sobota 16. února 2019

Spotřebováno a novinky: leden

Milé čtenářky,

rozhodla jsem se výrazně omezit nákupy a soustředit se na spotřebu, což se v lednu dařilo. Jinak jsme měli celkem klidový režim, Zuza měla nějakou virózu a vypadá to, že si ji úspěšně střídáme, tak snad už se z toho brzo vyhrabeme.Tak jdeme na to.

Spotřebováno


Balea krém na ruce: NE: Měla jsem z něj hrozně silikonový pocit, blbě se vstřebával, a nešel vůbec vymačkávat z tuby, byl hrozně hutný. Vší silou jsem ho tedy spotřebovala, ale nenadchl mě.

Denní krém na obličej od oriflame Hydra Care (pod Baleou): ANO: Úplně skvělý krém, od kterého jsem toho moc nečekala. Úžasně funguje jako podklad pod makeup, rychle se vstřebává, opravdu hydratuje celý den, není parfémovaný, jo, určitě si ho koupím znova.

Šampon lavera pro citlivé a suché vlasy: ANO: Už jsem tady zmiňovala, že mi tento šampon a kondicionér ze stejné řady zachránil suchou kůži na hlavě, které jsem se nemohla zbavit několik měsíců. Koupím si ho někdy znova.

Denní krém oriflame se SPF 15 z řady Love Nature s vojtěškou: ANO: Můj dlouhodobý oblíbenec, už mám další v zásobě.

Nivea makeup starter pro suchou pleť: MOŽNÁ: Byl fajn, ale mám jiné krémy, které ráda používám pod makeup.

Odlakovací olejové tamponky ebelin: ANO: Kupuji je stále dokola, jsou super.

Blue cap cream: ANO: Také dlouhodobý oblíbenec, na ekzémy nejlepší.

Maska na vlasy Garnier fructis damage repair: ANO: U této masky byl změněn obal, jinak doufám, že zůstala stejně úžasná. Mám ji moc ráda, vyhovuje mi vůní, konzistencí i účinky.

Sprchový gel a pěna do koupele Tesori d'Oriente Ayurveda: ANO: Tyto dva výrobky mě uchvátily balením, vůní, složením i účinky. Není to úplně přírodní kosmetika, ale obsahuje převahu přírodních složek, vůně je fakt nádherná a dlouhotrvající, nevysušují pokožku... Jo, tohle se povedlo.

Sůl do koupele tetesept Herbs&Oils: ANO: V DM už tyto soli neprodávají, ale na internetu jsou různě k dostání, krásně voní a jsou velmi příjemné, takže je doporučuji.

Slupovací maska Balea: NE: Dostala jsem ji od sestry, neurazí ani nenadchne, ale znova si ji nekoupím.



Tak a mám tady i jeden hejt. Na tento krém jsem se moc těšila (s tou řadou mám jinak dobré zkušenosti), takže jsem ho vytáhla ze zásob, otevřela, namazala si obličej a.... hrozné. Je šíleně parfémovaný, výrazně, parfemace jde cítit i po tři čtvrtě hodině, a je to taková divná, stará, nepříjemná vůně. Musela jsem si jít umýt obličej a krém letěl do koše. Navíc na pleti divně zaschnul a vypadalo to jak suchá kůže. Už se asi ani neprodává, čemuž se moc nedivím.



Mám tady i pár kousků z dekorativní kosmetiky. Stíny Manhattan a průhledná řasenka od oriflame už byly staré, tak šly do koše. Řasenka od Gosh Rebel eyes mi bohužel vůbec nesedla, drolila se a slepovala řasy (a to s tím obvykle nemám vůbec problém). Dvoubarevná tužka na oči od alverde moc nekreslila,  a pod ní jsou dva do mrtě spotřebované kusy mých nejoblíbenějších tužek od Bourjois Contour Clubbing, v odstínech Taupe of the Top a Crazy about brown. 

Novinky



Vidíte, jak málo věcí jsem si koupila? Jen kondicionér od Baley, a v drogerii Douglas v Brně (nová, moc hezká prodejna na České) jsem si plánovaně koupila tři tužky (tmavě hnědou značky Douglas a dvě rozjasňující od NYXu). S odstíny tužek jsem velmi spokojená, ale ty od NYXu mají hrozně blbé vršky, které na nich vůbec nedrží, takže na jedné už jsem ho vyměnila a druhou čeká stejný osud. No a když jsem šla platit k pokladně, tak tam měli vystavenou miniaturu krému moisture surge od Clinique a také miniaturu rtěnky z řady Pop. No nemohla jsem jinak :). 

A to je vše, 18 spotřebovaných a 6 nových věcí znamená minus 12 výrobků, Mějte se hezky a užívejte si nečekaného jara, jako vždy budu ráda, když mi napíšete své zkušenosti se zmiňovanými výrobky do komentářů. 


4 komentáře:

  1. Tesori d Oriente jsou super výrobky! Moc zdravím! Ten krém od Clinique bych také ráda zkusila, miniaturka je určitě super volba :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No, vypadá to, že budu potřebovat plné balení, je boží! :-) Děkuji za milý pozdrav :).

      Vymazat
  2. Zaujímavé produkty, rúž aj krém od Clinique vyzerajú super, tak snáď budú aj vyhovovať :)
    What A Fancy World

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Krém je super extra boží, rtěnka mi úplně nevyhovuje odstínem, díky za komentář!

      Vymazat

Děkuji všem za milé komentáře, dělají mi radost :-).