neděle 9. října 2016

Spotřebováno a novinky v září

Milé čtenářky,

zářijová spotřeba byla výživná, a to zejména díky výzvě od Emy (více viz zde), která mě nakopla ke spotřebování spousty výrobků, kde už byl třeba jen malý zbytek. Hezky se mi doma uvolnilo místo :). Nakonec jsem se umístila na druhém místě, jsem spokojená :). V září jsem především dopotřebovala spoustu letní kosmetiky, pár kousků dekorativky, nějaké vzorečky atd. Tak jdeme na to.

Spotřebováno v Brně


Jak vidíte, je toho fakt hromada. Vezmu to tedy po skupinkách/kategoriích a nebudu se rozepisovat ke každému výrobku  zvlášť. Vezmu to cca zleva :).

Lakování: Odlakovací tamponky ebelin: ANO, odlakovač ebelin: NE. Odlakovací olejové tamponky jsem tady chválila už mockrát, jsou skvělé a nevysušují nehty. Odlakovač ebelin je na houby, odlakovává dost špatně.

Péče o obličej: Termální voda Avéne: ANO, noční krém na obličej od oriflame s vojtěškou (fialové víčko vedle vody Garnier): ANO, micelární voda Garnier: ANO, sérum Hydrabio od Biodermy: ANO, Opalovací krém na obličej Bioderma SPF 50: ANO. Vše to jsou výrobky k péči o pleť obličeje, které si kupuji/plánuji kupovat opakovaně, takže už o nich víte, obzvláště bych ale vyzdvihla krém od oriflame. Na noc je perfektní, není příliš mastný, ale pleť dostatečně vyživí a rozjasní, má velmi příjemnou neobtěžující vůni. Denní krém ze stejné řady mi tolik nevyhovuje, ale ten noční je opravdu skvělý, regeneruje pleť a přitom stojí pár korun. Určitě je to můj nejoblíbenější krém od oriflame. Přikládám ještě oficiální fotografii: 
Zdroj: www.oriflame.cz


Péče o vlasy: Šampon 2 v 1 od Baley: ANO (ten s modrým vrškem ukrytý pod obaly vzorků, více viz zde), šampon pro blond vlasy od Baley: ANO, maska na vlasy Garnier Densify: ANO (více zde). Výrobky na vlasy od Baley mám ráda dlouhodobě, maska Garnier byla rovněž velmi dobrá.

Péče o tělo: Sprchový gel Bourjois Refresh me!: ANO (můj nejoblíbenější sprchový gel na léto, s nádhernou vůní, nevysušuje), levandulový sprchový krém od Weledy: ANO (více zde), intimní sprchový gel s aloe od oriflame (na fotce nahoře vpravo): NE - zdálo se mi, že trochu vysušuje, už si ho znova nekoupím. Tělový peeling Swedish spa: ANO: můj nejoblíbenější tělový peeling, jiný nepoužívám. Samoopalovací tělové mléko od Dove: ANO: Samoopalovací mléko, které vytváří velmi přirozený efekt, skvěle hydratuje pokožku, nedělá skvrny, nesmrdí (naopak krásně voní) a navíc jej seženete za velmi pěknou cenu 119 Kč.

Nezařazené: vazelína Mary Kay: ANO, ale nevím jestli je ještě v nabídce, Blue cap krém: ANO, netřeba cokoli dodávat., maska na nohy oriflame Swedish spa: ANO, ale...nevím, jestli se náhodou nepřestala vyrábět, v katalogu ani na internetu jsem ji neviděla, bohužel, protože je dokonalá. Krém na ruce Manufaktura z řady Mrtvé moře: ANO, ale není tolik hydratační, jak jsem očekávala. Balení, vůně i vstřebávání jsou ale skvělé, takže si ho asi zase koupím, spíš ale na jaro/léto. Ústní voda Dentalux: ANO: Pokud chcete tip na skvělou a levnou ústní vodu, tak tahle z Lidlu je fakt dobrá a stojí kolem 30 Kč :).
.
Dekorativní kosmetika a parfémy (vpravo nahoře): Tužka taupe of the top od Bourjois: ANO, pudr Healthy balance od Bourjois: ANO (o pudru i tužce jsem tady už psala, kupuji si je pořád dokola), krycí lak gel nails top coat od essence: ANO, lip butter Astor v odstínu Flirt natural: ANO (nádherný přirozený odstín, skvělé vyživující vlastnosti), balzám na rty oriflame the one: MOŽNÁ: rty trochu vysušoval, rtěnka Biguine: ANO, ale u nás se nedá sehnat, parfém Calvin Klein One (minibalení jednoho z mých nejoblíbenějších parfémů), vůně Solar od oriflame (na fotce vlevo nahoře): MOŽNÁ. Vůně byla pěkná, ale měla malou výdrž, na takové to letní stříkání to ale bylo fajn, nemám v létě ráda moc těžké nebo výrazné vůně. O vzorečcích se asi rozepisovat nebudu, ale jsem ráda, že jsem je spotřebovala.

Novinky



Novinky byly velmi skromné. Nový intimní sprchový gel jsem potřebovala, Jessa mi zatím velmi vyhovuje, neobsahuje sulfáty a i jinak má velmi hezké složení. Sprchový gel Swedish spa jsem dostala od tchyně, původně byl čirý, ale dost mě vysušoval (jsem nějak čím dál citlivější na sulfáty), tak jsem do něj přilila trochu tělového oleje Swedish spa a je to mnohem lepší. Samoopalovací mléko od Dove je mým velkým oblíbencem, a červené laky na nehty Miss sporty mám nejraději ze všech červených laků, takže jsem nutně potřebovala dva nové :). Poslední položkou jsou tužky Bourjois ze slevového stojanu v Douglasu, nakonec to skončilo třemi konturovacími tužkami na rty a dvěma tužkami na oči :). 

Celkem je to tedy 29 spotřebovaných výrobků (myslím, že to je moje největší spotřeba v historii) a 10 nových, jsem tedy na počtu -19 výrobků. Co vy a vaše zářijová spotřeba a novinky?

1 komentář:

  1. Opravdu úctyhodná spotřeba! Pro mě ta výzva byla právě skvělá taky v tom, konečně dokončit ty různé produkty ve třetině a spol., a člověk si tak udělá i pořádek v tom, co si koupí znovu a co ne. Krásně se nám zadařilo společně :-D Po tužkách na oči od Bourjois jsem taky pokukovala, myslím, že se k nim propracuji časem taky :-)

    OdpovědětVymazat

Děkuji všem za milé komentáře, dělají mi radost :-).