čtvrtek 5. června 2014

Masážní olej Saloos Devatero kvítí

Milé čtenářky,

po delší době mám pro vás opět recenzi na výrobek od Saloos, tentokrát se jedná o masážní olej Devatero kvítí. Tento olej je určen k použití na namožená a bolavá záda, ztuhlé svaly a klouby, zmírňuje otoky a přispívá k rychlejší regeneraci po sportovní námaze. Je tedy určen na podobné účely jako Saloos Body fit. Tento olej nádherně voní, tak jak je již u Saloos dobrým zvykem.


Tento olej má samozřejmě certifikát CPK bio a je bez konzervačních a syntetických vonných látek. Co se použití a účinků týče, testovala jsem jej na unavené svaly po dlouhé túře (cca 40 km) a opravdu se nohy zregenerovaly asi dvakrát rychleji než obvykle. Nejdůležitější je samozřejmě po námaze unavené svaly promasírovat, aby se podpořil tok lymfy a urychlil se rozklad kyseliny mléčné, ale proč si to nezpříjemnit tímto velmi příjemným a kvalitním olejem?

Saloos Devatero kvítí obsahuje tyto oleje lisované za studena: meruňkový olej, bio slunečnicový olej, mandlový olej, makadamiový olej, bio sezamový olej a tyto esenciální oleje: olej z máty peprné, který zklidňuje svalové a kloubní bolesti a má chladivé účinky, olej z eukalyptu, který zmírňuje bolest po zvýšené svalové námaze a nakonec olej z kafrovníku, který stimuluje krevní oběh a srdeční činnost. Já z něj cítím výrazně právě ten kafr (a pak také mátu), takže pokud máte tuto vůni rády, určitě si tento olej očichejte ;-). Celkově tento olej voní velmi svěže, myslím si tedy, že bude vhodný pro použití i v létě.

Informace o oleji a složení
Asi se budu trochu opakovat, ale tento olej je opět výborným a cenově dostupným výrobkem od firmy Saloos. Zaujal mě natolik, že jsem se rozhodla koupit jej a zařadit jej do plánované giveaway ;-). Stejně jako Body fit je i tento olej opravdu účinný a přináší okamžitou úlevu unavenému tělu i mysli.

Tímto děkuji firmě Saloos za poskytnutí výrobku k recenzi.

Co vy a masážní oleje Saloos? Znáte, používáte?

Žádné komentáře:

Okomentovat

Děkuji všem za milé komentáře, dělají mi radost :-).