čtvrtek 29. listopadu 2012

Spotřebováno (doma)

Je tady čtvrtek a s ním i Vaše oblíbená rubrika Spotřebováno.






Opět pěkně zleva:

Tělové mléko Dove go fresh se zeleným čajem a okurkou: ANO

Tato vůně z řady Dove go fresh je jedna z mých nejoblíbenějších. Toto tělové mléko se výborně hodí na léto, je nemastné, výborně se roztírá i obstojně hydratuje. Po namazání trochu (ale příjemně) pálí a má výrazný chladivý účinek, což je v zimě trochu kontraproduktivní. I ta vůně se mi zdá taková letní, jeho zbytek jsem si tedy přelila do menší lahvičky a schovala na příští léto. 

Atoderm créme od BIODERMY: ANO

Toto je asi tak dvacáté balení, které jsem za těch pět let, co jej používám, vypotřebovala. Teď ale změnili složení a tento můj milovaný krém je nyní bez parabenů, proto jej sem také dávám. Účinky zůstaly stejné, balení je o trochu hezčí, než bylo. To, že tam už nedávají parabeny, mě velice potěšilo. Ono přeci jen mazat se několikrát denně něčím, co obsahuje čtyři parabeny, není nic moc.

Sprchový gel Ayurituel Joyous od Palmolive: ANO

Nádherná vůně, příjemná konzistence, každé sprchování je s tímto sprchovým gelem přímo balzám pro duši.

Clinomyne Whitening: ANO

Kvůli rovnátkům s sebou neustále nosím nějakou mini pastu a kartáček na zuby. Pasty zde obvykle nedoporučuji, ale Clinomyne Whitening mě překvapil tím, že opravdu bělí zuby, má příjemnou chuť a není tak drahý. Marně jej ovšem sháním ve velkém balení.  

Mast Bepanthen: ANO

Obzvláště s nadcházející zimou se nějaký extra mastný krém hodí, a s Bepanthenem mám jen ty nejlepší zkušenosti, co se týče léčby suché a popraskané kůže.

Co Vy, máte s některým z výše uvedených výrobků zkušenost?

Také bych Vám ráda sdělila, na co se můžete těšit v příštích článcích: recenzi na bázi pod make-up od Mary Kay, recenzi na štětec Beauty Strokes, recenzi na lesk na rty od oriflame a v neposlední řadě na předvánoční, tak trochu jinou, giveaway ;-). 




3 komentáře:

Děkuji všem za milé komentáře, dělají mi radost :-).