neděle 27. ledna 2013

L´oréal Color Infaillible, tužka NYX a tipy na nákup

Milé čtenářky, dnes bych Vám ráda blíže představila stíny Color Infaillible od L´oréal, dále Vám předvedu, co umí tužka NYX s málo pigmentovanými stíny a na závěr mám pro Vás pár tipů na nákup.

Stíny Infaillible jsou docela dost známé, můžete se o nich dočíst napříč různými blogy. Když jsem je před Vánocemi viděla v Rossmannu s 25% slevou, neodolala jsem. Pořídila jsem si zatím dva odstíny, Forever Pink a Naughty Strawberry. Tyto stíny nejsou asi zajímavé pro ty z Vás, které dávají přednost matu před leskem, ale mi se líbí hodně. Mají zvláštní konzistenci, nejsou ani sypké ani mastné, jsou někde na pomezí. Pracuje se s nimi dobře, neopadávají pod oko, hezky se nanášejí. Jsou krásně pigmentované a jako jejich největší klad hodnotím to, že na oku vydrží krásné celý den, a to i bez báze. Jsem s nimi velmi spokojená a až budou zase někdy v akci, pořídím si určitě ještě šedý a nejspíš i tmavě zelený. Dá se s nimi dosáhnout jemného i výrazného nalíčení, já se zatím držím toho jemného. Forever Pink je moc krásná barva na celé víčko, taková zlato-růžovo-meruňková. Naughty Strawberry nejčastěji používám společně se šedými stíny, na projasnění a pro dosažení šedofialové barvy, je to výrazná světle fialová se zlatými odlesky. V neposlední řadě se mi u těchto stínů líbí i jejich praktický a luxusně vypadající obal. Pokud je neznáte, rozhodně Vám je doporučuji, výběr odstínů je velký, akorát si počkejte na nějakou tu slevu.

Vlevo Naughty Strawberry, vpravo Forever Pink

Otevřené stíny, Naughty Strawberry obsahuje zlaté "ostrůvky"

Odstíny celkem odpovídají, vlevo Naughty Strawberry, vpravo Forever Pink


Opět dnes budu chválit tužku NYX v odstínu Milk, její schopnost zvýraznit barvu stínů je neuvěřitelná. Nedávno jsem začala používat stíny Effet Lumiere od Bourjois, které mě ale zklamaly svou pigmentací. Naštěstí tužka NYX zvýrazní jejich kvality :-). Jsem z ní fakt nadšená a znovu Vám ji doporučuji. Pro představu přidávám pár fotek:


Důkaz místo slibů - vlevo stíny bez tužky, vpravo na tužce
Foto stínů na oku, představte si výraznější fialovou :)



Na závěr mám pro Vás tip na nákup. V drogeriích probíhají výprodeje vánočních balíčků, ale míra slev se dost liší. Já jsem si v Rossmannu koupila pistáciový balíček Dermacol Aroma ritual, který obsahuje tělové mléko a sprchový gel  a stál závratných 70 Kč (přitom tyto výrobky samostatně stojí kolem 80 Kč). V Rossmannu mají podle mého názoru největší slevy, koupila jsem si tam ještě Lactacyd 400 ml, rovněž za 70 Kč. Omrkněte Rossmann, vyplatí se to ;-). Co Vy, nakupujete v povánočních slevách?

Mějte se hezky, těším se na Vaše komentáře.


6 komentářů:

  1. Na ty stíny jsem koukala, ale odrazuje mě právě to, že jsou tak třpytivé... Ale ta Naughty strawberry (ty názvy nechápu) vypadá dobře. Každopádně já zůstanu u neviditelných matných stínů. :-)

    OdpovědětVymazat
  2. tyhle stíny už chci hrozně dlouho vyzkoušet!:) Budu muset ještě využít slev a skočit pro ně, co nejdřív:)

    OdpovědětVymazat
  3. Ty stíny taky miluju, mám je v šedofialové, zelené a pak v takové hodně přirozené béžové:) A na tu tužku teda zírám, to je hustý:)

    OdpovědětVymazat
  4. Stíny mám taky moc ráda, možná se nakonec někdy vypravím i pro tyhle růžové odstíny... :)

    OdpovědětVymazat
  5. Len: Jejich využití je široké, myslím, že ty neutrální odtstíny se s klidem dají použít i jako rozjasňovač. Taky mi ty názvy nejsou moc jasné:-).

    Markét: Jo, vyzkoušej je:). Jsou hoodně dobré.

    Beauty of Body and Mind: Jo, ta tužka mě neustále překvapuje, je to pro mě objev roku.

    An: Jo, doporučuji :).

    OdpovědětVymazat
  6. stíny mám v takovém pískovém odstínu a jsou krásné, tužku NYX mám taky myslím, možná jsem ji někomu dala...protože mi na ní nic nedrželo, slévalo se mi to... no nebyla jsem spokojená...nechápu nadšení z tohoto produktu, které sem tam na blozích čtu...

    OdpovědětVymazat

Děkuji všem za milé komentáře, dělají mi radost :-).