čtvrtek 13. února 2014

Rtěnka Biguine Red cherry

Milé čtenářky,

konečně jsem se dokopala k napsání článku o rtěnce, již jsem už z poloviny vymalovala a kterou jsem si koupila v září v Paříži. Jedná se o rtěnku značky Biguine, což je francouzská značka a podle toho, co jsem si o ní našla, by tato kosmetika měla být dostupná ve Francii, v Belgii, v Itálii, v USA, v Japonsku, Indii a v Rusku. Tak si vyberte :). Já každopádně vím, co si koupím při příštím výletu do zahraničí - aspoň pět těchto rtěnek. Na první pohled se rtěnka může zdát až jedovatě růžová, ale ve skutečnosti se jedná o velmi jemnou růžovou s přirozeným leskem, bez třpytek. Je úžasně výživná a hydratační a nádherně ovocně voní. Moc se mi líbí i její balení, které je jednoduché a dosti odolné. Jediné její minus je to, že dost rychle ubývá. Dalším nedostatkem je bohužel její nedostupnost u nás. Na rtech vydrží v pěkném stavu hodinu až dvě, záleží na tom, jak moc pijete či jíte. Já jsem s touto rtěnkou velmi spokojená a díky ní nemám pražádnou potřebu kupovat si chubby sticky či jejich napodobeniny, myslím si totiž, že je všechny předčí.





Odstín na ruce

Foceno s bleskem

A bez blesku
To by bylo o mojí nejoblíbenější rtěnce posledních dní asi vše, ptám se vás, mých čtenářek, zda tuto kosmetiku znáte či dokonce víte, zda a  kde se dá u nás koupit? Byla bych vám velmi vděčná.

Ještě bych se vám chtěla pochlubit s dvěma dárečky, které se mi včera sešly. Od své poradkyně Herbalife jsem dostala Aloe vera gel (pilně jej testuji na čerstvé jizvě po škrábanci) a od milé Anny Ananasové tu nejroztomilejší bázi pod oční stíny od Urban decay :).



Také jsem včera uspěla u pracovního pohovoru do další jazykové agentury, zřejmě mi tedy přibude práce :). A to je vše, užívejte února a přeji vám pěkného Valentýna, pokud jej slavíte ;-).

7 komentářů:

  1. Vůbec tuhle značku neznám, ale na rtech vypadá rtěnka dobře :) Gratuluju k nové práci, ty jedeš! ;)

    OdpovědětVymazat
  2. To vypadá vážně moc dobře! :) Vlastnostmi se mi rtěnka opravdu líbí, jen ji ještě sehnat. :)
    Gratuluji k nové práci a k bázi od UD, protože ta je zkrátka super. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Právě to shánění bude obtížnější... Díky moc :).

      Vymazat
  3. Tak ta rtěnka vypadá nádherně!
    Ať se ti v práci daří!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je nádherná, nutně potřebuju další :). Děkuji moc :).

      Vymazat
  4. Musím povedať, že ten rúž/lesk vyzerá super. Páči sa mi, že nie je príliš lesklý, pôsobí na perách nenásilne! :)

    vladiesblog.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat

Děkuji všem za milé komentáře, dělají mi radost :-).