úterý 2. února 2021

Spotřebováno a novinky v lednu

Milé čtenářky,

leden byl celkem zajímavý, co se týče spotřeby i novinek. Tak pojďme na to.

Spotřebováno: Obličej



Micelární voda Garnier: ANO: Mám ji moc ráda, kupuji si ji opakovaně.

Oční odličovač Mixa: ANO: Miluji, jiný si nekupuji.

Odličovací mléko Garnier: MOŽNÁ: Měla jsem ho celkem ráda, ale nepoužívala jsem jej příliš často, takže znova ho nepotřebuji.

Dětský krém Lavera Baby und Kinder Neutral: ANO: Používám ho na děti, ale občas i pro sebe, je to skvělý hydratační krém, na suchá místa, na ruce i na obličej, v zimě nepostradatelný. Dobře se roztírá a rychle se vstřebává, je tak akorát hutný.

Čisticí pásek na nos Nivea: ANO: Fungují, kupuji opakovaně.

Weleda weise malve zklidňujicí krém na atopickou pleť: ANO: Chválila jsem ho v minulém článku, ZÁZRAČNÝ A PŘÍRODNÍ krém na suchou a citlivou pleť a na ekzémy. 

Sérum Hydra z řady Optimals od oriflame: ANO: Velmi dobré hydratační sérum, mám tady dvě, protože jsem jedno měla doma a druhé u rodičů. 

Antioxidační koncentrát Optimals: NE: Má se přidávat do denního krému, zkoušela jsem to se třemi různě hutnými krémy, a u všech velmi negativně ovlivňoval jejich vstřebatelnost, nešel na to vůbec nanést makeup, krémy žmolkovaly. Prostě za mě spíše průšvih. Zkoušela jsem tento koncentrát použít i samostatně POD krém, ale nebyl mi příjemný na pleti, takže vyhazuji.

Vajíčko od oriflame s vůní kakaa: ANO: Tyto vazelínky mám ráda, parfemace byla příjemná, nevím ale, zda je tato varianta stále v nabídce.

Spotřebováno: Dekorativní kosmetika


Tady to vezmu stručně. Odlakovač si kupuji pořád stejný, a rozhodla jsem se více protřizovat dekorativní kosmetiku, vždy něco cca měsíc zkusit používat a uvidět. Oční stíny v tyčince The ONE od oriflame mají krásné odstíny, ale bohužel vůbec nedrží na víčku, a to ani s bází. Je mi to líto, ale bohužel se slévají a nevypadá to dobře. Vyhodila jsem také tužku od Catrice, už se ani neprodává. Čisticí sprej na štětce od Ebelin a fixátor makeupu od NYX jsem nepoužívala, takže šly taky do koše. A lak od Sally Hansen Hard as nails už jsem měla poněkolikáté, je dobrý třeba na ředění starších laků. 

Spotřebováno: Vlasy


Kondicionér a dvě masky na blond vlasy byly super, ale tuhý šampon alverde (zcela nahoře) byl pro mě velkým zklamáním. Byl nepříjemný. vůbec nevoněl, měl divnou konzistenci.... vyhodila jsem ho. 

Spotřebováno: Tělo


Sprchová pěna od Nivey byla fajn, ale už se u nás neprodává. Sprchový gel Tesori d´Oriente je moc fajn, mám ještě pár dalších v zásobě, doporučuji. Atoderm krém už ode mě znáte důvěrně, deodorant Dove go fresh bez hliníkových solí byl super, koupím si jej asi znovu. A na závěr tělové máslo Swedish spa, jeden z objevů minulého roku. 

Novinky


K narozeninám jsem dostala nějakou kosmetiku od oriflame: sprchový gel, sprchovou pěnu, vajíčko a tři krémy na ruce. Koupila jsem si šampon od Lavery, protože mě opět začala trochu zlobit suchá pokožka hlavy. Odličovač od Mixy jsem si koupila čtyřikrát, kvůli bonusovým bodům v DM :). A nový odlakovač, klasika. 


Po dlouhé době jsme si koupila něco z dekorativní kosmetiky, konkrétně řasenku a pudr od L´oréalu. 


Zjistila jsem, že mi zřejmě přestali vyrábět můj oblíbený suchý šampon na blond vlasy od Baley, tudíž jsem si koupila o něco dražší Batiste. Dva gely na holení jsem si koupila kvůli bonusovým bodům(reálně jsem potřebovala jeden). Dále mi došla Weleda na ekzém, a dostala jsem k narozeninám již zmiňované nové vajíčko od oriflame a krémy na ruce a krém na obličej od Avéne. 

Celkem je to 26 spotřebovaných výrobků a 18 novinek, jsem tedy osm výrobků v minusu, to je příjemné :). 

Co vy a vaše lednové nákupy? Zkoušíte nějaké zajímavé novinky? 



 


1 komentář:

  1. Ahojky,
    super článek, já mám nákupy a spotřebováno asi nejraději:-) Z tvých věcí znám třeba sérum Oriflame, které mi taky sedělo. Koupila jsem si v lednu stejnou řasenku, jsem na ni moc zvědavá. Jinak já jsem v lednu utrácela jako divá, můžeš se mrknout na blog. Doufám, že další měsíce se mi podaří udržet nějakou nákupní stopku, mám doma zásoby většiny produktů. Měj se krásně!
    Hanka z ciculka.cz

    OdpovědětVymazat

Děkuji všem za milé komentáře, dělají mi radost :-).