čtvrtek 4. července 2013

L´oréal Paris: Rozjasňovač a lak na nehty

Milé čtenářky,

dnešní článek se bude týkat dvou výrobků od L´oréal, a to rozjasňovače Lumi magique a laku na nehty Color Riche Nail. Nikdy jsem si moc nekupovala výrobky od L´oréal Paris, ale v poslední době jsem si je oblíbila, viz například tento článek. Všechny výrobky od této značky, které momentálně vlastním (kromě zeštíhlujícího gelu, který jsem vyhrála u Bald and Pale a jehož recenze se dočkáte brzy a dvou stínů, které jsem si koupila ve výprodeji v drogerii Rossmann), jsem si pořídila ve Fann parfumerii v outletovém centru Fashion arena ve Štěrboholech, neboť ty ceny se tam opravdu dost liší. A této parfumerii stojí za to se podívat na zoubek :-). Pokud jste z Prahy či tam pojedete na výlet, určitě se tam podívejte, mají docela dobrý výběr dekorativní kosmetiky i parfémů za velmi příznivé ceny. Rozjasňovač mě stál 100 Kč a lak 40 Kč. To jen tak na úvod.




Rozjasňovač/korektor

Jak víte, na korektory jsem celkem ujetá a jen tak některý mě neuspokojí. Mým favoritem je stále Healthy mix od Bourjois, ale tento korektor v peru mě překvapil velmi příjemně. Kryje skvěle a zároveň rozjasňuje, nevysušuje, dá se vrstvit, dá se v případě nouze použít i na celý obličej, nezalézá do vrásek, vydrží celý den, odstín (Light, 01) mi také vyhovuje coby indiánce Bledé tváři :). Takže... určitě vám jej mohu doporučit! Sedl mi mnohem lépe než tolik vychvalovaný Match perfection od Rimmel. 

Edit: V komentářích jste mi psaly, že vám tento rozjasňovač připomíná Touche éclat od YSL. To nemůžu posoudit, neboť jsem jej nikdy neměla. Je ale klidně možné, že jsou si tyto dva výrobky velice podobné, minimálně balením.



Štěteček korektoru  a ukázka odstínu na ruce



Vlevo mé krásné opuchlé ranní oko před použitím korektoru, vpravo po :-)

 

Lak

Lak jsem si vybrala v pro mě zcela "netypickém" klasickém červeném odstínu: Rouge pin up alias odstín číslo 401 je krásná červená bez třpytek. Vyhovuje mi jeho velikost, nemám moc ráda zbytečně velké laky, a tento má 5 ml :-). Kryje nejlépe ve dvou tenkých vrstvách, používám pod něj podlak od Sally Hansen a na něj krycí lak Better than gel nails od essence. Lak vydrží velmi pěkný pět dní, snesitelný asi týden, pak je potřeba jej přelakovat. Jediné, co mi na něm vadí, je to, že se rychle ztrácí ze špiček nehtů, více než jiné laky, se kterými mám zkušenosti. To je také jediný důvod, proč bych zřejmě váhala s jeho opětovnou koupí. To se ale může u jednotlivých odstínů lišit.

Takto vypadá lak po třech dnech od nalakování


S oběma výrobky jsem spokojená, k rozjasňovači nemám žádnou výhradu (kromě jeho běžné ceny, která se pohybuje mezi 200 a 300 Kč), lak by mohl mít delší výdrž na špičkách nehtů. Jinak jsem ale ráda, že jsem se s oběma výrobky trefila a že mě nezklamaly.

Na závěr článku bych vám chtěla ukázat mé dnešní nákupy. Biodermě 1+1 zdarma jsem nakonec neodolala, i když ta stávající mi ještě tak úplně nedochází. Termální voda od Avéne v objemu 50 ml (do kabelky) a 150 ml (na doma) je pro mě na léto zcela nutná, mimo jiné mi pomáhá na spáleniny způsobené sluncem či na jakkoli podrážděnou kůži (například opruzeniny v podpaží vzniklé při nedávných vedrech aneb miluju svoji citlivou kůži). Dohromady mě stály 150 Kč. Všechny tyto věci jsem koupila v Lékárně Na Kobližné (neplést s Chytrou lékárnou :), kterou vám mohu doporučit, mají tam zajímavé, jinde nesehnatelné (nebo ne vždy), balíčky Bioderma za dobré ceny. Punčochy Evita jsem vám chtěla ukázat, protože jsou stejně fajn (neviditelné a pohodlné) jako ty od značky Bellinda, ale stojí čtvrtinu (25 Kč). No a ten nádherný hedvábný šátek je pro maminku, koupila jsem jej v obchodě Kasha (v Brně na České).

Dnešní nákupy


Co vy, jaké máte s těmito výrobky či s jinými výrobky od L´oréal Paris zkušenosti? A co jste si koupily na léto?

9 komentářů:

  1. Papayo, na ten rozjasňovač se chystám už nějakou dobu, určitě si ho pořídím, čtu na něj samou chválu. Sprej Avéne ti jedině schvaluji, nic lepšího do veder snad ani neexistuje (vyjma klimatizace):-)

    OdpovědětVymazat
  2. Toho rozjasňovače jsem si nikdy nevšimla. Docla mi připomíná rozjasňující korektor YSL, o kterém jsem u sebe psala...
    Jane´s colours

    OdpovědětVymazat
  3. Tento rozjasňovač veru dosť prirovnávajú k YSL. Ja som naňho ešte nejak nenatrafila. Vidím, že obidve sme dnes shoppingovali :)

    OdpovědětVymazat
  4. Ten rozjasňovač vypadá jako dvojče Touche Éclat od YSL - nemáš náhodou srovnání?

    OdpovědětVymazat
  5. O tomhle korektoru jsem toho slyšela hodně a teď čtu i tady chválu...asi se na něj kouknu :). Ta cena je suprová, jinak si myslím, že stojí mnohem víc.
    MalaMacanda.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  6. Ten rozjasňovač/korektor se mi zamlouvá, mrknu po něm. Laky od L'Oréalu mám ráda, ale je fakt, že kolikrát má každý jiné vlastnosti.

    OdpovědětVymazat
  7. Korektor ma teda zaujal, už som po ňom pokukovala, no žeby predsa skončil v košíku? Inak pekná recenzia i blog :)


    Zuzana
    beautyandstyleupdate.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
  8. Máš babu! Kuk sem http://50shadesofanna.blogspot.cz/2013/07/tenkrat-poprve-tag-aby-bylo-jasno.html

    :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji všem za milé komentáře, dělají mi radost :-).