sobota 3. července 2021

Spotřebováno a novinky v červnu

 

Milé čtenářky,

červen byl dusný a horký, a tak se logicky zvedla i má spotřeba tělové kosmetiky. Nákupy byly taktéž celkem hojné, tak pojďme na to.

Spotřebováno: Tělo


Tělový peeling Swedish spa: ANO: Příjemný peeling, už jsem ho měla poněkolikáté.

Holicí gel Satin Care: ANO: Dobrý holicí gel, ráda si jej koupím znovu.

Deodorant Dove bez hliníkových solí: ANO: Byl příjemný, neparfémovaný, dobře fungoval, nedráždil.

Sundance kids SPF 30: ANO: Opalovací krémy od Sundance mám ráda, tento jsem používala společně s dětmi, fungoval spolehlivě :).

Sprchový gel a pěna Loved up od oriflame: ANO: Sprchový gel byl o něco lepší než pěna, ale oba výrobky byly velmi příjemné, nevysušovaly pokožku a krásně voněly. 

Spotřebováno: Obličej


Hydratační maska Hyaluron shot od Garnier: ANO: Miluju ji, používám opakovaně.

Čisticí micelární gel od Garnier: ANO: Měla jsem jej už podruhé, jemně a účinně čistí pleť, nevysušuje ji a nedráždí.

Oční krém Tolériane Ultra od La Roche-Posay: ANO: Miluju ho a jiný oční krém nepoužívám.

Měsíčkový obličejový krémod Weledy: ANO: Kosmetika od Weledy mi sedí čím dál tím více, tento krém jsem používala na obličej, krk i dekolt. Byl moc příjemný, hydratoval, rychle se vsakoval a zklidňoval pleť.

Čisticí páska na nos Nivea: ANO: Mám je ráda, fungují, kupuji je opakovaně.

Spotřebováno: Dekorativní kosmetika


Něco jsem spotřebovala, něco jsem vyhodila v rámci čistky dekorativní kosmetiky. Doporučit můžu krycí lak od essence Extreme shine, odlakovací tamponky ebelin, dlouhotrvající rtěnku Superstay Matte Ink od Maybelline, a makeup v tyčince Always fabulous a řasenku Oh Oui! Big lashes, která je úplně skvělá.

Spotřebováno: Vlasy


Maska na vlasy Hair food s aloe vera od Garnier i hydratační šampon od Lavery jsou mí oblíbenci, kupuji je opakovaně. 

Novinky: Dekorativní kosmetika



Dekorativní kosmetiky jsem si koupila hodně, konkrétně novou rtěnku od Maybelline v odstínu Pathfinder, oční stíny v tyčince od Max Factor, dvě řasenky od Bourjois, odstín Pure nude od Trend it up, gelovou tužku od Miss Sporty, a také jsem doplnila zásoby krycích a svrchních laků od Sally Hansen a od stejné značky jsem si pořídila také červený a svrchní lak z limitované edice Cruella. 

Novinky: Tělo


Koupila jsem si několik deodorantů, sprchovou pěnu Dove, samoopalovací mléko a dva opalovací krémy.


Od kamarádky jsem k svátku dostala hydratační masku od Garnier a melounovou masku na vlasy z řady Hair food :).



Dále jsem si koupila sprchový gel z letní limitované edice od Dove a melounový tělový peeling od Dermacolu. Meloun mě v létě prostě baví ve všech formách :).

Celkem je to 20 spotřebovaných výrobků a 28 novinek, takže jsem osm kusů v plusu. To není tak špatné, ale v červenci bych se ráda dostala do minusových hodnot :-D.

Co vy, co jste si pořídily pěkného a svěžího na léto?





2 komentáře:

  1. Já si v červnu koupila jen odlakovač a repelent, snažím se žít ze zásob (a ve spotřebě jsem se tedy na 20 kousků nedostala ani omyleme - článek ještě nemám v kupě, ale tipuju tak 10 kousků)

    OdpovědětVymazat
  2. Ahojky,
    já jsem strašná ostuda, že se k psaní komentářů dostávám až dneska, ale prostě jsem nějak nestíhala... Co se týče spotřeby, tak moje je za červen enormní. Jak byla ta vedra, byla jsem pořád naložená ve sprše. Taky jsem dodělala nějakou dekorativku apod. Článek vyšel dneska. Nákupy a novinky jsem už sepsala a docela jsem se držela na uzdě, potřebuji nejdříve dodělat nějaké domácí zásoby. Co se týče tvých produktů, tak zrovna masku s aloe vera jsem si odnesla do koupelny a jsem na ni zvědavá. Měla jsem jen tu banánovou a ta mi úplně nesedla. Deodoranty od Nivey mám moc ráda a plánuji taky jejich nákup (ještě tu mám jeden Dove z Vánoc, takže asi v srpnu dojde na nákup něčeho nového). Dekorativku se snažím tolik nepořizovat, ale spíše likvidovat. Došla mi ale třeba báze pod makeup, takže musím tento týden vyrazit do DM: Peeling Swedish Spa mě v katalogu vždy láká, ale ještě jsem ho ani jednou neobjednala. Budu to musit taky někdy změnit. Ty pásky na nos Nivea jsou prostě nejlepší, taky jsem je dodělala:-D Pěnu do sprchy Acai od Nivey jsem zrovna v červnu dodělala a byla výborná. Hezky voněla a dobře myla. Mám ty pěny moc ráda.
    Měj se krásně,
    Hanka z ciculka.cz

    OdpovědětVymazat

Děkuji všem za milé komentáře, dělají mi radost :-).