

Trápí Vás lupénka, ekzém, dermatitida či něco takového? Zkuste kosmetiku Blue cap, tomuto krému vděčím za to, že po několika letech mám pokoj od úporného ekzému na zápěstích a na rukách. Je to zázrak, vážně. Toto je mé druhé spotřebované balení, ze začátku jsem krém používala několikrát denně, nyní jej používám už jen párkrát týdně a nemůžu si jej vynachválit.

Únorové novinky


Koupila jsem si pouze dva kosmetické výrobky, a to kokosový kondicionér Balea a krém Atoderm od Biodermy, obojí již poněkolikáté. Celková bilance za únor je tedy -6 výrobků.

Máte s některým z těchto výrobků zkušenost?

To je asi vše, přeji Vám hezký březen a těším se na Vaše komentáře :-).  

8 komentářů:

  1. Teda, já tě obdivuju, že tak málo nakupuješ a udržuješ si dobrou bilanci :)

    OdpovědětVymazat
  2. A ty v Brně studuješ a jinak jezdíš domů? :))

    OdpovědětVymazat
  3. -6.. to je slušná bilance:) taky bych se k ní jednou chtěla dopracovat, ale pochybuji.. :D
    zkušenost s těmito výrobky nemám.. vlastně mám doma ten balzám na rty, ale zatím čeká na své upotřebení:)

    OdpovědětVymazat
  4. To tělové mléko mám taky a jsem s ním moc spokojená, za tu cenu je fakt dobré.

    OdpovědětVymazat
  5. In your face!: V únoru jsem nakupovala spíše oblečení, takže kosmetika šla stranou.

    Jana: Ano, přesně tak :-). V Brně jsem většinou od neděle večer do čtvrtka.

    Luci: Díky, jsem ráda, že se mi to tak daří :-).

    Evina: Jo, myslím, že si jej určitě někdy koupím znovu.

    OdpovědětVymazat
  6. Používám biodermu atoderm (po doporučení kožní lékařky na můj ekzém) a nemůžu si ji vynachválit. Už ji nikdy nevyměním (a zvlášť, když se člověk trefí do akce 1+1 zdarma, je to bomba, takže mám nakoupeno tak na rok do zásoby)

    OdpovědětVymazat
  7. To tělové mléko od baely asi vyzkouším

    OdpovědětVymazat
  8. S tím Garnierém Essentials mám taky dobré zkušenosti, je velice příjemný, svěží a dostatečně hydratuje pleť. Já ji mám extrémně smíšenou (někde extrémně suchou a někde naopak) a tento krém za cca 95Kč ji zklidní a vyživuje na všech frontách:-D

    OdpovědětVymazat

Děkuji všem za milé komentáře, dělají mi radost :-).