sobota 1. září 2012

Plány na září

Milé čtenářky,

chtěla bych vás informovat o tom, co mě čeká a nemine a jak se to odrazí na zářijovém fungování blogu. Zaprvé, musím dodělat poslední esej do školy, termín odevzdání je 5. září, nicméně musím to stihnout do zítřka, pak už nebude čas. V pondělí jedu na skok do Brna, v úterý odtamtud pokračuji do Prahy, kde se ve středu koná koncert Glena Hansarda a jeho kapely The Frames (jdu tam s mojí nejlepší kamarádkou a několika dalšími kamarádkami). Ve čtvrtek zamířím domů a v pátek 7. 9. začíná Beskydská sedmička - extrémní přechod Beskyd - 87 km, neboli držte mi palce. 12. září odlétám s přítelem a jeho rodinou do USA, kde pobydeme čtrnáct dní. Tudíž Vám nebudu dopředu slibovat nějaký závazný počet článků, co stihnu, stihnu, ale pokusím se přednastavit dva články týdně. Mějte prosím pochopení. Chtěla bych, abyste mi daly vědět, zda budete mít zájem o nějaké fotky a podobně z našeho plánovaného cestování, o dojmy z Beskydské sedmičky atd.

Mějte se krásně a přeji Vám hezké září

5 komentářů:

  1. Milá Papayo, koukám, že tvé září bude plně nabité :-) Pokud mohu mluvit za sebe, tak já bych si velmi ráda přečetla článek o Beskydské sedmičce a to klidně i s fotečkami! Každopádně si to všechno moc moc užij!

    OdpovědětVymazat
  2. Tak to máš tedy skvěle naplánované září :)
    Mě by určitě zajímal článek z Beskydské sedmičky a prosím, moc prosím, přidej i fotky z USA. :)
    A všechno si to moc užij!

    OdpovědětVymazat
  3. Tak si to užij. :)
    Fotky by mě potom zajímaly, přednastavené články si ráda přečtu, ale když nebudou, tak smutkem neuschnu. :)

    OdpovědětVymazat
  4. I když budeš mít září hodně "naplněné", tak to musí být svkělý.. Beskydy, USA.. koncert.. :) Moc si to užij :)!

    OdpovědětVymazat
  5. Milá Papayo, užij si zářijové dny, Babí léto ;-), cestování, koncertování a my se tu určitě všechny necháme rády překvapit, jaké články a fotky pro nás připravíš. Hlavně "kein štres" ;-).
    Vivi

    OdpovědětVymazat

Děkuji všem za milé komentáře, dělají mi radost :-).