čtvrtek 13. června 2013

Voňavé novinky na léto

Milé čtenářky,

opět jsem dnes nakupovala a teď jsem zjistila, že už jsem si pořídila vše ze seznamu přání, což je docela dobrý výkon :-). Aktuálně toužím jen po novém Dermacol invisible fixing powder, protože ten můj současný už je beznadějně vypotřebovaný.



Co jsem si už pořídila? Makeup, řasenku i sprchové gely Bourjois. Recenze na řasenku už zde je, další budou následovat. Krémovou tvářenku jsem bohužel nikde neviděla, tak se jí asi budu muset vzdát. Z čeho mám ale momentálně největší radost, je sérum a čisticí pěna Hydrabio, které jsem sehnala v balíčku 1 plus 1 zdarma. Pěnu jsem si chtěla koupit tak jako tak, ale sérum mi za pětistovku přišlo pořád moc drahé (minule jsem jej sehnala za poloviční cenu). No a tento balíček všechny mé finanční úvahy vyřešil, za cenu séra mám sérum i pěnu :). Mimochodem, Biodermu hydrabio i vodu Sensibio v akci 1 plus 1 zdarma jsem koupila u nás, v našem malém městečku, v nově otevřené lékárně, kde mají kompletní sortiment Biodermy a spoustu výhodných balíčků (juch :). Nemohla jsem uvěřit svému štěstí, a vy se můžete těšit na recenze. No a dnes jsem nakupovala v dm, kde jsem chtěla využít slevové kupony. Co se vůně adidas Natural vitality týče, tak jsem nakonec přehodnotila tu toaletní vodu, která mě nenadchla zdaleka tolik jako deodoranty, které jsem si pořídila rovnou dva. Ale to není vše, ještě jsem využila slevu na Radox sprchové gely a jelikož jsem se zamilovala do vůně Oriental lotus, mám jej rovnou dvakrát. Osvěžující modrý sprchový gel s názvem Invigorate 2in1 se hodí zejména po sportu. Sprchové gely Radox já prostě můžu, obzvláště, když mě jeden vyšel asi na 30 Kč. Koupila jsem si také Lactacyd ve velkém balení (aktuálně stojí v dm 100 Kč) a kondicionér na blond vlasy a kokosovou masku Balea (všechny tyto výrobky mi dochází). Balee jsem, co se vlasové kosmetiky týče, prostě stále věrná a pořád mě baví.

Myslím, že na léto jsem připravená :-).

Novinky
A co vy jste si pořídily pěkného? Čím jste si udělaly radost či se odměnily po zkoušce? Napište mi to do komentářů, případně i s odkazem :-).

9 komentářů:

  1. Já jsem si teď udělala radost růžovým peelingovým sprcháčem Adidas :)..ještě by stálo za to vyzkoušet nějaký Bourjois..
    MaláMacanda.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Bourjois určitě vyzkoušej, miluju jejich krásná balení i úžasné vůně. Bude o nich samostatný článek ;-).

      Vymazat
  2. Chjo, kde se kupuje Bioderma 1+1 zdarma? :)

    OdpovědětVymazat
  3. dnes som si objednala dva laky Deborah Lippmann a vosk na vlasy Fekkai. Jo, a v DMke som si kupila farbu od Garnier Olia, som na nu moc zvedava.

    OdpovědětVymazat
  4. Pěkný nákup :) Já jsem si dělala zálusk na ty nové balzámy od Dermacolu, ale včera jsem jeden vyzkoušela v drogérii a moc mě nenadchl...

    OdpovědětVymazat
  5. Hon na Biodermu 1+1 už se kolikrát zdá jako Mission Impossible :-)
    A jinak slušný nákup jako :-)
    Bebe

    OdpovědětVymazat
  6. AHoj, tu Biodermu mám taky! A Radox je můj nejoblíbenější produkt vůbec, všechny ty sprcháče jsou nádherně voňavé a příjemné na pokožku, neznám nic lepšího. Navíc jsou za skvělou cenu. :)
    Doporučuji vyzkoušet i pěny, člověk se v nich může schovat a nikdo ho nenajde :-D Katka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Pěny od Radox mám také moc ráda, ale většinou není k dispozici vana :-(. A kterou Biodermu máš taky? Ten balíček?

      Vymazat

Děkuji všem za milé komentáře, dělají mi radost :-).