středa 26. února 2014

Novinky v únoru

Milé čtenářky,

v posledních měsících jsem až tak moc nenakupovala, ale v únoru to bylo o něco veselejší, a dost za to může víkend strávený v Praze :). Co jsem si tedy pořídila?

Tělo


Už jsem se zmiňovala v tomto článku, že jsem si pořídila v Lidlu kokosové tělové máslo značky Cien (přes zimu se potřebuju víc mazat a tělové mléko od Baley už je na dně) a v dm a také micelární vodu Garnier, pudr od Dermacolu a intimní gel Jessa. Pak jsem ještě v Intersparu ulovila 500 ml balení mého velmi oblíbeného sprchového gelu Dove go fresh za skvělou cenu, tudíž nebylo co řešit. Oba výrobky, které vidíte výše, jsou mnou ověřené a oblíbené.
Obličej: péče

Momentálně bojuju s ekzémem na očních víčkách a vše, co jsem na něj zkoušela dávat, mě pálilo, kromě Biodermy Sensibio H2O, která ho dokázala zklidnit.Chtěla jsem ale něco účinnějšího, i vydala jsem se tedy do Chytré lékárny na Kobližné, kde si pravidelně kupuju osvědčený krém na ekzémy od značky Blue cap (viz foto), a chtěla jsem od paní lékárnice nějaké doporučení, co s tím mám dělat. Poradila mi celulární vodu od značky Institute esthederm Paris (je to sesterská firma Biodermy), která má zklidňovat a obnovovat pleť. Je to sice poněkud dražší záležitost (100 ml stojí přes 500 Kč), ale jak jde o ekzém a zbavení se ho, jsem ochotná investovat. Na podrobnější recenzi je zřejmě brzy, ale mohu říci, že to nebyl marný nákup a voda mi skutečně pomohla a stále pomáhá (víčka ještě mažu Ophthalmo framykoinem, taktéž na doporučení paní lékárnice, a je to o mnoho lepší). Do budoucna si asi od této značky pořídím více výrobků.



Dekorativní kosmetika

Po dlouhé době jsem si také pořídila něco z dekorativní kosmetiky, a to můj milovaný makeup od Bourjois, Healthy mix (v nejsvětlejším odstínu 51, který jsem dlouho sháněla, ale nesehnala, a tak jsem používala 52, který mi také sedí, ale světlejší je lepší). Tento odstín mají v Praze v Sephoře,v OC Nový Smíchov (jak mi poradila Mila) využila jsem tedy výlet do Prahy k jeho nákupu. Je skvělý a odstín je geniální, sedí mi krásně. No a když už jsem poprvé v životě nakupovala v Sephoře (v Brně nakupuju ve Fann parfumerii nebo na parfums.cz), rovnou jsem do košíčku přihodila i dva laky OPI (protože laky z drogerie vysychající po pár měsících už mě fakt nebaví a podle Anny by OPI měly vydržet ve schopném stavu až dva roky), v odstínech Big apple red (vlevo) a Dutch tulips (vpravo). Vybrala jsem si odstíny, o nichž vím, že je vynosím a nepřestanou mě bavit. Zatím mám nalakovaný Big apple red a jsem nadšená, brzy očekávejte podrobnější recenzi. Také jsem si v Sephoře zařídila věrnostní kartičku ;-).


Oblečení a boty

Po několikaletém marném hledání jsem našla dokonalý jarní kabát v Camaieu, přikládám oficiální foto. Odstín mi sluší a střih mi krásně sedí, co víc si přát. Také jsme s mým milým na Novém Smíchově bohužel zamířili do Bati a výsledkem jsou lodičky na mou  dubnovou promoci (ke kterým si budu muset koupit ještě šaty, víte, jak to chodí). Na noze vypadají úžasně a já mám prostě slabost pro páskové boty, a ještě s pásky do tvaru T, no, šly se mnou zkrátka domů.






Taky jsem dostala dva dárečky, a to bázi Urban decay a Aloe vera gel od Herbalife ( můžete je vidět tady).
A to je vše, je toho tedy dost, no ale odměna za státnice musela být :-). Jak se vám moje nákupy líbí? A už nakupujete na jaro? :)

7 komentářů:

  1. O nákupu tohoto make-upu od Bourjois taky uvažuju, jsem na make-upy hrozně úchylná :) A laky OPI jsou božské :)

    http://estrella-2012.blogspot.cz/2014/02/giveaway-insta-post-2.html

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ten makeup je skvělý, naprosto přirozený, krásně funguje s Dermacol fixačním pudrem :). Laky OPI mě uchvátily také.

      Vymazat
  2. topanky su uplne krasne, mam rada taky styl :)
    laky opi su podla mojich skromnych skusenosti fakt super a ako to tu teraz citam, fakt som ani ja nezaznamenala ze by moj v priebehu roka zhustol ci zmenil konzistenciu etc :D horsie je ze tie najkrajsie odtiene su vacsinou limitky :/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji. Já s OPI začínám, ale asi to bude láska.

      Vymazat
  3. Skvělé nákupy, taky si musím něco nového pořídit :o)
    Moc se mi líbí tvé nové botky, jsou vážně krásné :o)

    Little Live Lady

    OdpovědětVymazat
  4. Od Dove mám moc ráda deodoranty - tuhé i ve spreji.
    Tělové mléko od Cienu mě zaujalo na hodně blozích, ale kupovat si ho asi nebudu. Protože momentálně mám Baleu kakaovou a než jí spotřebuju, tak bude jaro - léto a to se tělovým máslem pak už mazat nebudu. Navíc chci spotřebovat ještě Freemana - kokosové tělové mléko..

    By-Moni

    OdpovědětVymazat

Děkuji všem za milé komentáře, dělají mi radost :-).