pátek 11. dubna 2014

Maska na vlasy Gliss kur Million gloss a novinky v péči o vlasy

Milé čtenářky,

přeji vám krásný pátek a víkend naplněný činnostmi, které vás baví a které třeba přes týden nestíháte (pro mě je to spánek a četba :-)). Dnes bych vám chtěla sdělit své dojmy z novinky od Gliss kur, a to masky z řady Million gloss. Tato řada obsahuje šampon, balzám, expresní balzám (ten můžete aplikovat i na suché vlasy) a regenerační masku, kterou jsem si pořídila já. Složení těchto přípravků s koncentrovaným gloss elixírem slibuje rozzáření vlasů, jejich vyhlazení a fascinující lesk. Zní to skvěle, že? Líbí se mi design celé řady, světle tyrkysová je barva, která se jinak u mě v koupelně moc nevyskytuje, masce důvěrně přezdívám "šmoula". Výrobky vypadají takto, maska je na fotce ještě v papírovém obalu, dále ji ale uvidíte již bez něj.

Zdroj

Maska slibuje oslnivý lesk až na deset dní. Nevím, kdo si myje vlasy jen jednou za deset dní, ale ponechme tyto úvahy stranou společně s úvahami, na co jsou deodoranty s účinností 72 hodin. Masku jsem si pořídila, protože ty od Gliss kur považuji za to nejlepší, co se dá v drogerii koupit. Jedná se o masky, které mají na mých vlasech opravdu viditelné účinky, bohužel mi ale přestali vyrábět dvě mé nejoblíbenější (Asia straight a Shea butter). Takže, jaká je nová maska Million gloss?



Jak už jsem řekla, je modrá, a to i uvnitř :). Voní tak nějak neidentifikovatelně, ale příjemně a svěže. Není to rozhodně nic výrazného, příliš sladkého či obtěžujícího. Konzistencí je příjemně hustá, stačí jí použít poměrně málo. Co se účinků týče, tak oslňujícího lesku jsem se zatím nedočkala, vlasy jsou po použití této masky uhlazené a voňavé, ale lesklé jsou úplně stejně jako předtím. Nemám vlasy nijak poškozené ani moc suché, takže asi i proto jsem si nevšimla nějakého výrazně většího lesku. Bohužel tato maska nepřekonala mé předhozí výše jmenované oblíbenkyně. Sestra si z této řady pořídila kondicionér (má vlasy dlouhé až po zadek) a říkala, že také očekávala větší účinek. Složení  je klasické drogerijní, což mi nijak nevadí. Stojí něco přes 100 Kč (stejně jako jiné a o 100 ml větší masky od Gliss kur).

Složení

Abych to shrnula, je to fajn maska, určitě patří k těm lepším, ale znova už si ji asi nepořídím. A u vlasů ještě chvíli zůstaneme. Dnes jsem si pořídila celou řadu nové vlasové kosmetiky s názvem Essence ultime (také ji vyrábí Schwarzkopf), a to konkrétně Omega repair, která má intenzivně napravovat poškozené vlasy. Vybrala jsem si tuto řadu primárně kvůli vůni, začala jsem očicháváním masky a už to bylo :). Voní totiž úplně stejně jako již zmiňovaná maska s bambuckým máslem od Gliss kur, tak doufám, že bude i stejně úžasná. V dm mají teď (do 15. 4.) akci, kdy máte při koupi tří výrobků z této řady ten nejdražší zdarma, tudíž jsem toho využila (šampon a kondicionér stojí shodně 159 Kč, maska 199 Kč). Chtěla jsem vyzkoušet něco nového na vlasy a v Brně jsem u všech výrobků téměř na dně, takže to byla ideální situace. Už se na používání těchto nových výrobků moc těším a určitě se s vámi podělím o své dojmy.


Co vy a tyto novinky, máte s nimi nějaké zkušenosti? Využily jste akce v dm 2 plus 1 nejdražší výrobek zdarma? A jaká je vaše oblíbená maska na vlasy?





5 komentářů:

  1. Z Essence ultime som si kúpila šampón a kondiš, ale z rady Volume..Ešte som neskúšala...:)
    filozofiaženskejkrásy

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak mi sem pak hoď odkaz na recenzi, až bude :).

      Vymazat
    2. Okejko.:) Inak, Asia Straight bola aj moja naj verzia od Gliss Kur.. Teraz ju nahradila Ultimate Volume - tú odporúčam..:)

      Vymazat
  2. Mě teda šampon moc neoslnil, ale jsem spíš na tu přírodu v péči o vlasy no:)
    http://night-timemytime.blogspot.cz/2014/04/novinka-sampon-schwarzkopf-essence.html

    OdpovědětVymazat
  3. Bohužel (Bohudík) nejsem z novinky od C.Shiffer nadšená. Čekala jsem více...
    http://mlcoftw.blogspot.cz/2014/05/a-revoluce-se-nekonala-bohuzel.html

    OdpovědětVymazat

Děkuji všem za milé komentáře, dělají mi radost :-).