pondělí 7. dubna 2014

Březnová bilance a dnešní nákupy (jakož i tipy na nákup)

Milé čtenářky,

nastal čas na (víceméně) pravidelnou měsíční bilanci. V březnu jsem nakupovala minimálně, zato dneska jsem si to vynahradila a mám pro vás několik zajímavých nákupních tipů.

Spotřebováno





Zleva to jsou:

Bioderma Atoderm Créme: ANO a už mám doma další dvě balení (jak uvidíte na následující fotce).

Balea tělové mléko s Ureou: ANO. Toto tělové mléko je levné, ale přitom má velmi dobré ložení, obsahuje 15 % urey a viditelně hydratuje a zklidňuje velmi suchou pleť. Stačí jej použít trošku, vydrželo mi asi dva nebo tři měsíce, na zimu bylo ideální.

Kokosový parfém Yves Rocher: ANO. Máte-li rády čistou vůni kokosu, tento parfém si zamilujete. Voní nádherně a na to, kolik stojí (něco přes 300 Kč) velmi dlouho vydrží. Měla jsem jej asi tři roky.

Dove sprchový krém Pure and sensitive: ANO. Tento sprchový krém má jedinečnou hustou strukturu a jedinečnou jemnou vůni. Pokožku nedráždí, nevysušuje, naopak ji vyživuje a báječně se s ním holí nohy :).

Řasenka Bourjois Volume glamour Ultra curl: ANO. Jedna z mých nejoblíbenějších řasenek, vydržela malovat rok a půl, ale už jsem ji vyhodila, neboť dnes jsem si pořídila novou (jak uvidíte dále).

Termální voda Avéne: ANO. Rozhodně to není "jen" voda, hodně mi pomohla s ekzémy kolem očí, teď ji používám ráno pod krém na osvěžení, hydrataci a rozzáření pleti. Ještě mám zbytek v druhé malé lahvičce a pak si zase pořídím velkou a k ní malou cestovní.

Kondicionér na blond vlasy Balea: ANO. Toto je asi už tak desáté balení, které jsem spotřebovala, je to kondicionér, který mi naprosto vyhovuje, vlasy jsou po něm nádherně lesklé a uhlazené, a stojí kolem 50 Kč :).

Deodorant Bourjois minérale: ANO. Toto je rozhodně můj nejoblíbenější deodorant. Moc se nepotím, a tak mi zcela stačí a vyhovuje. Voní naprosto jemně, nevtíravě, neobsahuje parabeny ani soli hliníku a nedráždí ani moji dost citlivou pokožku. Už mám doma nový.

Nákupy


V březnu jsem si koupila pouze dvě věci, a to deodorant a sprchový gel v akci ve Fann parfumerii, kde stále trvá akce 2 plus 1 výrobek z tělové kosmetiky Bourjois zdarma. Druhý deodorant jsem dala mamince.

Dnes jsem to vzala více z gruntu. Dochází mi Bioderma Sensibio, došel mi Atoderm a pomalu už potřebuji nějaký opalovací krém na léto. I šla jsem do své oblíbené Lékárny Na Kobližné (tak se jmenuje, pozor, neplést s Chytrou lékárnou), kterou vám velmi doporučuji a kde mají celoročně výhodné balíčky Biodermy, bez ohledu na jinde probíhající akce. Ulovila jsem tam Atoderm Créme 1 plus 1 zdarma a vodu Sensibio, která byla zdarma k opalovacímu spreji se SPF 30 (a ještě k tomu byl 5 ml vzorek mého milovaného Hydrabio séra). Pak jsem ještě koupila dvě miniatury vody Sébium, kterou sice nepoužívám, ale má ji moc ráda moje sestra, a právě mě prosila, jestli bych jí tuto vodu nezkusila sehnat v malém balení. Tak snad bude mít radost :). Celý nákup mě vyšel na skvělých 970 Kč.


Dále jsem zcela cíleně zamířila opět do Fann parfumerie, kde mají všechny řasenky Bourjois z řady Volume glamour za 179 Kč. Výsledkem jsou tyto čtyři řasenky, z toho dvě jsou pro mě a dvě jsou dárek (ale zatím nebudu prozrazovat, pro koho). Tato akce platí do konce týdne, a opravdu vám tyto řasenky doporučuji, tak neváhejte :).


Ještě tady mám něco z minulého týdne, a to stín z řady L´oréal Infaillible v nádherném odstínu Pebble grey, který byl v drogerii Rossmann za 99 Kč. Je to matná šedá s lehkým fialovým podtónem (která mi ve sbírce chyběla), skvělý odstín pro každodenní nošení, se standardně skvělou výdrží a pigmentací. Ve skutečnosti je o něco tmavší a hezčí než na fotce. Dva krycí laky essence byly nutností, z toho jeden se nejspíše objeví v giveaway.


Detail stínu


Ještě jsem dnes nakupovala dárky pro mé drahé blízké v dubnu narozené, ale to nemohu prozrazovat, neboť by si to tady mohli náhodou přečíst. V knihkupectví jsem ale neodolala a pro radost jsem si koupila novou knihu povídek od Jefferyho Deavera, jehož starší povídky jsem teď měla půjčené z knihovny a velmi mě zaujaly. Navíc se mi moc líbil název této novinky :-).


A to je vše, díky, že jste dočetly (dočetli) až sem a napište mi třeba, co pěkného jste si koupily vy a jak se máte v dubnu :-). 

7 komentářů:

  1. já jsem si nakoupila pořádnou zásobu Yankee Candle, pak nějaké drobnosti - laky, stíny, pěnu do koupele, sprcháče :)
    jinak ty BTGN závidím, v našich výprodejních košíčkách mají samé opatlané a vyteklé. měla jsem ho ráda, sice rychle vyschl, ale klidně bych ho brala znova :(

    OdpovědětVymazat
  2. To jsou krásné nákupy! :) Já jsem si teď obstarala hlavně pleťový olej, protože ten, který jsem měla, jsem si rozbila. Jinak se spíš jen mírně odměňuji za vytrvalost... Ale ono to bude brzy lepší. :) Jé, hned zítra si skočím ještě pro řasenku. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jojo, řasenka je rozhodně potřeba! Nebo čtyři :).

      Vymazat
  3. Nákupy se mi moc líbí. Bourjois mám ráda :)

    http://estrella-2012.blogspot.cz/2014/04/zpevnujici-telovy-olej-pece-na-dekolt.html

    OdpovědětVymazat
  4. S tou Biodermou jsi to parádně vychytala, boží cena za tolik věcí!
    Ten YR sprej zvažuji v různých vůních už vééélmi dlouho a vždy mě odradila ta bídná výdrž na ruce...leda jako letní polívačka, ale to je zas moc velké balení a malé se nevyplatí, no já si snad nevyberu :-D Ale malina voní parádně, i vanilka. kokosu jsem trochu přečuchaná, jak se s ním pořád mažu :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Na mně teda mají vůně také slabší výdrž (asi je to dáno suchou pletí), ale ten kokos vždy vydržel vonět dlouho a všichni mi jej chválili. Vanilku bych také ráda vyzkoušela :).

      Vymazat

Děkuji všem za milé komentáře, dělají mi radost :-).