sobota 8. února 2014

Euphoria Forbidden a novinky

Milé čtenářky,

má absence na blogu byla způsobena celkem logicky jednak stěhováním a jednak i tím, že v novém bytě zatím nemáme internet. Také jsem momentálně ve fázi rozkoukávání se v nové práci :). Nyní se zde snad články budou objevovat zase víceméně pravidelně. Dneska bych vám ráda sdělila své dojmy z parfému Euphoria forbidden od Calvina Kleina, který mám od Vánoc. Vybrala jsem si jej po testování vzorků z parfums.cz, což se ukázalo jako dobrý způsob, všechny vůně jsem si mohla postupně a v klidu očichat, o čemž jsem psala už tady a tady. 






Poté, co jste se snad dostatečně vynadívaly na nádherný flakon, vám řeknu něco i o vůni samotné. Je to odnož klasické Euphorie a je určena mladším ženám. Charakter vůně je orientálně-květinový, měla by zdůrazňovat přitažlivost a ženskost. To v podstatě vyjadřuje už svým tak trochu tajemným tmavě fialovým flakonem, který oplývá především elegantními a oblými ženskými tvary. 

Podle oficiálního složení  v hlavě vůně najdete broskev, mandarinku a malinu, v srdci pivoňku, jasmín a orchidej a v základu pak pižmo, kašmírové dřevo a pačuli. Po diskuzi se sestrou, co z tohoto parfému cítíme, jsme se shodly zejména na mandarince, jasmínu a pivoňce. Pro mě osobně největší kouzlo této vůně spočívá v tom, že od začátku až do konce z ní cítím jednu hlavní a nesmírně příjemnou složku, která zůstává stejná, v čemž je podle mě tento parfém opravdu výjimečný, jeho charakter se v průběhu nošení příliš nemění. Já osobně bych tuto vůni popsala jako květinově pudrovou, výraznou, elegantní, sexy a se skvělou výdrží. Jsem s ní moc spokojená a používám ji nejen na večer, ale klidně i přes den a do práce. Není to ale vůně na každodenní nošení, stále si chci užívat její výjimečnost. Pokud vás její popis zaujal, můžete ji zakoupit za velmi výhodnou cenu například na parfums.cz.

Po delší době jsem si také koupila něco v drogerii, a také jsem neodolala nabídce kokosových tělových másel v Lidlu. Mám jedno kokosové pro sebe a druhé se stane součástí nějaké příští giveaway (vím, že tato másla jsou celkem obtížně sehnatelná). Akorát je nemám vyfocené, vypomohla jsem si tedy obrázkem z internetu. V dm jsem si pořídila gel na intimní hygienu, nový fixační pudr od Dermacolu, jehož načaté balení mi došlo včera a druhé neotevřené mám bohužel v Brně. Jiný pudr si momentálně kupovat odmítám, tudíž to bylo jasné, i když mě vyšel o trochu dráž než ve slevě v Rossmannu. Budu tak mít jeden doma a jeden v Brně a snad nehrozí, že by došel :). Micelární voda od Garnier je stále ještě novinka, mě zajímá, jak obstojí ve srovnání s Biodermou, cenově vychází velmi dobře (400 ml za 169 Kč) a po prvním použití vypadá náš vztah celkem nadějně.




A to je vše, jak se máte vy? Máte rády Euphorii? A koupily jste si kokosové máslo v Lidlu? :)

3 komentáře:

  1. Toaletní koutek vypadá naprosto úžasně. :) V bytě bez internetu musí být, aspoň zatím, skvělý klid, ne? :))
    Jinak novinky krásné a vůně mě popisem zaujala, tak doufám, že si vzpomenu ji jít očuchat. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jojo, taky jsem zjistila, že mi ten internet nijak zásadně nechybí, potřebuju být ale denně na mailu kvůli práci, to je tak jediné :). Děkuji a děkuji, toaletní koutek bude ještě vylepšen.

      Vymazat
  2. jsem zvědavá na tu micelárku! já teď používám tu L'Oréal, ale třeba se někdy odhodlám i k téhle, už jsem na ni četla pochvalnou recenzi... akorát je veliká a nevím, jak ji nacpu na poličku (mám omezený prostor :), asi budu přelévat

    OdpovědětVymazat

Děkuji všem za milé komentáře, dělají mi radost :-).